Разбери какво мислят за теб.
- Активен
- Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
- Скайп профил: wwronger
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Re: Разбери, какво мислят за теб.
JukeCity - Ти си един от първите дружки от както играх Жайл тук, адски пекан си , с чувство за конски хумор, едно време искаше да си като мене ninja paua, ама то не е за всеки.JukeCity написа:fondos - Бе малко си несериозен ама иначе имаш желание да си част от екипа и да помагаш.
lubendar - Не те знам сори
Искам мнение от - Musti (Pls Шефе) , Mariana , Lili Ivanova , Damn , Spy

- Новак
- Ник в играта: Nat
- Скайп профил: -
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Musti написа:Ем точен си,печен си,добър админ би излязъл от теб,но ако не беше сгафил навремето.floddy написа:Musti искам едно и от теб, ако може.
r1o, ако може и от теб.
Nat,чакам мнение.
Марийке(малката) не се ослушвай и ти,че все още съм ти обиден за тва, че ме забрави.
Винаги се държиш много дружелюбно. А аз много харесвам такива хора. : ))

XEARO, игноре

- Активен
- Ник в играта: Lili Ivanova
- Скайп профил: :)
- Обратна връзка:
Jucke - Ти си голям пичага имаш чувство за хумор и само хубави неща
!!!

Понякога и ние сме като звездите. Падаме, за да сбъднем нечие друго желание !
- Напреднал
- Ник в играта: `IvcHo.
- Скайп профил: mivko3
- Обратна връзка:
- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Обратна връзка:
milenw - Ми, забавен си, правиш смях в Deathrun-а, и си сложил моя аватар!
Общо взето това е. 
Искам да чуя едно мнение от Air Jordan!

Искам да чуя едно мнение от Air Jordan!

- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
Натали - Ми пекана си много забавна и лъчезарнаnat написа:Musti написа:Ем точен си,печен си,добър админ би излязъл от теб,но ако не беше сгафил навремето.floddy написа:Musti искам едно и от теб, ако може.
r1o, ако може и от теб.
Nat,чакам мнение.
Марийке(малката) не се ослушвай и ти,че все още съм ти обиден за тва, че ме забрави.
Винаги се държиш много дружелюбно. А аз много харесвам такива хора. : ))![]()
XEARO, игноре![]()

Все още чакам мнение от Excionata,LifeStyleer и Мусти ако даде едно ще е добре

- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Обратна връзка:
Ами...изглеждаш сериозен и печен човек, който си върши работата (явно намира време и за заявки ;д)Musti написа: Искам мнение от: Мариана,Симона,Ивана,Лили,Теодор(ексион),Ками, а бе всеки който иска може да дава мнението си за мен!

Един от най-приятните хора в екипа и сигурно ако помня правилно първото момиче в Jail-а, което не е било "attention whore" и ми е направила добро впечатлениеМалката ;* написа: Бих желала да чуя Exci1 , Nat и Ками какво ще кажат за мен.![]()

Офтопик:
Последно промяна от Ками на 20 Ное 2015, 01:30, променено общо 1 път.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Зарибен
- Ник в играта: Jeff Hardy
- Скайп профил: Л.С
- Обратна връзка:
- Баннат
Забавна и отговорна личност си,дано този път да не ти омръзне правата които имаш,както се случваше предните няколко пъти.JukeCity написа:- Ам къ ве щом казвашПримерен коментар:
Какво мислят за мен Пешо и Петър?
Какво мислят за мен - Excione, Musti , dqvola18 , r1odayftw , monster (да е хубаво)
PowerUP написа:Naskoy ;] - Ти си първата ми как да го нарека 'дружка' във веригата, всичко си е на място брат, печен си, супер си, обаче не мога да разбера защо мислиш, че незаслужаваш да си част от екипа :/
Какво мислят за мен - Excione,JukeCity,monster,Musti
Забавен,печен,момче на място,добър админ и шегаджия.
Едно oт новите зайчета в екипа и все още нямам изградено мнение,от това което видях до сега си печен и забавен.LifeStyleeeer написа:Ивана -Пекана ,забавна ,лоша ,познаваме се от скоро ,Екипа малко тка ти има окоIwchet написа:Какво мислят за мен Excione, Musti, lifestyler, PowerUp и "Hydraa"if u know what i mean (бзк)
Искам едно мнение от Xaer0,Sasho,Musti и JukeCity(jukata),
- xaer0 написа:Натали - Ми пекана си много забавна и лъчезарна става лафче с тебе ,готина абе... все хубави нещаnat написа:Musti написа:Ем точен си,печен си,добър админ би излязъл от теб,но ако не беше сгафил навремето.floddy написа:Musti искам едно и от теб, ако може.
r1o, ако може и от теб.
Nat,чакам мнение.
Винаги се държиш много дружелюбно. А аз много харесвам такива хора. : ))![]()
XEARO, игноре![]()
Все още чакам мнение от Excionata,LifeStyleer и Мусти ако даде едно ще е добре
Добър админ,справяш се добре,печен и един от малкото ни кротки и тихи админи.
mamuta написа:Аз ще искам от Нати, Джуката, Мустито, Симонка и Мариана
Леко несериозен иначе забавен,перлата на селфитата определено,но изоставаш от Цветка понеже тя има допълнителни качества и привилегии

Мнение от: Ексион,Мариана,Ивана,Флоди,Жукито,Мамута,Васко(скелета),Емо,Спу може и др да дават ако имат желание.
- Respected
Iwchet - Изглеждаш ми симпатична, но на някой моменти си несигурна за доста неща. Ще се радвам един път да си попишем или поговорим.
xaer0 - Отначало те мислих за някоя кърпичка, която бърше потта на всички, че да се подмазва, а и едни мацки от екипа ми дадоха погрешна представа първоначално. В крайна сметка излезе супер стабиляга, стоиш далеч от спорове и те уважават играчите и админите. При теб всичко е на 6
Musti - Престоя си тук го дължа основно на теб. Ти бе човека, който ме пое от приема до края. Съветваше ме постоянно, когато бях несигурен. Изключително старателен си и ако някой админ мисли да прочете веднъж правилата на някой сървър, то ти мислиш как да е добре във всички. Уникален човек си, лошо от теб не съм видял, държим те постоянно под напрежение и стрес, но си непоколебим и когато трябва да се реши нещо сериозно винаги си държиш на думата. Супер стабиляга си в теб няма нищо хлабаво, просто може да се радваме, че те имаме като персонаж тук. Отдаваш голяма част от деня и нощта, за да се занимаваш с SS и преди помня, че когато пусна доклад - няколко минути след това беше прегледан. Искам в този пост да ти се извиня за многото пъти, в които съм ти се качвал на главата, но някой път трябва да процедираш твърдо и с замах, за да ти е спокойно и да не се подлъгваш по фалшиви драми, защото актьори имаме в повечко. Такъв характер съм си, леко командоря, но съм свикнал всичко да е добре смазана машина.
xaer0 - Отначало те мислих за някоя кърпичка, която бърше потта на всички, че да се подмазва, а и едни мацки от екипа ми дадоха погрешна представа първоначално. В крайна сметка излезе супер стабиляга, стоиш далеч от спорове и те уважават играчите и админите. При теб всичко е на 6

Musti - Престоя си тук го дължа основно на теб. Ти бе човека, който ме пое от приема до края. Съветваше ме постоянно, когато бях несигурен. Изключително старателен си и ако някой админ мисли да прочете веднъж правилата на някой сървър, то ти мислиш как да е добре във всички. Уникален човек си, лошо от теб не съм видял, държим те постоянно под напрежение и стрес, но си непоколебим и когато трябва да се реши нещо сериозно винаги си държиш на думата. Супер стабиляга си в теб няма нищо хлабаво, просто може да се радваме, че те имаме като персонаж тук. Отдаваш голяма част от деня и нощта, за да се занимаваш с SS и преди помня, че когато пусна доклад - няколко минути след това беше прегледан. Искам в този пост да ти се извиня за многото пъти, в които съм ти се качвал на главата, но някой път трябва да процедираш твърдо и с замах, за да ти е спокойно и да не се подлъгваш по фалшиви драми, защото актьори имаме в повечко. Такъв характер съм си, леко командоря, но съм свикнал всичко да е добре смазана машина.
Последно промяна от Excione ツ на 11 Юли 2015, 17:21, променено общо 1 път.
- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
За краткото време в което се познаваме ми се струваш много забавен,печен стараеш се като админ и това ми харесва.LifeStyleeeer написа:Ивана -Пекана ,забавна ,лоша ,познаваме се от скоро ,Екипа малко тка ти има окоIwchet написа:Какво мислят за мен Excione, Musti, lifestyler, PowerUp и "Hydraa"if u know what i mean (бзк)
Искам едно мнение от Xaer0,Sasho,Musti и JukeCity(jukata),

- Напреднал
- Ник в играта: Sorrow
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Iwchet - Печена, забавна, доколкото знам се справяш добре с правата.Не сме се опознали на чак толкова голямо ниво, но ще се стигне и така
!

- Respected
Гъзелката - Съдейки по снимките, които си качвала си много красивичка. Не обичаш неправдата и винаги защитаваш по-слабия, пишеш каквото мислиш и си изграждаш бързо добри оценки за хората. За момента предполагам, че само то тук мога да ти дам мнение, но в бъдеще ще е по-големичко. И съм изпълнил offtopic-a.
lubendar - Нямам почти никакво мнение за теб в игра съм те засичал няколко пъти.
fondos - Пичага си, но действаш с лека ръка. Като цяло не ти пука за доста последствия и си свикнал да вървиш по ръба, но трябва да се пазиш и от ветреца. Положителен си, характера ти е добър, но устата и пръстите ти някой път работят срещу теб, но това е от възрастта. Сигурен съм, че след няколко годинки ще си идеален админ.
Мнението на: Musti, HuliganaKuncho, Гъзелка, Iwchet и свободен slot за всички останали, които искат да ми напишат нещичко.
lubendar - Нямам почти никакво мнение за теб в игра съм те засичал няколко пъти.
fondos - Пичага си, но действаш с лека ръка. Като цяло не ти пука за доста последствия и си свикнал да вървиш по ръба, но трябва да се пазиш и от ветреца. Положителен си, характера ти е добър, но устата и пръстите ти някой път работят срещу теб, но това е от възрастта. Сигурен съм, че след няколко годинки ще си идеален админ.
Мнението на: Musti, HuliganaKuncho, Гъзелка, Iwchet и свободен slot за всички останали, които искат да ми напишат нещичко.
Последно промяна от Excione ツ на 11 Юли 2015, 17:32, променено общо 1 път.
- Напреднал
- Ник в играта: ツ
- Скайп профил: die.77
- Обратна връзка:
- Respected
Re: Разбери какво мислят за теб.
DiE Of DiE - Много голяма промяна виждам в теб - отпреди 2 месеца, въпреки трудностите не се отказваш. Наскоро дори ме последва в bb сървъра и започна да играеш. Като характер си добряга, един от малкото хора, които ме кефят, защото когато например мяташ надзиратели в затвора им пишеш дори причината и че няма файда от повторни заявки. Ще излезе кадърен админ от теб за в бъдеще. 

- Баннат
Excione ツ написа:
Както и преди съм ти казал,пич на място си ,забавен,опитваш се да помагаш на всички,но имаш малко самочувствие в повече ,която може да ти изиграе лоша шега. Иначе за другото си ток и жица.
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Мнение от Мusti,Excione,Lili и всеки който желае (пфф кой ще е тоя дето ще желае ...
)

- Новак
- Ник в играта: Nat
- Скайп профил: -
- Обратна връзка:
голям пич ( не се подмазвам, може малко)r1odayftw написа:Мнение от Мusti,Excione,Lili и всеки който желае (пфф кой ще е тоя дето ще желае ...)
- Баннат
Рио с теб си имаме думата още от едно време когато бях СА,не съм видял нищо лошо от теб,справяш се със задълженията,помагаш на всеки,който е поискал помощта ти,продължавай в същия дух!r1odayftw написа:Мнение от Мusti,Excione,Lili и всеки който желае (пфф кой ще е тоя дето ще желае ...)