Как да вляза като администратор?
- Аматьор
- Ник в играта: Kircho
- Скайп профил: kiril.rumenov3
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Как да вляза като администратор?
Здравейте имам един проблем на компютъра си и той е, че вчера без да искам бръкнах нещо и сега съм в потребителски режим и не мога да правя някой неща като например да вляза в някоя програма която изисква разрешение ето и снимка
http://www.slackserv.com/mods.php?image ... n2dhuo.jpg

- Напреднал
- Ник в играта: `IvcHo.
- Скайп профил: mivko3
- Обратна връзка:
Re: Как да вляза като администратор?
Мисля ,че трябва да натиснеш старт менюто и на шът доун (Shut down) трябва да имаш Switch user или Излез от подребителя (Нещо такова мисля ,че трябва да бъде)
- Пенсия
- Ник в играта: Тайна
- Скайп профил: Тайна
- Обратна връзка:
Доколкото знам си направил 2 профила на компютъра си, и си влязал от този който не е админ.
- Аматьор
- Ник в играта: Kircho
- Скайп профил: kiril.rumenov3
- Обратна връзка:
Имам един единствен и докато се опитвам да махна паролата му...BaDaZz написа:Доколкото знам си направил 2 профила на компютъра си, и си влязал от този който не е админ.
Няма такова нещо попринцип е във контролния панел, но всичко се опитва да ми го отваря администраторски, но няма как да го позволя щот не съм администратор и..milenw написа:Мисля ,че трябва да натиснеш старт менюто и на шът доун (Shut down) трябва да имаш Switch user или Излез от подребителя (Нещо такова мисля ,че трябва да бъде)
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
За боза 7 http://www.instructables.com/id/3-Ways- ... -Windows-/ другия начин е да си сложиш пълни привилегии на текущия чрез полиците или да забраниш UAC но не е препоръчително. Най-добре рънвай като администратор и толкова
. Иначе можеш да разгледаш UAC настройките за да не ти иска винаги администраторски привилегии но ставаш много уязвим...
За ресет на пас
влизаш под safe mode помпаики ф8 логваш се с акаунта Администратор влизаш в CMD (start -> run -> cmd) или си го избираш от старт менюто и пишеш
Net User би трябвало да ти покаже текущ юзер
Net User <твоят юзер> <парола> (без <> )
Под сейф мод би трябвало да можеш да си сложиш права и на новия юзер който си направил

За ресет на пас
влизаш под safe mode помпаики ф8 логваш се с акаунта Администратор влизаш в CMD (start -> run -> cmd) или си го избираш от старт менюто и пишеш
Net User би трябвало да ти покаже текущ юзер
Net User <твоят юзер> <парола> (без <> )
Под сейф мод би трябвало да можеш да си сложиш права и на новия юзер който си направил
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]