Здравейте, реших да си взимам Nokia Lumia 630 и искам да питам тук по-разбиращите дали телефона е подходящ за интернет, фейсбук, музика, и 2-3 игрички. Искам да разбера и дали самия телефон вади хубав звук(сила и качество)
Също така може да оточните някой недостатъци и бонуси!
По едно мнение за Nokia Lumia 630
Модератор: Развлечения
- Напреднал
- Ник в играта: MonSterko
- Скайп профил: staniislawww
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Ник в играта: BABA_NIBUNA
- Скайп профил: cochef,murlyo
- Обратна връзка:
Re: По едно мнение за Nokia Lumia 630
За нещта, които си написал телефона е добър.
Хубавото е, че след време телефона не се скапва, както андроид телефоните, а гадното е, че може да играеш само xbox игри, има само някои от андроид.
Като цяло според мен си направил добър избор.
Хубавото е, че след време телефона не се скапва, както андроид телефоните, а гадното е, че може да играеш само xbox игри, има само някои от андроид.
Като цяло според мен си направил добър избор.

- Respected
Скапвали се....ЛелЛеЛлЕл.Братко не давай мнение за нещата от които не разбираш.Андройд се скапва защото тия дето го ползват се чешат по реното с него.Просто по специфична ОС, дето се нуждае от повече, за да работи. :^) Вземи си андройд и си изтeгли Power AMP.ще видиш кво е музика.Лумията няма да ти лаги, ама ти си знаеш.Не, че и робота ще лаги, ама е сла в мултитаскинга---КАПИШ
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Новак
- Ник в играта: DangerWolf
- Скайп профил: secretman.no
- Обратна връзка:
Най-добре си вземи samsung galaxy от s3 нагоре , те стават за всичко , смисъл за мен те сега са най-добрите , андроида е хубав , стават си повечето игри , ще ти лаги ако го къпеш всеки ден, иначе до 3-4 години няма мърдане.
- Напреднал
- Ник в играта: KTBFFH
- Скайп профил: batista2443
- Обратна връзка:
Като собственик на WINDOWS PHONE - Лумия 625 :
Предимства : Различен начален екран , ще си интересен в началото в училище , все пак не всеки има лумия ...
- Рядко забива/зацепва - когато го прави се оправя бързо .
- Добра камера дори и 5 мегапиксела прави доста добри изображения ( лично съм пробвал и едитвал с Lumia Creative Studio )
Недостатъци : Приложенията са под всякаква критика , фейсбук до скоро правише мега много проблеми включително и месинджър
- Бързо писва поне на мен
- Батерията държи до ден при максимална употреба ( тук визирам моят апарат ... ако не спра да го човъркам до 4-5 часа ще остане без батерия ... )
Все пак ти си решаваш , като цяло телефона ще ти свърши работа за целите , обаче не си написал какви игри искаш да играеш , защото може и да ги няма в маркета на windows-phone-то ...
Предимства : Различен начален екран , ще си интересен в началото в училище , все пак не всеки има лумия ...
- Рядко забива/зацепва - когато го прави се оправя бързо .
- Добра камера дори и 5 мегапиксела прави доста добри изображения ( лично съм пробвал и едитвал с Lumia Creative Studio )
Недостатъци : Приложенията са под всякаква критика , фейсбук до скоро правише мега много проблеми включително и месинджър
- Бързо писва поне на мен
- Батерията държи до ден при максимална употреба ( тук визирам моят апарат ... ако не спра да го човъркам до 4-5 часа ще остане без батерия ... )
Все пак ти си решаваш , като цяло телефона ще ти свърши работа за целите , обаче не си написал какви игри искаш да играеш , защото може и да ги няма в маркета на windows-phone-то ...