Мил и много добър. Никога не сме се карали. Ако идваш пак в София, можеш да ми пишеш (поне тогава).|HaRD_TeAM|aNubiS написа:Искам мнение от Нати, Джоката, Trading-a, Сашундра, E.SALT (Гошето), мамута
Винаги си ме кефил.floddy написа:Ами за теб мога да кажа, че си с добър характер, не се заяждаш с никого(това е добре), правиш хубави изработки и не разбрах защо не си Екип Заявки.. Заслужаваше го. Еми, това е.>sLk> написа:Аз искам мнението на Tony Montana и Floddy
Искам мнение от dqvola18(Васко), aNubiS(Гьокан), Nat и n1ke_^.
Печен си, забавен си, добър си, мил си ии ще пийнеме по една биричкаPowerUP написа:Iwchet дай и за мен мнение!
И ти като PowerUP. Печен на скара, забавен, добър до круша, мил до керемиди и бирата в ръкаJukeCity написа:Искам мнение от Damn и Iwchet за n- Ти път вече
Anbuis- Бе ботак си ма ко да са прави малко несериозен , че се отказа така от правата иначе си кадърен.
Ще бъда честен. Ужасно бързо успя да бъдеш част от екипа, едва ли много хора на това са способни. Обаче си малко колеблива в някои изпълнения, но вярвам че ще ги запечаташ и ще стигнеш до синия етап.Бил съм СМС няколко пъти, и мога да ти дам няколко съвета, и мога да ти помогна. Колкото до поведението, изключително съм доволен, с теб е лесно да се говори, забавна с чувство за хумор, такива хора като тебе не са за тоя свят, вервай ми.Iwchet написа:Бих желала мнението на: JukeCity, Spy и DamnYou
Флодак ти си пекан би бил добър админ ,но заради стари грешки за жалост няма как ти си човек на място с добро чуство за хумор ,абеее.. и аз не съм по дългите мненияfloddy написа:Чакам мнение от xaer0.
--> не те познавам толкова добреDiE Of DiE написа:Sasho - Пичага , момче на място имаш чуство за хумор и винаги съм се смеял с теб. Знаеш как да играеш Deatrunn обаче на BB си слаб :ДД
Искам мнение от - Lili Ivanova , r1oday , monster , Musti
Как да не те помня бе бастун беше си ботче ама печено ботче хвани минавай в бейса 1886 си е пич казал съм го нема кво да си говорим- xaer0 написа:Флодак ти си пекан би бил добър админ ,но заради стари грешки за жалост няма как ти си човек на място с добро чуство за хумор ,абеее.. и аз не съм по дългите мненияfloddy написа:Чакам мнение от xaer0.![]()
Ако може VIPERA (ако ме помни изобщо от ББ-то) и 1886 да дадат едно ще е добре
ЖорданчоAir Jordan написа:Какво мислят за мен: Iwchet, Xaer0, Excione, Ho0stolf, JukeCity -Това са хората, които уважавам от сървъра и бих искал да видя те какво мислят за мен.
Потребители разглеждащи този форум: Semrush [Bot] и 1 гост