Идеи за BaseBuilder-a
Модератор: Развлечения
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Идеи за BaseBuilder-a
Ще пиша нов мод за съжаление. Същност няма да го пиша наново, а ще се отдам на пренаписване и преработване на Веко на мода. Давайте идеи, за item-и, класове и всякакви такива.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Respected
- Ник в играта: Sasho
- Обратна връзка:
Re: Идеи за BaseBuilder-a
Да направиш след Build Time да ражда CT наново и един Prep Time от 30 секунди да може да си отидат по базите, така няма да има "air".

- Много Добър
- Ник в играта: inappropriate
- Обратна връзка:
Дойде ми на ума едно нещо, сега след като свърши времето за строене, да ги пусне от респаун мястото и да има около 15сек. отново да влязат цтата в базите си, и така няма да има аир бази, псуване и т.н. 

- Respected
- Обратна връзка:
Мисля, че така както е сега е по-добре. Тъй като единия проблем, създава друг. Ако ги връща, те ще се чудят по на кой базата да се заврат, ще се почне спам, ще почнат слейове. Така както е в момента, мисля че е най-добре. Има достатъчно администратори, които оправят бункерите и айровете постоянно. Освен това, ако някой без да иска се е направил айр, администратор може да му махне определения предмет и всичко да е окей, а иначе няма да може да си влезе в базата. Както и ако някой го направи айр, администратора може да махне предмета, а така няма пак да може играча да си влезе в базата.
- Много Добър
- Ник в играта: inappropriate
- Обратна връзка:
Ама нали това е целта бе, Ако са направили айр,няма да могат да влизат в базите си и ще се научат да играят по правилата. Иначе си прав, ще се чудят в коя база да влизат...
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Играх в един такъв сървър с респаун и повече преп тайм и се случваше точно това което Кънчо написа. Сегашното положение е ОК стига да има админи, а от както сървъра се пълни има почти постоянно, така че по-добре да не се пипа сегашното положение. Като цяло сървъра си е добре сега като настройки /изключвам бъговете
/. Обаче /може и да ме оплюете/ ама предлагам отново да се намали бюлд тайма щото за 2 минути и там колко са .. преспокойно се прави леър 6+ и играта става безинтересна и хората лефтват. Особено пък с новия мод ако предметите не треперят ще стане mission impossible.

Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
- Обратна връзка:
Работя над това с треперенето на предметите.
- Respected
- Ник в играта: ----》卐《----
- Обратна връзка:
1.Предметите да не треперят
2.Зомбито когато убие CT то да се респаунва Зомби
3.Зомбитата да са балансират
4.След 16/17 предмет да не се запазват
2.Зомбито когато убие CT то да се респаунва Зомби
3.Зомбитата да са балансират
4.След 16/17 предмет да не се запазват

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
*В сървъра е лудница с тия айр мислиш ли,че 5 човека можем да се оправяме с 20 +,а и рядко можем да се съберем толкова админи.Това с respawn и по - дълъг prepire time си е идеално.Не знам от колко дена играеш,ама през годините съм играл точно с такъв respawn и така се избягва айра на 100 %,което е едно от най - честите нарушавания,било то умишлено или не.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се respawn и да има някъв тайм да стигне CT до базата си.
*Да се премахнат всичките тия глупости от /shop като mini,hook,bombi и всякви подобни.Да останат само дота и гранатите.
*Да се фиксне gold ak-то.
*Да се добавят нови gold итеми
*Да се премахнат всичките тия глупости от /shop като mini,hook,bombi и всякви подобни.Да останат само дота и гранатите.
*Да се фиксне gold ak-то.
*Да се добавят нови gold итеми
- Баннат
- Ник в играта: - SiLv[E]sTaR
Искам да се направи така, че след избиране на map, да не се сменя веднага мапа, а след рунда, защото например е към края на рунда и от CT-тата са готови с базите си и баш накрая да се смени мапа и им става гадно ! 

- Напреднал
1. Оправете Голден нещата!
2.Мините да си останат по 3 пъти да се ползват на роунд.
3.Хоок да се ползва по 2-3 пъти също.
4.Махнете тая Plazma, защото само пълни шопа.
5.Сложете Protect в шопа да го имат, CT или T. За да имат някъв шит когато го хоокват.
6.Намалете Build Time на 1:30 или 1:40!
7.Да има Auto-Balanse, защото като няма някой админинистатор, или Пом.Админ. Примерно излязъл или е навън.
8.Antidot да се взима 1 път на round. Сложете и на него да има лимит!
9.Махнете Jump Zombie, защото е безмисленно да има. Или го подобрете.
10.Сложете да имат лимит и голдените.
11.Ако искате махнете Jump Zombie и го заменете с Hunter Zombie. Вместо да има Jump. Да има Jump + Balance.
12.Направете повече секунди за тези които правят ретру! Да не се 15 секунди или 20. Да са 30 макс! За да не правят тея деца Retry!
2.Мините да си останат по 3 пъти да се ползват на роунд.
3.Хоок да се ползва по 2-3 пъти също.
4.Махнете тая Plazma, защото само пълни шопа.
5.Сложете Protect в шопа да го имат, CT или T. За да имат някъв шит когато го хоокват.
6.Намалете Build Time на 1:30 или 1:40!
7.Да има Auto-Balanse, защото като няма някой админинистатор, или Пом.Админ. Примерно излязъл или е навън.
8.Antidot да се взима 1 път на round. Сложете и на него да има лимит!
9.Махнете Jump Zombie, защото е безмисленно да има. Или го подобрете.
10.Сложете да имат лимит и голдените.
11.Ако искате махнете Jump Zombie и го заменете с Hunter Zombie. Вместо да има Jump. Да има Jump + Balance.
12.Направете повече секунди за тези които правят ретру! Да не се 15 секунди или 20. Да са 30 макс! За да не правят тея деца Retry!
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Тъй като има различни скинове на зомбита да има скинове на ЦТ-тата също.
Само предлагам.
Само предлагам.
- Respected
- Ник в играта: V.I.P.E.R.A
- Скайп профил: lovehunter195
- Обратна връзка:
* Смяна на скинове
На мнението на r1oday и Sasho Съм трябва да ги реска така айр няма да има и трудните бази ако не могат да се минат от създателите им си е техен проблем...
* Хоок 5 на рунд Дот 2 на рунд
* Плазмата си е добре да не се пипа!!!
*Да се добавят някой екстри за ВИП и играчите с цел да се повиши СМС активността !
*Времето да е 2:00 минути зщото силно се съмнявам да е толкова ( 1.40 мисля, че е ) Това време дори на мен понякога не ми достига сега има ограничения за сложните бази така, че няма да е проблем с повече време...
Да Се Оправи ТРЕПЕРЕНЕТО НА ПРЕДМЕТИТЕ
На мнението на r1oday и Sasho Съм трябва да ги реска така айр няма да има и трудните бази ако не могат да се минат от създателите им си е техен проблем...

* Хоок 5 на рунд Дот 2 на рунд
* Плазмата си е добре да не се пипа!!!
*Да се добавят някой екстри за ВИП и играчите с цел да се повиши СМС активността !
*Времето да е 2:00 минути зщото силно се съмнявам да е толкова ( 1.40 мисля, че е ) Това време дори на мен понякога не ми достига сега има ограничения за сложните бази така, че няма да е проблем с повече време...
Да Се Оправи ТРЕПЕРЕНЕТО НА ПРЕДМЕТИТЕ

Офтопик:
- Respected
- Обратна връзка:
Замразих проекта замалко, тъй като ме хвана някакъв вирус и съм на легло от 5 дни. Скоро ще почна пак да го пиша, продължавайте да давате идеи.
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Може да се създаде меню за цвят, има /color но там трябва да налучкваш за цветовете.
Предметите да не треперят ,но на цената на това да се намали build time. Също така може предметите да идват по-бързо когато ги
дърпаш/буташ.
Предметите да не треперят ,но на цената на това да се намали build time. Също така може предметите да идват по-бързо когато ги
дърпаш/буташ.