Предложение към екипа!
- Активен
- Ник в играта: boqn.bg
- Скайп профил: boqn.denev
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение към екипа!
Здравейте отново! Пиша тук, защото предложението не е само за един сървър а за всички. . Предлагам на екипа да си направим хубав Трейлър на сървърите и на сайта. Целта е да станем по-известни. Ех ще се радвам да видя всички добри играчи в трейлъра , както и самия себе си. С удоволствие мога да започна да работя по това,но компа ми не става. Само цикли на по-сериозните програми и се бъгва. Имам една приятелка , тя работи доста с сложните програми за създаване на музика и мисля да и задам една темичка.
Та когато ми изпрати нещо ,което да ми хареса ще го кача. За да видим ,какво ще направим по нататък. Хрумна ми също ,че когато някой влезе в сайта или форума , може да се чува на Английски език или на Български "Добре дошли в Slackserv.com". Това ще прави добро впечатление още от пръв поглед. Ммм това е за сега от мен. Ако ми хрумне нещо друго ще пиша в същата тема. За да не спамим другаде.Късно видях , че има раздел http://www.slackserv.com/forum/viewforum.php?f=14 , извинявам се , ако прецените ,че темата не е за тук , я преместете. Не мога да я оправя , мислях да я изтрия и да я напиша тук http://www.slackserv.com/forum/viewforum.php?f=14 , ама уви не става.

- Respected
- Ник в играта: Pavl0ff
- Скайп профил: ЛС в сайта
- Обратна връзка:
Re: Предложение към екипа!
Добра идея особено това с "посрещането в сайта". Когато някой влезе в сайта или форума , може да се чува на Български "Добре дошли в Slackserv.com", понеже все пак сме Българските линукс сървъри иначе съм ЗА
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайно по стената.Чете се, но не е приятно !!!
- Напреднал
- Ник в играта: Bashman
- Скайп профил: maniak1530
- Обратна връзка:
- Активен
- Обратна връзка:
Сайта и сървърите са Български , но ако имаме посетители които не са е редно , първо да казва "Добре дошли в Slackserv.com"- на Български и след това на Английски език. 

- Много Добър
- Скайп профил: ЛС !
- Обратна връзка:
Може пък да имаме английски форум , но сега без gametracker нямаме чужденци , но нали сървърите са български , за нас българите ! 

- Активен
- Обратна връзка: