Предложение за правило 'Jailbreak'
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Предложение за правило 'Jailbreak'
Вижте следната ситуация: Наредили сме се хубавичко, послушничко на линията. Саймънът извиква един от терористите пред него и му задава въпрос. Дава му условието, че ако не успее да отговори ще умре, НО ако успее, наградата му ще е да удари един-двама от съотборниците си и те да умрат. Аз това не го смятам за справедливо, а вие? По какъв начин аз и моите мили съотборници можем да се предпазим и да избегнем лесната смърт с патрон в главата? Отговорът е прост - по никакъв.
Затова искам да ви предложа да се добави някакво правило спрямо тази ситуация. Нека да избегнем частта, в която е позволено да се казва "имаш правото да избереш еди си колко терориста да умрат" и само наградата му да е правото му на живот/комбо/свободен ден и тем подобни възможни възнаграждения. Моля, аргументирайте се, преди да правите каквито и да са заключения.
Затова искам да ви предложа да се добави някакво правило спрямо тази ситуация. Нека да избегнем частта, в която е позволено да се казва "имаш правото да избереш еди си колко терориста да умрат" и само наградата му да е правото му на живот/комбо/свободен ден и тем подобни възможни възнаграждения. Моля, аргументирайте се, преди да правите каквито и да са заключения.
Последно промяна от Lucky на 28 Юни 2015, 23:42, променено общо 3 пъти.
I'll see you soon then..

- Пенсия
- Ник в играта: Тайна
- Скайп профил: Тайна
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Предложение за правило 'Jailbreak'
Аз съм За,понеже тази вечер станах свидетел на бая такива ситуации и наистина не е справедливо спрямо другите,но нека и други играчи да се изкажат.
- Напреднал
- Ник в играта: ツ
- Скайп профил: die.77
- Обратна връзка:
Мисля че си е добре някой като отговори на някой вапрос да решава да ли да живее или да умрее негов съотборник.
Нали се пак ако е труден вапроса , се е помъчил.
Нали се пак ако е труден вапроса , се е помъчил.

Последно промяна от DiE Of DiE на 28 Юни 2015, 23:04, променено общо 1 път.
- Respected
- Обратна връзка:
А ти прочете ли хубаво какво исках да кажа аз? Или просто искаше да понатрупаш някое друго мненийце? Не искам да се забраняват въпросите от този сорт, а чисто и просто да се забрани на избрания за въпрос човек, да избира дали да живеят или не неговите съотборници. Много ви се моля, осмисляйте нещата.
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: Morski
- Скайп профил: radoslav_conin1
- Обратна връзка:
Има Саймъни , дето задават въпроси където и те сигурно не знаят отговора , ей така прочетат в интърнет някакво и го направят на бинд.Но аз съм ПРОТИВ това предложение понеже малко са тези , където задават лесни въпроси и все пак това си е справедливо спрямо вас.Мисля , че това правило си е супер и няма какво да му се мисли повече..

- Пенсия
- Ник в играта: Тайна
- Скайп профил: Тайна
- Обратна връзка:
Моля недей да говориш без да си видял,ти моето мнение прочете ли го? Днеска един задава въпрос толкова лесен който дете на 5год ще отговори и както награда хитна 3 T моля те ,недей да говориш преди и малко да си се потрудил да прочетеш другите мнения.Morskii написа:Има Саймъни , дето задават въпроси където и те сигурно не знаят отговора , ей така прочетат в интърнет някакво и го направят на бинд.Но аз съм ПРОТИВ това предложение понеже малко са тези , където задават лесни въпроси и все пак това си е справедливо спрямо вас.Мисля , че това правило си е супер и няма какво да му се мисли повече..
- Напреднал
- Ник в играта: 1
- Обратна връзка:
На същото мнение съм Против!Morskii написа:Има Саймъни , дето задават въпроси където и те сигурно не знаят отговора , ей така прочетат в интърнет някакво и го направят на бинд.Но аз съм ПРОТИВ това предложение понеже малко са тези , където задават лесни въпроси и все пак това си е справедливо спрямо вас.Мисля , че това правило си е супер и няма какво да му се мисли повече..
Нека да чуем и другите какво мислят.
Последно промяна от b1tch на 28 Юни 2015, 23:31, променено общо 1 път.
123
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Съгласен съм с Morski! Аз съм против също!Morskii написа:Има Саймъни , дето задават въпроси където и те сигурно не знаят отговора , ей така прочетат в интърнет някакво и го направят на бинд.Но аз съм ПРОТИВ това предложение понеже малко са тези , където задават лесни въпроси и все пак това си е справедливо спрямо вас.Мисля , че това правило си е супер и няма какво да му се мисли повече..

- Respected
- Обратна връзка:
Добре, като сте толкова ентусиазирани да давате "ПРОТИВ" с триста удивителни, защо не се аргументирате сами, а цитирате един и същи човек? На вас много ли ви е яко, когато ви избират да умрете и не можете да направите нищо по въпроса?
И аз все още си мисля, че не сте ме разбра ли какво исках да кажа.. защото кой би дал против на това да "живеят" в цс, а не да умрат от някой си, избрал ги, дето е познал отговора на даден въпрос..
И аз все още си мисля, че не сте ме разбра ли какво исках да кажа.. защото кой би дал против на това да "живеят" в цс, а не да умрат от някой си, избрал ги, дето е познал отговора на даден въпрос..
I'll see you soon then..

- Напреднал
- Ник в играта: vikat mi moshtniq
- Обратна връзка:
- Respected
Чета и се смея на някой хора, браво момиче само така! Покажи, че не мислят трезво тази вечер и да лягат.
Командващия трябва да убива затворници, които не са се подчинили на команда или условие за нещо, а не да убива случайни персонажи, които нямат участие и шанс да защитят живота си. Може да считате това за неправомерно убийство и да наказвате по правилник провинението, защото доста мишоци изкарват чрез тези действия своите приятелчета последните оцелели.
Казваш на някакъв задача от сорта на математика за 4 клас и да избира няколко човека да умрат, какво е това нещо? Ми то по-добре да стреля на поразия, какво ще си губи времето да дава въпроса, времена и да чака да избира... По-детински примери няма да ви давам, който каквото е разбрал. В една игра, ако ще и 90% от затворниците да умрат, трябва тези 90% да са имали шанс да спасят живота си - посредством участие в нещо, а не в бездействие и живота им да зависи от някакъв си „любимец“ на командващия.
Няма нужда да предлагаш нещо, което си го има.
Командващия трябва да убива затворници, които не са се подчинили на команда или условие за нещо, а не да убива случайни персонажи, които нямат участие и шанс да защитят живота си. Може да считате това за неправомерно убийство и да наказвате по правилник провинението, защото доста мишоци изкарват чрез тези действия своите приятелчета последните оцелели.
Казваш на някакъв задача от сорта на математика за 4 клас и да избира няколко човека да умрат, какво е това нещо? Ми то по-добре да стреля на поразия, какво ще си губи времето да дава въпроса, времена и да чака да избира... По-детински примери няма да ви давам, който каквото е разбрал. В една игра, ако ще и 90% от затворниците да умрат, трябва тези 90% да са имали шанс да спасят живота си - посредством участие в нещо, а не в бездействие и живота им да зависи от някакъв си „любимец“ на командващия.
Няма нужда да предлагаш нещо, което си го има.
Последно промяна от Excione ツ на 29 Юни 2015, 00:17, променено общо 1 път.
- Много Добър
- Ник в играта: inappropriate
- Обратна връзка:
И аз съм за! Това се случи и на мен преди няколко дена доста е гадно...
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Ако трябва да пазите всички Терористи има да си играете 20 минутни рундове :Д
- Respected
- Обратна връзка:
Ама, Теди, има си и други начини, по които може да се отстранят другите. Аз единствено искам да е честно и равно.
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Аз съм за това е все едно да те убият без причина
може просто ако има админ да им даде 2-3 JBP

- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Еми то не е честно ама и живота не е честен
Ти си права, но аз пък съм съсел и не съм съгласен 

- JailBreak Бунтар
- Ник в играта: Air Jordan ✅
- Скайп профил: Лично Съобщение.
- Обратна връзка:
Аз съм за, много често се е случвало да бъда убит от такава игра, а и не само аз. Мился че предложението е добре и би било добре да се приеме.
- Супер потребител
Против, винаги си е било така и ако се промени ще има нарушения.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Аз също съм Против.В повечето случай терориста е спечелил даденото състезание/комбо/игра и щом е спечелил според мен си има пълното право да посочи кой да умре.Всички имат равен шанс да го спечелят принципно,естествено,че победителя ще има привилегии,пък и както каза Тео ако не е така ще има 1 рунд да трае по 1 мап.
- Respected
Вие май моя коментар не го прочетохте? Това уж предложение фигурира в „META RULES“ и темата няма смисъл да вижда повече живот, независимо от вота ви.
ivo5456, r1odayftw
Щом сте дали равен шанс за успех на даден процент от затворниците, то няма абсолютно никакъв проблем, защото всеки от тях може да е победител. Както си дал примера с combo, ако ще и 25 затворника да има, ако напишеш „Първият, който спечели combo-то - остава последен оцелял“ ти си дал равен шанс на всички за победа.
Щом те извикам в ъгълчето и ти кажа „Ей ти си мой човек - въпрос от място '1+45=?', ако познаеш удряш 10 затворника да умрат“ - считайте го за неправомерно убийство, защото останалите затворници са нямали шанс да защитят живота си.
ivo5456, r1odayftw
Щом сте дали равен шанс за успех на даден процент от затворниците, то няма абсолютно никакъв проблем, защото всеки от тях може да е победител. Както си дал примера с combo, ако ще и 25 затворника да има, ако напишеш „Първият, който спечели combo-то - остава последен оцелял“ ти си дал равен шанс на всички за победа.
Щом те извикам в ъгълчето и ти кажа „Ей ти си мой човек - въпрос от място '1+45=?', ако познаеш удряш 10 затворника да умрат“ - считайте го за неправомерно убийство, защото останалите затворници са нямали шанс да защитят живота си.