Предложение за Кандидатурите.
- Баннат
- Ник в играта: Mainak
- Скайп профил: aki_04
- Вашият пол е: Мъж
Предложение за Кандидатурите.
Здравейте милички! Трясна ме 1 идея при кандидатстването за админчец. Забравих дали имаше образец за предложенията, за тва карам на самотек.
Предложение - Предлагам когато някой се кандидатира за админ да се добави анкета за обикновенните потребители и само те да гласуват и после всичките гласове да се съберът и да се конкретизират в един! За/Против
Давам това предложение, защото според мен обикновенните потребители се познаваМЕ по-добре от колкото админите познават потребителите. Разбира се има изключения, но според мен 1 анкета няма да кой знае каква загуба!
Предложение - Предлагам когато някой се кандидатира за админ да се добави анкета за обикновенните потребители и само те да гласуват и после всичките гласове да се съберът и да се конкретизират в един! За/Против
Давам това предложение, защото според мен обикновенните потребители се познаваМЕ по-добре от колкото админите познават потребителите. Разбира се има изключения, но според мен 1 анкета няма да кой знае каква загуба!
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Предложение за Кандидатурите.
Против! Се едно някой да е обиждал, обаче да си извика всички приятелчета и да му кажат ЗА и да се приеме в екипа..
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Активен
- Ник в играта: SektorG
- Скайп профил: bobi_9307
- Обратна връзка:
- Баннат
Сигурно не си ме разбрала. Те и 100 За да му дадът после да се изравнят и да стане 1 глас, значи 1 за, те хората от екипа ако са дали против едно за нищо не помага ! 
Промяна: И не да гласуват в кандидатурата а в анкетата тя да е със отговори За/Против, после да се преравнят в един общ глас и де са добави към останалите, а останалите са тези които са дали хората от екипа!

Промяна: И не да гласуват в кандидатурата а в анкетата тя да е със отговори За/Против, после да се преравнят в един общ глас и де са добави към останалите, а останалите са тези които са дали хората от екипа!
Последно промяна от Mainak на 26 Апр 2015, 00:15, променено общо 1 път.
- Напреднал
- Ник в играта: Sorrow
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
И аз съм за , въпреки че Симона е права до някъде, но както казва Mainak, едно за/против няма да промени отхвърлянето/одобряването

- Баннат
- Ник в играта: '
Абе ти сериозно ли бре, май ни взе за някакви келемета ... напълно против.Когато спрете да обиждате и да се правите на турбо гъзари, тогава може и да получите шанс, а и ако ви дойде малко повече акъл няма да е в излишък. Следващата идея, която ще те тресне сигурно ще е фатална ....
- Respected
Против! Ще си давате ЗА-та ей така, тоя е пич пишем си в сървъра и т.н. Така си е добре.

- Respected
- Ник в играта: .
- Обратна връзка:
- Баннат
Абе хора... никой нищо не разбира или не сте прочели цялото предложение или пишете на призвол....
- Напреднал
- Ник в играта: botlqk_
- Скайп профил: botlqk09
- Обратна връзка:
- Баннат
Е аз какво трябва да разбирам? Значи не стига че не разбират ами и алчни само те да си гласуват брех брех
- Respected
- Ник в играта: .
- Обратна връзка:
Ами има защо да се нарича кандидатура за админ и защо да е позволено само членовете на екипа да гласуват плюс това един вот не мисля , че ще се взема под внимание особено като е от потребителите C:
- Respected
В крайна сметне не вота определя човека. Поредното предложение „бисер“. Против, колегите са казали точно и ясно причините.
- Баннат
- Respected
Да. Защото като си в екипа имаш различен начин на мислене а не я тоя ми е приятел ай ще му дам за.Mainak написа:Тоя па, значи вота не определя а гласовете от екипа определят?

- Супер потребител
На теб нещо много почна да ти се вдига самочуствието и голяма уста отваряш. Колкото до предложението - поредната тема с цел трупане на мнения. Абсолютно против съм, кога си виждал обикновенните играчи да гласуват в кандидатура за админ ?
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Аз съм твърдо ЗА това предложение.
Потребителите на даден сървър най- добре могат да оценят някой, който иска да бъде админ. Все пак те играят всеки ден с него и го познават доста добре- както начинът му на игра, така и способностите му да преценява обективно ситуацията (нещо от особена важност за админ). Дори и гласовете им да не се взимат под внимание, или пък да се приравняват на един, според мен ще е доста по- добре да се знае и мнението на потребителите на дадения сървър.
Потребителите на даден сървър най- добре могат да оценят някой, който иска да бъде админ. Все пак те играят всеки ден с него и го познават доста добре- както начинът му на игра, така и способностите му да преценява обективно ситуацията (нещо от особена важност за админ). Дори и гласовете им да не се взимат под внимание, или пък да се приравняват на един, според мен ще е доста по- добре да се знае и мнението на потребителите на дадения сървър.
Офтопик:
- Respected
ТцТц.Майначе, аре без "милички", щото е банално.Към предложението.Абе профи, сменяй дилъра, сенса или там квото си способен да смениш, ама не пиши глупости
Пълната простотия ще е да се даде на лапетията, дето храни всеки втори в сървъра да гласува в кандиданутирте.Вече всячески си опитвате да изпросите по някой бонус я тука, я там.Админите не сме за украса и достатъчно добре знаем кой и кво, че да си дадеме вота.Освен това предложението ти се контри с правило, забраняващо ви да гласувате в кандидатурите.Па и като знаем колко сте компетентни, напрао директно червени ша ва напрайм.Против!
А, само да спомена, че оня BotfacE, каза на Мусти рязан, ма тва беше след като му махнахте правата(на Мусти).Та ако някой реши да му дава шанс, нека да види тука.

А, само да спомена, че оня BotfacE, каза на Мусти рязан, ма тва беше след като му махнахте правата(на Мусти).Та ако някой реши да му дава шанс, нека да види тука.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Всяко следващо мнение след мен с цел заяждане ще има + 1 предупреждение.
Майнак стига и ти спами по темата, те гласуват както искат. На сила никой не може да накараш да каже ЗА
Майнак стига и ти спами по темата, те гласуват както искат. На сила никой не може да накараш да каже ЗА
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Respected
- Ник в играта: Sasho
- Обратна връзка:
Накара ме на сила да дам За! 
Не бе шегувам се. То както са се заформили тия групички от полу-ботовете в сървъра (jb) всеки ще гласува за приятелчето си със За. Против съм.

Не бе шегувам се. То както са се заформили тия групички от полу-ботовете в сървъра (jb) всеки ще гласува за приятелчето си със За. Против съм.