Мнение, за мен който иска.
Много печено момче си играеш от скоро тук, но съм останал с много добро впечатление ,аве накратко са съм от тела и ме мързи да пиша,удари и ти едно мнениеAir Jordan написа:Какво мислят за мен: Iwchet, Xaer0, Excione, Ho0stolf, JukeCity -Това са хората, които уважавам от сървъра и бих искал да видя те какво мислят за мен.
puRple* написа:Искам мнение от xaer0, BaDaZz, r1oday, igra4bezGashti, anubis,1886 и ако някой друг иска..
PowerUP написа:Air Jordan - Еми от теб доста очаквам занапред.Печен си, един от хората които играят добре като Ct
! Я предай мненийце и за муа
!
- xaer0 написа:Флодак ти си пекан би бил добър админ ,но заради стари грешки за жалост няма как ти си човек на място с добро чуство за хумор ,абеее.. и аз не съм по дългите мненияfloddy написа:Чакам мнение от xaer0.![]()
Ако може VIPERA (ако ме помни изобщо от ББ-то) и 1886 да дадат едно ще е добре
Алексчо ти си си ти ..... само яки раотиpuRple* написа:Искам мнение от xaer0, BaDaZz, r1oday, igra4bezGashti, anubis,1886 и ако някой друг иска..
Голем си лудак нещо играч си падаш и ти кефиш ме и си те имам за партияSasho. написа:БотСити - Пичага, забавен, отговорен, слаб, кон...се хубави неща. (ElfClan)![]()
Ъперкът - И ти си пичага, ама си много лигав.
iv0, UppercuT, KOOPS, VIPERA, monster - ако искат де.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта