Говорих с nZero и няколко други админа и ме посъветваха да направя тази тема в която ще обяснявам подробно проблемите , нещата за добавяне и т.н. свързани с Deathrun Xtreme.
Deathrun Xtreme [Custom SS version]
Date : N/A
-Проблеми с /nominate :
1.Плугинат работи перфектно ,проблемът е че няма /recentmaps , с други думи можем да спамим 2 мапа цял ден.
2.Предполагам идва от мода а не от този плугин, но съвърът не изчаква за Last Round.
-Проблеми с /mute :
1.Плугинат заглушава само Voice chat-а.
-Проблеми с GagMenu :
Офтопик:
1.Когато гагнеш даден играч не може да пише на u@ => ако е гагнат безпричинно и няма скайп на администратор или достъп до сайта , ще си остане гагнат.
2.Когато си гагнат не ти пише оставащото време , а пише кога ще бъдеш ънгагнат . Plugin time-а е с 54~56 минути назад от Server Time-a.
3.Когато ънгагнеш играч , не показва че си го ънгагнал.
4.Когато си гагнат не ти дава да пишеш команди като /nom /mute /showkeys etc.
5.Menu-то на админите не е оптимизирано , максималната стойност е 20 минути.
6.Menu-то е бъгнато.Когато 2 админа отворят менюто и селектират даден играч , в инфото в левият десен ъгъл няма да изпише името на админа които го е гагнал , а на другия.
С други думи : Аз тръгвам да гагвам играч , влизам в менюто селектирам даденият играч , но някои от админите в сървъра ме изпреварва и го гагва първи , въпреки това изписва ,че аз съм го гагнал.
Edit Мариана: Относно маповете - бъгавите ще бъдат премахнати и добавени нови. Гаг менюто също е оправено.
Последно промяна от shmatii ^^ ;dd на 26 Апр 2015, 18:56, променено общо 2 пъти.
Причина:Едит...х2