Избор на видео карта .

Тук ще се местят приключените теми от този раздел.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Пешо Калибрата ;3
Скайп профил: marko_wess
Вашият пол е: Мъж

Избор на видео карта .

Мнение от UND3RGR0UND`` »

Заглавието :) . Цена около 200 лева макс :) . Дънното ми е AsRock H61
Коткии
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Morski
Скайп профил: radoslav_conin1
Обратна връзка:

Re: Избор на видео карта .

Мнение от Morskii »

Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Мерси за бързият отговор , но търся по-силна видео карта ( ако е възможно) :Д
Коткии
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Morski
Скайп профил: radoslav_conin1
Обратна връзка:

Мнение от Morskii »

http://www.emag.bg/video-karta-msi-nvid ... DWV9BMBBM/ Тази харесва ли ти ? Малко по скъпа е от 200 лева , но така е ;д
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Като гледам херците е добра , сигурен ли си, че е съвместима с моето дъно? :Д
Коткии
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Пич, ти знаеш ли какво да гледаш в една видео карта?
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Баннат
Баннат

Аз знам на мене кво ми трябва, така че няма нужда да коментираш ;)
Коткии
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Като знаеш какво ти трябва, защо си пуснал темата и се допитваш до некомпетентните цс фенчета?
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Баннат
Баннат

Абе ае бягай от тоя форум .. тва кво ще пускам и кво няма си е моя работа . Мерси морски .
Коткии
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

И откога почна да нареждаш кой да бяга?Нещо много тежко го раздаваш.Аз съм тръгнал съвсем кротко да ти кажа, че трябва да гледаш съвсем други работи, ти тука ми се ежиш.Паляк.Аре спри да ми пишеш, щото съм се нагледал на таквиз като тебе.
Аватар
Баннат
Баннат

Абе ей смешко тая тема е мойта , не пиша на някви ограничени като тебе . Аз знам кво ми тря и кво не . Марш :sarcastic: :hump: :hump: :hump: Бягай ти казах, защото не искам мнение от професионалисти като тебе защо не си избера сам :)
Коткии
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Като знаеш кво ти трябва вземи се разкарай.Боли ме чепа за изтърканите ви лафчета, предупреждения и прочие.Но да викаш смешка и ограничен на човек дето изобщо не познаваш?Ограничения си ти, щото си толкова плосък и тесногръд, че не знам как някой ти е дал достъп до интернета бе шматка.Темата била негова, хухуу, кой си ти бе?Някъв задкомпютърен 13 годишен самурай.Ако си мислиш, че ще ме засегнеш и разкараш, жестоко се лъжеш.То си личи колко си "неограничен" във възприемането на това дето ти се казва.Да видя да съм написал, че съм професионалист някъде?Но съм сигурен, че знам в пъти повече от тебе.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: ~ wiSh ~
Обратна връзка:

Мнение от wiSh »

Morskii написа:http://www.emag.bg/video-karta-msi-nvid ... DWV9BMBBM/ Тази харесва ли ти ? Малко по скъпа е от 200 лева , но така е ;д
И ако ми обясниш тия 128 бит-а кво ще ги прави?
Да си вземе 256 поне ако желае да подкарва, лично аз съм фен на AMD от страна на видео картите.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Valve
Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
Обратна връзка:

Мнение от Valve »

Преди година автора на темата беше пуснал тема в този форум за компютърна конфигурация... Бях му предложил за определената от него цена добър компютър, но той реши да си вземе от технобакалията много по-слаб и то на същата или по голяма цена.. Първо захранването на сегашната ти конфигурация е китайска бомбичка, овен ако не си купил друго... Второ събери 200 и няколко лева за GTX 750/ti, идва малко силничка, ама поне не иска добро захранване... Това е от мен и не е нужно да пускаш 100 теми за видео карти.. Да ме беше послушал преди година.. Сега си сърбай попарата ;) http://nikem-bg.net/computer-components ... TI-PH-2GD5
wiSh написа:
Morskii написа:http://www.emag.bg/video-karta-msi-nvid ... DWV9BMBBM/ Тази харесва ли ти ? Малко по скъпа е от 200 лева , но така е ;д
wiSh, GTX 750ti е достатъчна за всички съвременни игри на ниска или средна графика... Битовете на видео картите и то на Nvidia не са от толквоа голямо значение при средния клас карти.. На тая цена може да намери AMD - R7 250/x, която е много по-слаба от 750/ti... Може да си намери на старо R9 280x за около 200 лева, ама трябва да хвърли 100+ лева за захранване.. а и процесора му е слаб, та няма да се възползва и 60% от 280x... GTX 750/ti - това е твоята карта.. икономична, бърза, поддържа всички нови технологий на NVIDIA, ShadowPlay и тн.. Вземи прочети малко из форума на калдата.. да понаучиш някои неща за компютрите... не да пишеш във форум за CS, те половината тук не разбират от компютри... (не искам да обидя никой)
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Valve написа:Преди година автора на темата беше пуснал тема в този форум за компютърна конфигурация... Бях му предложил за определената от него цена добър компютър, но той реши да си вземе от технобакалията много по-слаб и то на същата или по голяма цена.. Първо захранването на сегашната ти конфигурация е китайска бомбичка, овен ако не си купил друго... Второ събери 200 и няколко лева за GTX 750/ti, идва малко силничка, ама поне не иска добро захранване... Това е от мен и не е нужно да пускаш 100 теми за видео карти.. Да ме беше послушал преди година.. Сега си сърбай попарата ;) http://nikem-bg.net/computer-components ... TI-PH-2GD5
wiSh написа:
wiSh, GTX 750ti е достатъчна за всички съвременни игри на ниска или средна графика... Битовете на видео картите и то на Nvidia не са от толквоа голямо значение при средния клас карти.. На тая цена може да намери AMD - R7 250/x, която е много по-слаба от 750/ti... Може да си намери на старо R9 280x за около 200 лева, ама трябва да хвърли 100+ лева за захранване.. а и процесора му е слаб, та няма да се възползва и 60% от 280x... GTX 750/ti - това е твоята карта.. икономична, бърза, поддържа всички нови технологий на NVIDIA, ShadowPlay и тн.. Вземи прочети малко из форума на калдата.. да понаучиш някои неща за компютрите... не да пишеш във форум за CS, те половината тук не разбират от компютри... (не искам да обидя никой)
:D Мерси отново @Valve :) :D
технобакалията :sarcastic:
Коткии
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от wiSh »

Офтопик:
Valve написа:Преди година автора на темата беше пуснал тема в този форум за компютърна конфигурация... Бях му предложил за определената от него цена добър компютър, но той реши да си вземе от технобакалията много по-слаб и то на същата или по голяма цена.. Първо захранването на сегашната ти конфигурация е китайска бомбичка, овен ако не си купил друго... Второ събери 200 и няколко лева за GTX 750/ti, идва малко силничка, ама поне не иска добро захранване... Това е от мен и не е нужно да пускаш 100 теми за видео карти.. Да ме беше послушал преди година.. Сега си сърбай попарата ;) http://nikem-bg.net/computer-components ... TI-PH-2GD5
wiSh написа:
Калдата, лол :be:
За цената на nVidia може да вземе много по-добро АМД
нвидиа си надуват цените, вземи им сравни компонентите.Впрочем дори и 2ра ръка да вземе ще остане доволен.
Нито му знам на пича конфигурацията, нито нищо, но с качествено 500в захранване няма да има никакъв яд.
Едит: Сравни със 100-на лева по-малко
http://nikem-bg.net/computer-components ... -250X-1GD5
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Valve »

Wish.. Покупка на втора ръка amd е рисковано, тъй като се ползват много за копаене на биткоинти (нон стоп работеща видео карта, натоварена на макс...) не се знае колко ще искара... Процесора до колкото си спомням беше Pentium g2020 май или нещо подобно... Дори да вземе и всичко да е ок, няма да има ралика с 750ti, тъй като картата ще бъде спъвана.. Та по-добре да не рискува...
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от wiSh »

Valve написа:Wish.. Покупка на втора ръка amd е рисковано, тъй като се ползват много за копаене на биткоинти (нон стоп работеща видео карта, натоварена на макс...) не се знае колко ще искара... Процесора до колкото си спомням беше Pentium g2020 май или нещо подобно... Дори да вземе и всичко да е ок, няма да има ралика с 750ti, тъй като картата ще бъде спъвана.. Та по-добре да не рискува...
Сравни картата, която аз линкнах с тази, която ти му предложи.Доста надхвърляш над цената му с тези 70 лева според мен.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Valve »

R7 250x не си струва, тъй като иска по-добро захранване.. консумира 95 вата (изисква 6 пинов конектор за допълнително захранване).. Много по-слаба е от 750ti (тя не изисква допълнително захранване.. захранване се от слота на дъното).. http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R7-250X- ... GTX-750-Ti ... Новите игри са оптимизирани за Maxwell архитектура, каквато е на 750ti.. Например GTA V е върви много добре на такъв тип видео карта.. Тези 70 лева си струват.. А да допълня че R7 250x няма функциите за запис на видео без загуба на кадри (ShadowPlay), Стрийм без загуба на кадри.. Няма какво повече да коментирам ;)
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от wiSh »

Valve написа:R7 250x не си струва, тъй като иска по-добро захранване.. консумира 95 вата (изисква 6 пинов конектор за допълнително захранване).. Много по-слаба е от 750ti (тя не изисква допълнително захранване.. захранване се от слота на дъното).. http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R7-250X- ... GTX-750-Ti ... Новите игри са оптимизирани за Maxwell архитектура, каквато е на 750ti.. Например GTA V е върви много добре на такъв тип видео карта.. Тези 70 лева си струват.. А да допълня че R7 250x няма функциите за запис на видео без загуба на кадри (ShadowPlay), Стрийм без загуба на кадри.. Няма какво повече да коментирам ;)
Той пича щото е хукнал да стиймва и е казал за какво му е видето.И човека е упоменал 200 лева макс.
Виж това видео, аз съм на мнение, че ще му е достатъчна.
Оставаше да знам нещо друго освен процесора му обаче :be:
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”