Оплакване от несправедлив бан- kostadinoFF1337;
- Новак
- Ник в играта: ReaDy
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Оплакване от несправедлив бан- kostadinoFF1337;
1. Вашият ник: kostadinoFF1337; ,но бана е на ник
[ Admin] Jarvan който НЕ Е мой
2. Сървър: website
3. Ник на админа: JukeCity.
4. Вашето IP: 37.143.245.15
5. Причина, поради която сте наказан: (Копирайте какво Ви изписва в конзолата) http://prikachi.com/images.php?images/308/8223308y.jpg
6. Демо на играта ви: (Демо се записва автоматично в папка cstrike, с името на съответния сървър) http://dox.bg/files/dw?a=23992c787e
7. Screenshots: (Ако са Ви направени снимки, задължително се предоставят в .rar/zip формат!)
Само да добавя ,че това не Съм аз нямам никаква изгода да предлагам права на който и да е и желая да ми бъде предоставено доказателството където "съм предлагал правата" имаше и доста хора в сървъра които да потвърдят ,че не съм извършил подобно нещо. Играя единствено в д2
А и профила е на мой приятел защото моя профил е доста стар и паролата е сменена и когато се опитам да я сменя не ми дава..
[ Admin] Jarvan който НЕ Е мой
2. Сървър: website
3. Ник на админа: JukeCity.
4. Вашето IP: 37.143.245.15
5. Причина, поради която сте наказан: (Копирайте какво Ви изписва в конзолата) http://prikachi.com/images.php?images/308/8223308y.jpg
6. Демо на играта ви: (Демо се записва автоматично в папка cstrike, с името на съответния сървър) http://dox.bg/files/dw?a=23992c787e
7. Screenshots: (Ако са Ви направени снимки, задължително се предоставят в .rar/zip формат!)
Само да добавя ,че това не Съм аз нямам никаква изгода да предлагам права на който и да е и желая да ми бъде предоставено доказателството където "съм предлагал правата" имаше и доста хора в сървъра които да потвърдят ,че не съм извършил подобно нещо. Играя единствено в д2
А и профила е на мой приятел защото моя профил е доста стар и паролата е сменена и когато се опитам да я сменя не ми дава..

- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от несправедлив бан- kostadinoFF1337;
Дай линк към другия профил.
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Новак
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
Това е оплакването от мадрид,ако не се лъжа не е снимал ип-то на този Admin] Jarvan .Тоест няма как да сме сигорни,да ли си или е някой друг.
- Новак
- Обратна връзка:
Приятел може да видиш на снимката ,че не е скролнал надолу и има и други играчи АЗ НЕ СЪМ СМЕНЯЛ НИКА СИ, може да изгледаш демото и да се увериш в това този играч ме е натопил защото съм влизал в конфликти с него. А И АЗ НЯМАМ ВЕРИГА
Искам играча да бъде НАКАЗАН за това ,че се опитва да ме натопи изгледайте демото и ще се уверите
Не разбирам как опитни админи може да се бъдете така лесно заблудени вижда се ,че ИП-то е мое но ника е друг следователно трябва да се замислите и съм сигурен накарате ли го да качи демо няма да го направи не всяко оплакване може да се реши със снимка особено като това
Искам играча да бъде НАКАЗАН за това ,че се опитва да ме натопи изгледайте демото и ще се уверите

Не разбирам как опитни админи може да се бъдете така лесно заблудени вижда се ,че ИП-то е мое но ника е друг следователно трябва да се замислите и съм сигурен накарате ли го да качи демо няма да го направи не всяко оплакване може да се реши със снимка особено като това
Последно промяна от *DaNgEr*Bl@cK DeviL на 09 Юли 2015, 23:19, променено общо 1 път.

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Баннат си по доклад на Madrid , маркирал е друго име? Да така е аз няма как да съм сигурен какво се е случило след като няма демо а само снимкови доказателства следователно действах направо на това което ми е дадено като информация.
- Новак
- Обратна връзка:
Ами защо действаш така като не си сигурен поискай му да предостави и други доказателства спирам да пиша вижте демото и нека този мадрид да си получи наказанието

- Глобален Модератор
Така първо мадрид не ти е виновен че като е видял някой който е предлагал права и е решил да го качи в форума ние с добра съвест го баннва ме.А това че мадрид те е качил не го прави виновен за твойте грешки.
- Активен
- Ник в играта: Jiwkov*
- Скайп профил: niki_roman
- Обратна връзка:
1.като е видял че някой е предлагалmonster написа:Така първо той не ти е виновен след като е видял че някой е предлагал права е решил да го качи и от там ние с добра съвест го баннва ме а това че мадрид те е качил не го прави виновен за твойте грешки.
2.не го прави виновен за твойте грешки.
Tва е един от многото безсмислени банове , за които се наказва без реални доказателства и всичко става на магия по поръчка на клиента в случая "мадрид" без да се вложи и капка умисъл в това , което е направено.

1886 написа:... няма военен комфликт в който те да не са си набучили нуса ...
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Тук не си прав забелязах ника , но тъй като в оплакването няма демо няма как да знам дали играча е сменял ника или не !?Jiwkov* написа:1.като е видял че някой е предлагалmonster написа:Така първо той не ти е виновен след като е видял че някой е предлагал права е решил да го качи и от там ние с добра съвест го баннва ме а това че мадрид те е качил не го прави виновен за твойте грешки.
2.не го прави виновен за твойте грешки.
Tва е един от многото безсмислени банове , за които се наказва без реални доказателства и всичко става на магия по поръчка на клиента в случая "мадрид" без да се вложи и капка умисъл в това , което е направено.![]()
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Според мен бана трябва да се махне, а потребители да внимават как качват докладите. И Екип банове по 2 пъти да ги проверяват.
Жука след като не знаеш бана става грешен и се маха. БЕз демо закво банваш ми е чудно...
Жука след като не знаеш бана става грешен и се маха. БЕз демо закво банваш ми е чудно...
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Активен
- Ник в играта: Jiwkov*
- Скайп профил: niki_roman
- Обратна връзка:
АМи като няма как да знаеш .. няма да банваш без да си сигурен на 100% бе пич .. логично е WTF ...
1886 написа:... няма военен комфликт в който те да не са си набучили нуса ...
- Новак
- Обратна връзка:
Монстер проблем ли имаш със очите? Виждаш ,че снимката с Ип-то и на моя ник ,а на снимката на провинението не е моя само от това може да се замислиш ,че нещо не е както трябва и моля те като не си гледал демото Не пиши като ти е приятел не може да го защитаваш когато има и явни доказателства. Не мога да проуменя как човек като теб е на този пост 

- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
Окончателен отговор:Мадрит е трябвало да снима ип-то на [ Admin] Jarvan за да се види да ли съвпада ип-то с твоето.Тъй като не го е направил мисля,че бана е несправедлив.Извиняваме се за причиненото неудобство.Бана е махнат приятна игра в сървърите .