1. Nick на Админа: Anon!m3n
2. IP на Админа + снимка: 62.73.84.244 http://prikachi.com/images.php?images/997/8181997G.jpg
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Абсолютно несериозно отношение към работата си на администратор и незаинтересованост към работата си в SlackServ.com # Jailbreak. Анархия. Всички CT (без Gorski) даваха изцяло невалидни команди, местят оръжията, правят Free Kill, а след това изобщо никакъв fd не дават. Пускат day, когато има някой от затворниците с FD, а Anon!m3n не взема абсолютно никакво отношение, колкото и много хора да му казвахме да вземе някакви мерки. А още по-лошото е, че това отношение не му е за първи път...
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=2425f00dd9
5. Сървър: SlackServ.com # Jailbreak
Оплакване от Админ - Anon!m3n
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Баннат
- Ник в играта: Mainak
- Скайп профил: aki_04
Re: Оплакване от Админ - Anon!m3n
Само едно нередно нещо видях, то е че някакъв изказа че друг затворник има уръжие и не получи гаг, само това а колкото до местеното уръжие, на демото не се вижда какво уръжие е, ако е от умрял полицай значи тогава е трябвало да го слайне или премести към затворниците, а ако уръжието е паднало от затворник може да го премести!
И искам да наблегнете на това правило особенно ти мелачке, оня ден някой премести паднал гън от затворник ВИЕ (твоята компания) оревахте, отрещяхте и унищожихте всичко от крещене да го махна от надзирателите, просто нямаше причина да го местя!!!

- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Много странно! Лично аз на демото виждам поне няколко пъти местене на WEP от CT, и то се вижда перфектно, но след като ти виждаш само 1 път, добре... и не, на това демо оръжията се местят от CT, след като оръжието е паднало от умрял полицай, така че трябваше задължително да бъдат взети мерки. Но главното е, че Anon!m3n не обръщаше внимание изобщо. Когато някой друг му се оплакваше (примерно Заек терорист или там както беше), той се лигавеше и отвръщаше подигравателно със "здраве да е" "ко да прайш" и някакви такива простотии. Не ми е толкова за това, което са правили CT-тата, а за това, че това несериозно отношение на анонимния не е за първи път.
- Баннат
На всеки може да му се случи да изпусне нещо и да остави някой ненаказан,или да не забележи нещо друго в игра.
Мисля че темата ти е леко преувеличена за такива дребни неща.
Все пак сам админ не може да забележи абсолютно всеки в игра кво прави(говоря при положение че има над 20 човека в игра).
Мисля че темата ти е леко преувеличена за такива дребни неща.
Все пак сам админ не може да забележи абсолютно всеки в игра кво прави(говоря при положение че има над 20 човека в игра).