JukeCity написа:Аз като ти казах , че няма да ти тръгне като не покриваш изискванията къде се силиш?
Говориш пълни глупости... Тва че не покрива изискванията, не означава че няма да тръгне.. Играта ще тръгне на 1000 пъти по-бавно от неговото PC, стига видеото да поддържа DirectX 10 и да е с 4гб рам, ама как ще върви е друг въпрос.. Просто торента е бъгав или тръгва или не.. Като излезе по-читава версия в замунда ще ви покажа че и на Intel HD Graphics играта тръгва, ще сече, ама ша тръгне хахахаха
Абе нали ти казвам брат тя , че тръгва тръгва няма никакво насичане ама графиката е просто ужасна смисъл трябва да увелича резолюцията ама не ми дава и съм принуден да играя така много е кофти и не знам какво да направя
Значи, гледайте ся.Играта излезна преди броени дни и няма как да качат торент без бъгове и щуротии.Все още предстоят пачове, с които да се позамажат нещата, но сега е прекалено рано.Играта хич не е лека и това, че си я подкарал на Intel Pentium 1, грам не означава, че ти върви.1886, след като поиграеш 5 минути, ведняга проверяваш градусите на процесора, да не се окаже, че си имаш готварска печка.Ама то с компютри от емаг е така
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Купете си играта от STEAM за 100 и няколко лева и няма да ви изхвърля. ахахах .. Абе тия Rockstar, не знаят ли че сме бедни.. да вземат да я направят 20 лева да си якупя и аз То за 100 лева, колко пиене ша се вземе, даже ще се забавлявам повече, отколко да цъкам GTA 5
Ами благодаря , че бяхте с мен този тежък ден не разбрах какво трябва да направя за да ми върви добре , но мисля , че още малко като ми прикипи ще направя ето така
PC-тата къде къде по-хубави са от конзолите. За 900 лв ще си вземеш PC, че ще можеш да подкараш гта 5 на medium-high без проблем нито лаг или насичане. Не се лъжете с тея конзоли. На конзолите игрите сам им capp-нати на 60 фпс и на 30 фпс за тея с колите/неед фор спеед и т.н. + там графиките не винаги са на ултра.
Последно промяна от TradingAkCase на 19 Апр 2015, 19:53, променено общо 1 път.
JukeCity написа:аз пък стигнах на една мисия ограбих една бижутерия 5 милиона и като съм в мотора като натисна десния бутон да стрелям и ме изхвърля
Toчно , играя я в един приятел днеска , същата история ... докато не разбрахме , че в повечето мисии цъкнеш ли десен бутон те изхвърля от играта . Иначе като цяло съм изненадан , Повече от прилично подкарва на i5 4570 + r9 280 На асус .. пък нямам търпение и аз идната седмица да ми дойде новото ПС да я поцъкам и в нас
1886 написа:Ами благодаря , че бяхте с мен този тежък ден не разбрах какво трябва да направя за да ми върви добре , но мисля , че още малко като ми прикипи ще направя ето така
Toва е правилното решение. Който ти обяснява, че PC е господ, недей да слушаш. Конзолите са създадени за игра и няма да ти мръдне 1 кадър от играта. Аз съм с PS3, но скоро и PS4. Никога няма да се откажа от PS3-ката, всичките ми любими игри са там.
Някой може ли да ми каже какво да правя с тоя Activation Code в Social Club. Пишеше в инфо файла да изтрия папката на рокстар от my documents и пак да инсталирам social club - никаква разлика?? Някой да ми обясни как да го оправя?