[Кандидат Админ] JailBreak - Ho0stolf ;]
- Напреднал
- Ник в играта: Sorrow
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат Админ] JailBreak - Ho0stolf ;]
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) -15
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам 132 часа
3. Напишете Вашето име! -Иван
4. Напишете Вашия ник! - Ho0stolf ;]
5. За кой сървър кандидатствате? - JailBreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? -Искам да стана админ, поради простата причина, че понякога няма Сървър админ, а пък има някои Смс админи, които развалят играта, ту са симон по 4 пъти, ту правят нещо излишно т.е слайват без причина и т.н. Знам , че и често има и сериозни админи, но има такива случаи , както казах.
7. Задължително Skype за връзка: - ivan-pluveca
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам 132 часа
3. Напишете Вашето име! -Иван
4. Напишете Вашия ник! - Ho0stolf ;]
5. За кой сървър кандидатствате? - JailBreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? -Искам да стана админ, поради простата причина, че понякога няма Сървър админ, а пък има някои Смс админи, които развалят играта, ту са симон по 4 пъти, ту правят нещо излишно т.е слайват без причина и т.н. Знам , че и често има и сериозни админи, но има такива случаи , както казах.
7. Задължително Skype за връзка: - ivan-pluveca
Последно промяна от PowerUP на 07 Юни 2015, 19:30, променено общо 2 пъти.

- Пенсия
- Ник в играта: Тайна
- Скайп профил: Тайна
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат Админ] JailBreak - Ho0stolf ;]
Според мене има голяма промяна от предната ти кандидатура-говоря към по-добро,и аз ще ти дам За,тъй както си редовен и спазваш правилата! Успех! 

- Respected
Преди беше печен, схватлив за няколко дни разбра същността на мода, който не могат да го разберат много хора до ден днешен. А след изминалата ти кандидатура се подобри още повече, вършиш си кадърно работата, като SMS потребител и си в плюс за сървъра. Няма какво да ти кажа освен „За“. Нужен ми е още един положителен колега за поста помощник. Имаш шанс на тази кандидатура, всичко останало зависи от теб.
Съветвам те след коментара ми да махнеш големия червен текст и да не се тревожиш.
Съветвам те след коментара ми да махнеш големия червен текст и да не се тревожиш.
- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
Хайде и от мен за, виждам че имаш голямо желание да си част от екипа, но искам да качиш леко активността си понеже тези дни не съм те виждал и да спреш да приемаш всичко толкова навътре т.е на някои неща обръщаш твърде много внимание и се палиш твърде много,правиш от мухата слон. Искам да ти кажа ,че ако те одобрят това занапред ще ти пречи като админ ти ще изпадаш в много ситуации под напрежение и ще трябва да мислиш креативно и бързо,но това ще се оправи в тестовия период вярвам го. Не ме разочаровай, ще се справиш. Успех!
Последно промяна от - xaer0 на 07 Юни 2015, 20:56, променено общо 2 пъти.

- Respected
- Ник в играта: Men.
- Скайп профил: niki300798
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Аз съм за. Не съм видяла нищо лошо от момчето. Редовен е, съобразява се и се държи на ниво. Успех!
[20:29:32] Tony Montana: Обижда теб?
[20:29:48] Tony Montana: Ей сега ще махна бана
[20:29:52] Tony Montana: И ще ти го на**кам като търнокоп
[20:29:58] Tony Montana: да ти го т**а с глазура в гестапото
[20:29:48] Tony Montana: Ей сега ще махна бана
[20:29:52] Tony Montana: И ще ти го на**кам като търнокоп
[20:29:58] Tony Montana: да ти го т**а с глазура в гестапото
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Глобален Модератор
И аз ти давам За защото виждам голяма промяна от последната ти кандидатура и мисля че ще се справиш като пом.админ!!
- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
- Супер потребител
За и от мен, пък дано да се справиш.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
Гледам,че си направил добро впечатление,спазваш правилата имаш часовете и всичко останало за това от мен имаш За Късмет 

- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Още първия път, в който влезе в сървъра, започна да се интересуваш от правилата, научи ги бързо и се допитваше до по- опитните за командите си (дали са валидни или не). Като SMS Admin се справяше по- добре от някои помощник админи, винаги си изявявал желание да ми помагаш, както и не един и два пъти си го правил. Надявам се, ако получиш права да не се помислиш за много велик, а да продължиш да си комуникативен към играчите, да им обесняваш грешките и да им помагаш в решаването на проблемите им.
Давам ти ЗA.
Давам ти ЗA.