Това редно ли е ???

Модератор: Развлечения

Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: UniquePower ;**
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Това редно ли е ???

Мнение от UniquePower »

искам да попитам това дали е редно - http://prikachi.com/images/147/4726147Z.jpg. Нямам притенций, само малко се разнервих, защото ме метна Terrorist. Не мисля, че заради малка "грешка" трябва да ме МЯТА и иска FD. Въпроса ми е, дали това е в "правилата". Не бях чувал това, искам да се посъветвам с вас.
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: *HeAd MonSteR*
Скайп профил: messi_19192
Местоположение: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000346168923
Обратна връзка:

Re: Това редно ли е ???

Мнение от HeAd MonSteR »

Щом си го убила по погрешка и не си му дала fd може да те прехварли теро. :rool:

Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от UniquePower »

То не беше по грешка. Той беше последен от командата "last duck". Без да исках натиснах "atakuva policai" и сега си иска FD-то. Това наблягам, редно ли е ?

Давайте ми колкото искате "минус репутация", аз държа да се спазват правилата и да има ред в форума. Не се желае от никому "неотговорни" администратори!
Последно промяна от UniquePower на 04 Май 2012, 20:51, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: *HeAd MonSteR*
Скайп профил: messi_19192
Местоположение: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000346168923
Обратна връзка:

Мнение от HeAd MonSteR »

А това ми кажи така не е редно според мен

Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от UniquePower »

Disaster написа:да, напълно в редно, освен това ти за CT не ставаш, наблюдавах те няколко врътки. когато убиваш някой, трябва да дадеш порходящ реазон, а не какъвто ти скимне, не случайно са измислени!
Най - честият реасон е "ne spazva pravilata" (или там каквото беше). Давам го на AFK, бягащ, и на този, който не спазва правилата. Аз си върша работата, като CT. Следя стриктно всеки реасон (1-2 пъти правя грешка) и веднага стават караниците. Аз желая най-доброто на сървърите. Лично мое мнение: аз не мога така да се забавлявам в сървърите, все пак трябва да има ред. Чакам отговори на въпроса ми "Има ли такова правило ?". Всеки прави грешки (това е истина/закон), веднага ли трябва да вземате мерки (еми слайнете ме). Всеки има право на опит, стига с тези мятания, нека си изиграем една игра нормално. Аз лично не съм виждал такова "правило". След малко ще цитирам правилата, ако открия това "правило" ще се извиня за това, но ако не го открия, очаквам нещо друго (както и заключване на спора).

1)Всички посочени правила трябва да се спазват или ще бъдете кикнати/баннати от сървъра.
2)Съотношението терористи към контратерористи трябва да бъде 1:3 или 1:2.
3)Не убивай затворници без причина.
4)Клетките (килиите) трябва да бъдат отворени преди 8:00, независимо какъв ден е. Ако не са отворени преди 8:00, денят автоматично се превръща в Unrestricted Freeday.
5)Полицаите трябва да дават указания, преди да отворят киллиите. Ако отворят килиите и след това дадат указания, тези оказания не важат.
6)Ако килиите са отворени, преди да са дадени указания, денят се превръща в unrestricted freeday.
7)Полицаите трябва да имат микрофон задължително.
Ако нямате микрофон или е развален, не се пускайте контратерорист.
9)Стаята за оръжия винаги е забранена. На CT-тата им е забранено да кампят (чакат, седят) вътре, а ако някой терорист бъде забелязан вътре, ще бъде убит!
10)Полицаите трябва да предупреждават терористите, преди да ги убият.
11)Полицаите имат право да убият всеки терорист, който се опита да ги убие по някакъв начин.
12)Полицаите нямат право да убиват затворниците в килиите с изключение на следните ситуации: ако терористът е AFK или ако се крие в Hide'n'seek day.
13)На полицаите им е забранено да дават оръжия на затворниците.
14)Полицаите имат право да убият затворник, ако той се опитва да оцелее или е в стаята за оръжия.
15)Полицаите имат право да убият затворник, който е убил друг полицай.
16)Ако затворник убие полицай, който е близко до него или в територия на терористите, другите полицаи не бива да правят нищо.
17)Полицаите трябва да помнят, че микрофоните на терористите са забранени и могат да отговарят само в чата.
18)Денят става Unrestricted Freeday, ако в 0:00 има живи терористи (затворници).
19)Полицаите имат право да играят тези игри: Simon Says, music chairs, odd man out, last reaction, math, survivor, spelling, trivia, race, stack race, spray contest, unrestricted free day, or restricted free day where the prisoners are only allowed in certain areas.
20)Полицаите не могат да забраняват стаи, близки една до друга.
21)През Restricted Freeday полицаите имат право да забраняват единствено и само една стая.
22)Ако полицай влезе в клетката или в басейна, затворникът има право да го убие.
23)Последният затворник трябва да ползва /lr .
24)На полицаите е забранено да дават на произволни затворници да правят каквото си искат.
25)Не може да има 3 freeday-а един след друг.
26)Полицаите нямат право да забраняват стаи, които се намират около стаята за оръжия.
27)На админите им е забранено да си дават freeday без причина.
28)Само 1 полицай трябва да дава инструкции.
29)Саймън трябва да брои от 5 до 0, преди да убие някого.
30)Полицаите трябва да дават нормално време на затворниците, за да идат на указаното място.
31)Лигавенето е забранено.
32)Полицаите не трябва да чакат в стаята за оръжия или в тунелите.
33)Стаята за оръжия и тунелите са винаги забранени.
34)Прецакването на клетките = бан
35)Скритите стаи на някои карти са забранени при следните дни: Nightcrawler, Zombie, Spartan
Някъде да откриете това "правило"
въднъж те слейнах, защото се издъни и втори път няма да е пак слей.
. Въпроса е решен, нали ? Всеки прави грешки - прощават се. За едно "издънване" не е нужно слей. Може да не предприемаш толкова бързо мерки, играй си нормално. Нямаше го това "правило". Нека не грешим друг път, просто премълчете, за да няма последици :))) Моля локвайте темата :lock:
Последно промяна от UniquePower на 04 Май 2012, 21:01, променено общо 2 пъти.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Мнение от ivailo »

Съгласен съм със Дисастър не ставаш за CT , много грешки правиш , но и лошото е ,че като ре поправим не го спазваш . Теб те слагат CT повечето смс-админ . Поиграй , гледай как ираят другите CT , загледай се в админите който са CT . Не казвам , че не можеш да играеш , но имап пропуски , прочети пак правилата и бъде толерантен със терористите . Много бъркаш с времето където го даваш .... Даваш малко тайм , за нещата които не могат да се изпълнят за това време , и след това килваш който не е стигнал навреме. Можеш да играеш , но още малко опит няма да ти се отрази зле . Това е моето мнение :)
България Над Всичко !
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Game 0ver`;ExcLusive
Обратна връзка:

Мнение от Game 0ver »

Застъпвам се за Марто !! (Disaster)
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: pALqkA^^ / BabyMaker
Обратна връзка:

Мнение от pALqkA^^ »

Game 0ver написа:Застъпвам се за Марто !! (Disaster)
И аз
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Game 0ver`;ExcLusive
Обратна връзка:

Мнение от Game 0ver »

Тая тема е :boza: . Моля :spam: . Слагайте :lock:
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: sLowstyleR
Скайп профил: kiko_vd224
Обратна връзка:

Мнение от sLowstyleR »

UniquePower написа:
Disaster написа:да, напълно в редно, освен това ти за CT не ставаш, наблюдавах те няколко врътки. когато убиваш някой, трябва да дадеш порходящ реазон, а не какъвто ти скимне, не случайно са измислени!
Най - честият реасон е "ne spazva pravilata" (или там каквото беше). Давам го на AFK, бягащ, и на този, който не спазва правилата. Аз си върша работата, като CT. Следя стриктно всеки реасон (1-2 пъти правя грешка) и веднага стават караниците. Аз желая най-доброто на сървърите. Лично мое мнение: аз не мога така да се забавлявам в сървърите, все пак трябва да има ред. Чакам отговори на въпроса ми "Има ли такова правило ?". Всеки прави грешки (това е истина/закон), веднага ли трябва да вземате мерки (еми слайнете ме). Всеки има право на опит, стига с тези мятания, нека си изиграем една игра нормално. Аз лично не съм виждал такова "правило". След малко ще цитирам правилата, ако открия това "правило" ще се извиня за това, но ако не го открия, очаквам нещо друго (както и заключване на спора).

1)Всички посочени правила трябва да се спазват или ще бъдете кикнати/баннати от сървъра.
2)Съотношението терористи към контратерористи трябва да бъде 1:3 или 1:2.
3)Не убивай затворници без причина.
4)Клетките (килиите) трябва да бъдат отворени преди 8:00, независимо какъв ден е. Ако не са отворени преди 8:00, денят автоматично се превръща в Unrestricted Freeday.
5)Полицаите трябва да дават указания, преди да отворят киллиите. Ако отворят килиите и след това дадат указания, тези оказания не важат.
6)Ако килиите са отворени, преди да са дадени указания, денят се превръща в unrestricted freeday.
7)Полицаите трябва да имат микрофон задължително.
Ако нямате микрофон или е развален, не се пускайте контратерорист.
9)Стаята за оръжия винаги е забранена. На CT-тата им е забранено да кампят (чакат, седят) вътре, а ако някой терорист бъде забелязан вътре, ще бъде убит!
10)Полицаите трябва да предупреждават терористите, преди да ги убият.
11)Полицаите имат право да убият всеки терорист, който се опита да ги убие по някакъв начин.
12)Полицаите нямат право да убиват затворниците в килиите с изключение на следните ситуации: ако терористът е AFK или ако се крие в Hide'n'seek day.
13)На полицаите им е забранено да дават оръжия на затворниците.
14)Полицаите имат право да убият затворник, ако той се опитва да оцелее или е в стаята за оръжия.
15)Полицаите имат право да убият затворник, който е убил друг полицай.
16)Ако затворник убие полицай, който е близко до него или в територия на терористите, другите полицаи не бива да правят нищо.
17)Полицаите трябва да помнят, че микрофоните на терористите са забранени и могат да отговарят само в чата.
18)Денят става Unrestricted Freeday, ако в 0:00 има живи терористи (затворници).
19)Полицаите имат право да играят тези игри: Simon Says, music chairs, odd man out, last reaction, math, survivor, spelling, trivia, race, stack race, spray contest, unrestricted free day, or restricted free day where the prisoners are only allowed in certain areas.
20)Полицаите не могат да забраняват стаи, близки една до друга.
21)През Restricted Freeday полицаите имат право да забраняват единствено и само една стая.
22)Ако полицай влезе в клетката или в басейна, затворникът има право да го убие.
23)Последният затворник трябва да ползва /lr .
24)На полицаите е забранено да дават на произволни затворници да правят каквото си искат.
25)Не може да има 3 freeday-а един след друг.
26)Полицаите нямат право да забраняват стаи, които се намират около стаята за оръжия.
27)На админите им е забранено да си дават freeday без причина.
28)Само 1 полицай трябва да дава инструкции.
29)Саймън трябва да брои от 5 до 0, преди да убие някого.
30)Полицаите трябва да дават нормално време на затворниците, за да идат на указаното място.
31)Лигавенето е забранено.
32)Полицаите не трябва да чакат в стаята за оръжия или в тунелите.
33)Стаята за оръжия и тунелите са винаги забранени.
34)Прецакването на клетките = бан
35)Скритите стаи на някои карти са забранени при следните дни: Nightcrawler, Zombie, Spartan
Някъде да откриете това "правило"
въднъж те слейнах, защото се издъни и втори път няма да е пак слей.
. Въпроса е решен, нали ? Всеки прави грешки - прощават се. За едно "издънване" не е нужно слей. Може да не предприемаш толкова бързо мерки, играй си нормално. Нямаше го това "правило". Нека не грешим друг път, просто премълчете, за да няма последици :))) Моля локвайте темата :lock:
Спорет мен UniquePower си е прав/а
Изображение
[blink]СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ[/blink]
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2012г.]”