Отново подигравка с играчите
- Respected
Отново подигравка с играчите
Аз вече ъм аут.Въпроса е, ето това - http://dox.bg/files/dw?a=62684fbe2f Явно предишното оплакване не му се отрази и реши отново да се прави на това, дет не е.Вижте как си "говори" с мене(докато си джиткам с друг ник), ама помислете.БЕШЕ ПРЕДУПРЕДЕН да не се държи по такъв високомерен начин с нас(играчите).И всичко това, защото се садна-.- Говори на "WE", пише ми "кой съм аз, че да не ми говори на "WE", еми аз съм тоя дето напусна и сега ви гледа сейрщината, а ти си едно незадоволено и саднато хлапе, което след като доброволно мина от другия тийм и садна, започна да дига оборотите.За него трябва да си от екипа, че да показва респект и малко уважение.Аре, мене ме прежалете, но отново ВИ казвам, че има хора, които няма да търпят подобно отношение към тях, без да са направили нищичко.Аре със здраве и късмет.Моля без коментари от сорта "малоумно оплакване", защото хич не е такова.Здравеца пък си млати ръчни и хич не го пере.Аз съм сигурен, че и тоя път никой няма да обърне внимание на темата, ама поне да го репортна.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
Re: Отново подигравка с играчите
Първо да поздравя теб и отбора ти за професионалната игра. Такава е да играхте 4 на 3 а после даже на 2 седите се кампите в базата правите си статс и ви дреме. Саднахте ни! Първо не съм единствения който прави така в такава ситуация, но съм единствения който не лефтва. Няма как да не си изпусне нервите човек при такова положение. Ако думите ''ботове'' ''слабаци'' и ''кой си ти че да не ти говоря на БЕ'' са те обидили е извинявай. Ти нали си 1 цвете за мирисане.
ПС - Можеше да направиш 1 снимка ама щом демо .. 
Офтопик:

Последно промяна от puRple* на 14 Май 2015, 22:38, променено общо 2 пъти.

- Активен
- Ник в играта: Jiwkov*
- Скайп профил: niki_roman
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Виновни сте и ТИ и XTSY ! Това , че ви бият не значи , че трябва другият отбор да го отнася , при положение , че има администратор вътре.
)

1886 написа:... няма военен комфликт в който те да не са си набучили нуса ...
- Respected
Абе момче, я не ми дрънкай глупости и вземи си седни на зад*ика.Това, че съм се опитал да защитя потребителите по по-нестандартен начин, изобщо не те интересува."високомерие, държане на сметка" хаха.В момента извади инфо от скрития раздел.ФАЛ.Нямало как да не си изпусне нервите човек, пфф.Лесно садваш, както вика каен.Ти ако с играчите си говориш на "бе" и подобни, показва колко заслужаваш поста.Винаги ще държа сметка на тези, които не зачитат останалите и по-обикновени играчи, както направихте с оная анкета.Вота беше ЗА, вие я отхвърлихте и не дадохте ни най-малко обяснение, защо.Аз може и да не съм цвете за мирисане(никога не съм имал претенции, относно това), но повярвай ми, направил съм 10 пъти повече за веригата от теб, че и продължавам да помагам.И аз като Теодор смятам, че има още доста да се извади от ЦС-а и няма да позволя на такива като тебе да ронят авторитета на веригата.Дори и да нямам права, имам уважението на немалка част от екипа и винаги ще отделям частица от времето да влизам и да гледам как върви.
И ДА КАЖА!Аз сам поисках правата ми да бъдат премахнати, а не заради глупостите, който синичкият балон ви е постнал.(За да не заблуждаваме потребителите)
И ДА КАЖА!Аз сам поисках правата ми да бъдат премахнати, а не заради глупостите, който синичкият балон ви е постнал.(За да не заблуждаваме потребителите)
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
Ако мислиш, че аз съм проблема и играчите остават с лошо впечатление от мен е лъжеш се. Давам ти пример като днес вие сте повече с двама и кампите, ту един горе, един в дясно и кво? Мислиш че играчите ще седят в сървъра? Аз не веднъж съм предлагал тоя ауто баланс. Полза няма пак е предложен да видим какво ще стане. Tова е моя начин и има разлика в това да САДНЕШ и да се ядосаш на такива камперчета като вас дето седите да правите статс и килове.
И ДА КАЖА причините са две ако беше само твоята молба нямаше да молиш да ти ръгнат ВИП
Офтопик:

- Respected
Алеле, ти си много нагъл...Кво ме интересува мене колко играчи има в отборите, като в сървъра има активен админ?А?Що той не направи нещо?За ранга ми изобщо не искам да коментираш, защото изобщо не знаеш какви съм ги правил.АЗ лично писах на Теодор да ми маха правата, след това Гената е казал да не ми се слага ранг ВИП.И да, молех за шиб*ния ранг, за да има доказателство, че 4 години съм си разкатавал очите за да кисна в сървърите.Че съм се опитал да помогна на админите да се справят с такива като вас, че и нещо отгоре.За 2 години едни тъпи права не съм поискал(само в авп-то, дето ги имах 2 седмици).Ти не си никой, че да ми държиш сметка и да ме унижаваш пред останалите потребители(да, приемам го като унижение и неуважение).Кво да направя?Да им давам килове, че да седят в сървъра?Ми айде да махате правата на Живков, щото и той ги прави такива.Много ги бие и садват.И ако продължиш с подобното си детинско поведение, лично ще пусна тема за да ми се върнат правата, та да престанеш да се държиш с мене и с останалите потребители, като с парцали.То, едва ли някой ще ме върне де, ама се надявам да не се и налага да се моля за уважение.
- Respected
Какво уважение бе казах ги и ти веднага скокна да се заядеш. Като си толко добър да беше минал от нас или Здравко. Тоя рапорт за кво е ? Че съм ти говорил на бе? Много ясно като сте фрагерчета
)

- Супер потребител
Моля Ви спрете да се карате и нека някой по висше стоящ да се изкаже по темата ! Караницата можете да я направите на ЛС или по скайп.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected
Значи гледай сега.Аз влизам да си цъкам Т.И си цъкам Т.Аз не съм длъжен да минавам от другия отбор.Ако админа беше преценил, да ме беше метнал.Не е сакат.Ти нямаш никаквото право да ми говориш по тоя начин, независимо кво ти пиша.Дори и да се напсувам, ти трябва да си затраеш и да оставиш на Здравко.Кви фрагерчета, кви глупости-Ти ако с това се оправдаваш, евала!
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Смятам да върна чат логера да ви гледаме сеира по цял ден
, всеки играч има право да играе както си поиска но все пак целта на играта е да се заложи/обезвреди бомбата все пак. Проблема ви идва от там че влизат играчи и почват да се разпореждат как/къде
ще се играе и ако отбора е малко по-слаб при игра на ярд започва голямото чакалене и псуване след това

ще се играе и ако отбора е малко по-слаб при игра на ярд започва голямото чакалене и псуване след това
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Respected
- Ник в играта: 1886
- Скайп профил: gun_shoot1
- Обратна връзка:
georgii.s написа:Смятам да върна чат логера да ви гледаме сеира по цял ден, всеки играч има право да играе както си поиска но все пак целта на играта е да се заложи/обезвреди бомбата все пак. Проблема ви идва от там че влизат играчи и почват да се разпореждат как/къде
Адаш извинявай , че се намесвам , но въпросната ситуация се разиграва в Awp Melee на картата awp_india там няма qrd и бомба.
Колкото до самото оплакване за мен е несериозно нищо толкова лошо не е казал Алекс просто това , че вие бяхте 4рима къде къде по-силни и мачахте други 3ма , който не можеха да играят толкова го е изнервило аз лично го съветвам да не си изпуска нервите следващия път. А ти приятелю не знам какво целиш с тези почти безмислени оплаквания не знам аз заради точно тея работи ако е трябвало да съм се оплаквал до сега нашия Архив щеше да е с 20-30 страници + само. И виж как сам си противоречиш
еми аз съм тоя дето напусна и сега ви гледа сейрщината
Последно какво правиш гледаш ни "сейрщината" или влизаш и гледаш как върви , защото аз не мисля , че можеш да съчетаеш двете работи едновременно да не говорим за детските изпълнения с моя приятел дето ги правите като се почне от симулации на хакове и никове и тн.т това ся много ли е хубаво ? Не казвам , че Алекс не е виновен и казах за напред ще е хубаво да си сдържа нервите ама пък вие ако си мислите ,че сте безгрешни жестоко се лъжете. 10000000% се застъпвам за Алекс и Здравко.И аз като Теодор смятам, че има още доста да се извади от ЦС-а и няма да позволя на такива като тебе да ронят авторитета на веригата.Дори и да нямам права, имам уважението на немалка част от екипа и винаги ще отделям частица от времето да влизам и да гледам как върви.
И да добавя още нещо не мога да си изкривя душата наистина влизал си и си помагал ЛИЧНО НА МЕНЕ съобщавал си ми за хакери ама си припомни за последните ти изцепки докато беше админ колко конфликти станаха?
И ДА ПОТРЕТЯ ЛИЧНО НА МЕНЕ СИ ПОМАГАЛ ТОВА ИСКАМ ДА СЕ ЗНАЕ.
- Respected
Кво ме интересува мене, колко са равностойни отборите?Нали има админ за тая цел вътре?Защо той не направи нещо?Щом админа не дайства, значи няма нужда.Ти като ще се направиш на герой и ще отидеш да помагаш на по-слабите, хич не ме засяга.Аз си играя.Ти изведнъж започваш да ми викаш, че съм смешен?Та кой съм аз?Аз съм един обикновен потребител.Аз съм никой, а на тебе ти е позволено да ми говориш на БЕ и да ми казваш, че съм смешен само защото си нещо повече от мене.(админ)Еми щом е така, аз вече в СС няма да влизам, барем сте доволни.
- Сървър Администратор
- Ник в играта: .....
- Обратна връзка:
Ши са сетиш ти, че тука няма смисъл да влизаш и да си дигаш нервите с подобни малоумниченца дет не знаят сърби ли ги, боли ли ги.. и най-вече дет хабер си нямат от хакове. Жалко за веригата, че пропада с всеки изминал ден все повече и повече, жалко и за 4/5-та хора (те си знаят), които труда им отива на вятъра буквално...KaRaJaTa1988 написа:Кво ме интересува мене, колко са равностойни отборите?Нали има админ за тая цел вътре?Защо той не направи нещо?Щом админа не дайства, значи няма нужда.Ти като ще се направиш на герой и ще отидеш да помагаш на по-слабите, хич не ме засяга.Аз си играя.Ти изведнъж започваш да ми викаш, че съм смешен?Та кой съм аз?Аз съм един обикновен потребител.Аз съм никой, а на тебе ти е позволено да ми говориш на БЕ и да ми казваш, че съм смешен само защото си нещо повече от мене.(админ)Еми щом е така, аз вече в СС няма да влизам, барем сте доволни.
Последно промяна от XTSY на 20 Май 2015, 23:33, променено общо 1 път.
Причина: 5. Сдържайте си нервите, не обиждайте когото и да било във форума (използвайте добрият тон, като по този начин не рискувате предупреждение или бан в сайта/форума ни)!
Причина: 5. Сдържайте си нервите, не обиждайте когото и да било във форума (използвайте добрият тон, като по този начин не рискувате предупреждение или бан в сайта/форума ни)!