Отговор:
Обсъждане на едно условие "редици/колони" в сървъра
Модератор: Развлечения
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Обсъждане на едно условие "редици/колони" в сървъра
До колкото разбрах Теодор (Excione) им е напълнил главата с тия простотии. Та въпроса е, че дават команди "freeze w izolator na zadna stena w redica", и убиват ако не гледаш напред, или пък обратното "freeze w izolator na zadna stena w kolona" и убиват ако не гледаш настрани. Нека Теодор да ми обясни, по кой фактор се определя по време на игра, кое е редица и кое колона?
Отговор:
Слушам вашите мнения, но смятам най-егоистично че съм дяволски прав.
Отговор:
Офтопик:
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Respected
Re: Обсъждане на едно условие "редици/колони" в сървъра
Kofeinата е пълнил главицата на младите девойчета и момци, а не аз, но няма проблем да драсна
Първо, че ти не може да си в изолатора и да си на задната стена, та да не говорим за редици, колони и роти.
Ще дам любимия пример на kofein-a: „Ако ти дам една чаша и я ти кажа - постави я на масата, ти до нея ли ще я сложиш“; същата простотия пишете и с тези това „на“ ти поне си запознат от стажа ти, като map creator
Ама трябва да търпим играчите, както са се научили.

Първо, че ти не може да си в изолатора и да си на задната стена, та да не говорим за редици, колони и роти.
Ще дам любимия пример на kofein-a: „Ако ти дам една чаша и я ти кажа - постави я на масата, ти до нея ли ще я сложиш“; същата простотия пишете и с тези това „на“ ти поне си запознат от стажа ти, като map creator

Тая простотия съм я писал преди да вляза в екипа и от там може да им е дошло на акъл на дечурлигите.
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Аз ще дам примера на Теодор за мнението на Теодор. Една картина на стената ли ще я сложиш или ДО стената ?
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Respected
Ми ще сложим пирона, видата и прочие забита в стената, че да държи картината до стената np. Учиш май строителство, ако трябва ще обърнем/съборим стената, за да е върху нея или хептен до - ииии с лепило може да я закрепиш в основно положение, но няма да е толкова дълготрайно
. Та, тея романчета съм ги писал преди да получа права пак казвам и колко съм разбирал си е друг въпрос за човек, който беше играл 1 месец jb xD 

- Баннат
- Ник в играта: Mainak
- Скайп профил: aki_04
Според мен сами си създавате проблеми, пишеш така и сичко ще е ток.... няма колони няма редици а пък и писането е по-малко

Офтопик:

- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
То вече няма и писане , цъкаш копчето и тва е...Mainak написа:Според мен сами си създавате проблеми, пишеш такаи сичко ще е ток.... няма колони няма редици а пък и писането е по-малкоОфтопик:![]()
Не знам от де измислихте тея простотии колона и редица... само чувъркате в главите на играчите.
- Respected
Значи преди командите бяха така - fz v izolator na zadna stena + subrani + malkit gr. mre + otklon mre ( Например )
Всички отиваха на задна и спазваха командата от къде за бога започнахте да мислите така ? Да не би някой играч да е казал, че командата така не става ?
Моето мнение е, че сами си усложнявате играта.
ПС забелязах това - (freez na liniqta, subrani malkite grupi umirat v redica) тази команда за мен е грешна. Се едно малката група ще умре в редица
Всички отиваха на задна и спазваха командата от къде за бога започнахте да мислите така ? Да не би някой играч да е казал, че командата така не става ?
Моето мнение е, че сами си усложнявате играта.
ПС забелязах това - (freez na liniqta, subrani malkite grupi umirat v redica) тази команда за мен е грешна. Се едно малката група ще умре в редица

- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Ако командата е зададена по следния начин "freeze w izolator na zadna stena w redica"; където "на задна стена" = "облегнати на задната стена", то не ти трябват никакви обекти, спрямо които да описваш редицата, защото ясно се вижда, че всеки трябва да се е облегнал на стената и едновременно с това да се получава редицаHuliganaKuncho написа:До колкото разбрах Теодор (Excione) им е напълнил главата с тия простотии. Та въпроса е, че дават команди "freeze w izolator na zadna stena w redica", и убиват ако не гледаш напред, или пък обратното "freeze w izolator na zadna stena w kolona" и убиват ако не гледаш настрани. Нека Теодор да ми обясни, по кой фактор се определя по време на игра, кое е редица и кое колона?
Отговор:Слушам вашите мнения, но смятам най-егоистично че съм дяволски прав.Офтопик:

Единствения случай, в който ти трябва обект, спрямо който да се получава редица, е следният:
"Freeze v izolatora, subrani i v redica sprqmo stranichnata stena" и etc.
Когато има обект, до/на който трябва да застанат играчите и имат условие за редица/колона не ти трябва нищо друго (освен, евентуално, да им насочиш погледа).
Забиваш пирона в стената, закачаш картината за пирона и тя виси до стената, над пода и под тавана, г-жо Архитект.DamnY0U написа:Аз ще дам примера на Теодор за мнението на Теодор. Една картина на стената ли ще я сложиш или ДО стената ?