Модератор: Развлечения
Genata написа:принципно за някой е забранено но има 2 3 карти на който е позволено
Та кои карти са позволените? Та най-тъпото ми е на дъст2 , респауна е много гаден , тъкмо убия някой презареждам , а го пуска зад мен , че някой път и отгоре миGenata написа:принципно за някой е забранено но има 2 3 карти на който е позволено
Това правило не важи за уаркрафт сървъра.До колкото знам аз, не е забранено качването на картата, ако се бъркам някой да ме поправи.DemoLitioN написа:7.Забранено е всякакъв вид бъг на картите/Maps! Това правило го има и важи в пълна сила особено за cs_italy2.
Против Kid е прав !Stupid Kid написа:Аз пък съм абсолютно против тея работи.. щом може да се качиш значи е позволено. Има fix-нати карти, на които е направено така, че да не може да се катери (версия на cs_italy2 например).. не знам просто.
boqn.bg написа:Извинявам се,ако темата не е в правилния раздел,но мисля че това именно е мястото ,защото се отнася за сървър Slackserv.com # Warcraft FT 22lvl. Та имам едно предложение , да добавите едно малко правило за игра в този сървър,а именно правилото да е : "Забранява се качването по картата!". Много е тъпо някой ламерда се чекне по картата и да се мисли за добър играч. Проваля се всичко. Особено на карта Итали 2 , там заради чекненето по покривите повечето анти-терористи(полицаи) не могат да тръгнат от базата си. Ходене по картата , хакове! Skobata влиза най-често за да разчиства,но като гледам , не може да смогне. Влиза и пита: " Кой е хакера!" ,
.. Аз по едно време му писах ( не знам да ли е забелязал) , та писах му: " Не питай, а гледай!" .. Може би знае , че доста от играчите му знаят ника и дори да използват неразрешени средства , виждайки ника му могат да реагират на време и да се отърват. Забелязах ,че въпреки това има доста , глупави хора и си продължават с хакчетата.
Докато Админа не реагира и ги изчисти. Та отплеснах се малко , но исках да споделя какво виждам. Молбата ми към екипа е , ако няма такова правило да се въведе. Не знам , на няколко пъти skobata пишеше ,че е забранено качването по картата. Аз такова правило не видях. Ако има се извинявам за спама.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост