Оплакване от админ
- Respected
Оплакване от админ
Ето какви ги дрънка вашето админче - http://www.prikachi.com/images.php?imag ... 88030z.jpg
ИП - Изобщо такава команда няма в авп-то.
ИП - Изобщо такава команда няма в авп-то.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
- Ник в играта: HuKOJLOBA
- Скайп профил: lnxway
- Обратна връзка:
- Respected
Re: Оплакване от админ
Николова, като го осмислиш и ще осъзнаеш, че да казваш на някой жалък, без дори да го познаваш не е много културно.Да не говорим, че става въпрос за това, че играча просто се премести в нашия отбор.Отделно той е член на екипа и трябва да се държи на много по-високо ниво и да говори като зрял човек.
Последно промяна от KaRaJaTa1988 на 02 Май 2015, 12:29, променено общо 1 път.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
Мисля, че заслужавам бан 
Каразжа не говори кое е и кое не е културно. Как аз ще минавам от по-слабите като беше 2 на 5 за да той мине от добрите - team change pls :S

Каразжа не говори кое е и кое не е културно. Как аз ще минавам от по-слабите като беше 2 на 5 за да той мине от добрите - team change pls :S

- Respected
Не става въпрос за бан, пърпъл.Става дума, че трябва да се държиш/те с играчите като с нормални хора, а не да им викаш жалкари и подобни.Точно там е работата, че трябва да му обясниш културно и спокойно, че нарушава правилата, а не да го обиждаш.
- Respected
- Ник в играта: HuKOJLOBA
- Скайп профил: lnxway
- Обратна връзка:
Аз бих се оплакала на администратор просто. Не мисля, че тези теми са нужни, стига да няма нещо по-съществено.

- Respected
Видя го ще за дередже е и в дъста. И като нямам права да го върна и да му обяснявам кво? Ай има си червени да ми махат правата и тва еKaRaJaTa1988 написа:Не става въпрос за бан, пърпъл.Става дума, че трябва да се държиш/те с играчите като с нормални хора, а не да им викаш жалкари и подобни.Точно там е работата, че трябва да му обясниш културно и спокойно, че нарушава правилата, а не да го обиждаш.

- В Е Т Е Р А Н
- Ник в играта: u3HEHAga
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Права няма ти се махат, но няма да е лошо да се замислиш над двата коментара на KaRaJaTa1988 и да си вземеш поука.
Защото това поведение се взима под въпрос относно всички от екипа.
Защото това поведение се взима под въпрос относно всички от екипа.