Предложение за премахване на карта + предложение/я

Тук ще се местят старите теми
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение за премахване на карта + предложение/я

Мнение от fondos »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Искам да бъде премахната картата deathrun_blues_v2 ( мисля че така и беше наименованието, ако греша ме поправете..)
2. В кой сървър искате да стане промяната? Deathrun
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра? Картата е малка, лесна, и бъгава. Когато има повечко хора в сървъра на тази карта, от началото има 2 портала. Като влезнеш в 1-вия ( левия ) продължаваш, като влезнеш в 2-рия ( десен ) умираш. И така като всички играчи знаят картата, се трупат на едно място и никой не мърда, пък камоли да се продължи. Така когато няма админ ( което се случва често на тази карта ), трябва да се чака да се смени картата. Също когато се хвърлиш във водата на определено място, не умираш а продължаваш да си плуваш, и така много лесно се избягват капаните ( един вид SC ). Може и да има още бъгове по нея, но често влизам когато са я избрали. Преди също имаше оплакване от тази карта, но нямаше реакция. Като цяло съм забелязал че картата не се харесва много на играчите. Не знам защо я избират, и после бързат да я сменят..
Офтопик:
Малко извън темата: Има доста предложения за добавяне и премахване на карти, но както винаги няма кой да им обърне внимание, или поне да ги погледне. Аз предлагам да се направи една тема, да се изберат картите които ще се играят, и да се добавят. А тези малки и бъгави карти просто не си заслужава да седят в сървъра, като може да се добавят много нови и по - качествени от тези. Преди 1-2 дена влезнах във един друг сървър (нарочно няма да му кажа името) там имаше много нови карти, като bhopz_v2. Вярно е че е трудничка, но няма да е излишък в сървъра. На мен лично ми стана скучно да играя само едни и същи мапове.
Също така искам да се допитам защо картата deathrun_jigsaw2 я няма в " Vote for maps " . Когато играчите искат да я играят, трябва да се changelevel.. което бях чул че не е много препоръчително.

Офтопик:
Незнам дали някъде беше предложeно, но и да е било все още го няма да се добави RecentMaps ( мисля че така беше плъгина. Ако се лъжа ме поправете ) На мен лично ми омръзна вече да играя 5-6 мапа едни и същи. Нека ако предложението ми за темата се приеме, да си подберем карти, които на абсолютно всички играчи им харесват, или поне на по-голямата част и да се пускат. Така поне ще се знае че ще се играят всички карти, и няма да има нужда от плъгина RecentMaps. Не напразно беше предложено.
Давайте вашите мнения! :happy: Дано поне на тази тема да се обърне внимание. Силно се надявам :happy:
Офтопик:
ЗА / Против - Защо?
Изображение
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: * ` floddy
Скайп профил: floddy18
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Предложение за премахване на карта + предложение/я

Мнение от floddy »

За! Бил съм свидетел на тези бъгове, когато нямах права и нямаше админ и беше доста неприятно.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Mariana
Обратна връзка:

Re: Предложение за премахване на карта + предложение/я

Мнение от shmatii ^^ ;dd »

Картата е поправена и може да се играе спокойно на нея.
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”