Предложение към екипа!

Модератор: Развлечения

Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: boqn.bg
Скайп профил: boqn.denev
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение към екипа!

Мнение от boqn.bg »

Извинявам се,ако темата не е в правилния раздел,но мисля че това именно е мястото ,защото се отнася за сървър Slackserv.com # Warcraft FT 22lvl. Та имам едно предложение , да добавите едно малко правило за игра в този сървър,а именно правилото да е : "Забранява се качването по картата!". Много е тъпо някой ламер :pc: да се чекне по картата и да се мисли за добър играч. Проваля се всичко. Особено на карта Итали 2 , там заради чекненето по покривите повечето анти-терористи(полицаи) не могат да тръгнат от базата си. Ходене по картата , хакове! Skobata влиза най-често за да разчиства,но като гледам , не може да смогне. Влиза и пита: " Кой е хакера!" , :) .. Аз по едно време му писах ( не знам да ли е забелязал) , та писах му: " Не питай, а гледай!" .. Може би знае , че доста от играчите му знаят ника и дори да използват неразрешени средства , виждайки ника му могат да реагират на време и да се отърват. Забелязах ,че въпреки това има доста , глупави хора и си продължават с хакчетата. :D Докато Админа не реагира и ги изчисти. Та отплеснах се малко , но исках да споделя какво виждам. Молбата ми към екипа е , ако няма такова правило да се въведе. Не знам , на няколко пъти skobata пишеше ,че е забранено качването по картата. Аз такова правило не видях. Ако има се извинявам за спама.
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Re: Предложение към екипа!

Мнение от Genata »

принципно за някой е забранено но има 2 3 карти на който е позволено :)
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Genata написа:принципно за някой е забранено но има 2 3 карти на който е позволено :)
:bow:
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от boqn.bg »

Genata написа:принципно за някой е забранено но има 2 3 карти на който е позволено :)
Та кои карти са позволените? Та най-тъпото ми е на дъст2 , респауна е много гаден , тъкмо убия някой презареждам , а го пуска зад мен , че някой път и отгоре ми :sarcastic: ... Е гати ... :sarcastic:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

7.Забранено е всякакъв вид бъг на картите/Maps! Това правило го има и важи в пълна сила особено за cs_italy2.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Pavl0ff
Скайп профил: ЛС в сайта
Обратна връзка:

Мнение от pavl0ff »

DemoLitioN написа:7.Забранено е всякакъв вид бъг на картите/Maps! Това правило го има и важи в пълна сила особено за cs_italy2.
Това правило не важи за уаркрафт сървъра.До колкото знам аз, не е забранено качването на картата, ако се бъркам някой да ме поправи.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайно по стената.Чете се, но не е приятно !!!
Stupid Kid

Мнение от Stupid Kid »

Аз пък съм абсолютно против тея работи.. щом може да се качиш значи е позволено. Има fix-нати карти, на които е направено така, че да не може да се катери (версия на cs_italy2 например).. не знам просто. :D
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от boqn.bg »

На cs_italy2 ,когато някой се движи по покривите , може да вижда противниците,къде се намират. В един сървър , също не беше забранено това , но след като писах тема , забраниха качването по картата и да видите , е тия точно дето се чекнеха , такъв бой ядоха , че взеха по рядко да влизат :sarcastic: .. И по-важното е,че стана по приятна играта. Е за сметка на това пък , терористите не излизаха от тяхната база. Смешен момент,играя срещу двама на cs_italy2 ,а те не мърдат от базата си :d . Кашираха се яко :D .. Е така си имахме AWP сървър respawn , в началото на рунда получаваш awp, нож и пистолет. Е по едно време дадох идея да се премахне само пистолета. Резултата от това беше ,че сървъра направо умря :sarcastic: . Защо? Ами хората,които бяха свикнали да играят само с пистолет , не можеха да пекнат с awp. Ако не може да ме убие с awp трябваше да ми дойде с нож , а това си беше сигурен фраг за мен :lmao:
Последно промяна от boqn.bg на 20 Май 2012, 14:39, променено общо 1 път.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Deep Red
Скайп профил: evrofans6
Обратна връзка:

Мнение от Deep Red »

Stupid Kid написа:Аз пък съм абсолютно против тея работи.. щом може да се качиш значи е позволено. Има fix-нати карти, на които е направено така, че да не може да се катери (версия на cs_italy2 например).. не знам просто. :D
Против Kid е прав !
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ----》卐《----
Обратна връзка:

Мнение от skobata »

boqn.bg написа:Извинявам се,ако темата не е в правилния раздел,но мисля че това именно е мястото ,защото се отнася за сървър Slackserv.com # Warcraft FT 22lvl. Та имам едно предложение , да добавите едно малко правило за игра в този сървър,а именно правилото да е : "Забранява се качването по картата!". Много е тъпо някой ламер :pc: да се чекне по картата и да се мисли за добър играч. Проваля се всичко. Особено на карта Итали 2 , там заради чекненето по покривите повечето анти-терористи(полицаи) не могат да тръгнат от базата си. Ходене по картата , хакове! Skobata влиза най-често за да разчиства,но като гледам , не може да смогне. Влиза и пита: " Кой е хакера!" , :) .. Аз по едно време му писах ( не знам да ли е забелязал) , та писах му: " Не питай, а гледай!" .. Може би знае , че доста от играчите му знаят ника и дори да използват неразрешени средства , виждайки ника му могат да реагират на време и да се отърват. Забелязах ,че въпреки това има доста , глупави хора и си продължават с хакчетата. :D Докато Админа не реагира и ги изчисти. Та отплеснах се малко , но исках да споделя какво виждам. Молбата ми към екипа е , ако няма такова правило да се въведе. Не знам , на няколко пъти skobata пишеше ,че е забранено качването по картата. Аз такова правило не видях. Ако има се извинявам за спама.

Кога съм казал че на мапа е ЗАБРАНЕНО ? http://www.slackserv.com/chrono.php?s=war3 намери кога съм казал,че е ЗАБРАНЕНО.!!!

"Skobata влиза най-често за да разчиства,но като гледам , не може да смогне. Влиза и пита: " Кой е хакера!" викнаха ме по (skype),но не ми казаха ИМЕТО на играча !!!!
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от boqn.bg »

не помниш , ама и аз изгубих демото , така ,че не мога да докажа в момента :)
щом не одобрявате темата няма смисъл да седи ... :lock: :thanku:
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2012г.]”