Така Второ ако случайно решите, че може да дадете последен шанс на сървъра да се позволи да се говори и да стане много по интересна играта в сървъра, предлагам някои правила да се променят. (като това за дори в пълен сървър 1 човек да няма соунд да трябва да пишем, това според мен е спр безсмислено правило как 28 човека ще им е интересно и забавно и идва няк'ъв - нямам соунд опаа трябва да започваме с бинд-натите команди отново (това само в случай, че решите да пробвате сървъра за последно с войс команди).. Другото правило, което може да се замени е за това, че никой няма право в сървъра да пуска музика. Та може да се направи така, че да е позволено да се пуска само в дадена игра на симона (както я импровизира разбира се), като симона пуска музика и затворниците изпълняват играта, а също така ако симона не може да пуска музика може да каже примерно на еди-си-кой, който може да пуска и да се чува да пуска музика и пак да импровизират играта. (това пак в случай, че решим да дадем ново начало на сървъра с войс команди, които се чуват от ВСИЧКИТЕ. )
2. В кой сървър искате да стане промяната? SlackServ.com # Jailbreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - ОМГ тоя въпрос го видях много късно, като цяло се обоснових в първият въпрос , горе-доло описах какво ми е предложението, а с какво може да помогне за сървъра ли? Ами играта ще стане според мен много по-атрактивна и забавна ако се научим да играем със ЗВУК нашият джайл, а не с чалгата от уоутубе примерно, както по принцип трябва да се играе ЦС

Е това е от мен, благодаря ако съм ви напрегнал (мн се радвам