Предложения за промяна на правило jb
- Respected
- Ник в играта: mnmu
- Скайп профил: Имам
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложения за промяна на правило jb
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Следното правило : 19. Забранено е да влизате в тунел! [Отнася се към надзирателите]
2. В кой сървър искате да стане промяната? JailBreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Искам правилото да се промени по следният начин : Да бъде забранено на надзирателити да влизат преди да е изтечел рунда . Тоест след като стане 0:00 да могат да влизат в тунела . Често играчите в тунела стоят постоянно там и не излизат . Когато останат 2 Т като единият е в тунела трябва да го молим ,за да излезне . Предлагам да можем да влизаме в тунела след таймера като 5мин са предостатъчно да минеш тунела .
2. В кой сървър искате да стане промяната? JailBreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Искам правилото да се промени по следният начин : Да бъде забранено на надзирателити да влизат преди да е изтечел рунда . Тоест след като стане 0:00 да могат да влизат в тунела . Често играчите в тунела стоят постоянно там и не излизат . Когато останат 2 Т като единият е в тунела трябва да го молим ,за да излезне . Предлагам да можем да влизаме в тунела след таймера като 5мин са предостатъчно да минеш тунела .
Последно промяна от miroslavv на 06 Авг 2015, 10:24, променено общо 1 път.
Причина: Оправено по образец.
Причина: Оправено по образец.

- Аматьор
- Ник в играта: Iwanowaa^
- Скайп профил: llxchiko
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Предложения за промяна на правило jb
Аз съм съгласна, защото понякога ни се налага да чакаме този, който е в тунела цял ден тъй като са останали 2 T. Също така този, който е в тунела почти винаги остава last и не е чесно спрямо другите.
ЗА
ЗА

- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Предлагано беше и беше отхвърлено. Както тогава, пак и сега ще дам Против. Причината е, че влиза нов играч и вижда СТ в тунела (разбира се, той няма да обърне никакво внимание, за таймера). Ще си помисли, че това е позволено и на следващият рунд ще влезе и той в тунела, преди таймера, ще убие някой и файда след тва да го слейнем. Играча в тунела ще се разбеснее и ще лефтне, СТ-то, което не е доразбрало и то ще се нацупи и к'во стана... ? Напълно против съм, играчите са си научили, че в тунел е забранено, не е нужно да им мътим главите допълнително. Освен това СТ имат достъп до НЕ гранати вече, което олеснява убиването на тунелджии. Както и винаги Саймън може да прати някой вътре да го пребие на бокс. На повечето карти и СТ пазят тунелите, тъй че за 1-2 карти, в които може да се крие Т, да се променя правило ми се струва безсмислено.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Против и от мен. Петър е казал защо.HuliganaKuncho написа:Предлагано беше и беше отхвърлено. Както тогава, пак и сега ще дам Против. Причината е, че влиза нов играч и вижда СТ в тунела (разбира се, той няма да обърне никакво внимание, за таймера). Ще си помисли, че това е позволено и на следващият рунд ще влезе и той в тунела, преди таймера, ще убие някой и файда след тва да го слейнем. Играча в тунела ще се разбеснее и ще лефтне, СТ-то, което не е доразбрало и то ще се нацупи и к'во стана... ? Напълно против съм, играчите са си научили, че в тунел е забранено, не е нужно да им мътим главите допълнително. Освен това СТ имат достъп до НЕ гранати вече, което улеснява убиването на тунелджии. Както и винаги Саймън може да прати някой вътре да го пребие на бокс. На повечето карти и СТ пазят тунелите, тъй че за 1-2 карти, в които може да се крие Т, да се променя правило ми се струва безсмислено.
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
Винаги е било така и трябва да си остане. Надзирателите имат право да влизат в тунели само на ХНС и Гоненица не виждам смисъл да се променя. Против съм по-скоро бих съгласен да се добави правило ,че ако някой играч седи в тунела без никакви действия цял рунд имаме право да го слейнем.

- Новак
- Ник в играта: desolate
- Скайп профил: ЛС!!
- Напреднал
- Ник в играта: Sorrow
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Respected
Против дори да остане 1 Т в тунела и 1 да изпълнява тва е до СИМОНА колко е добър и какво ще направи. ( бокс най-елементарния пример )

- Супер потребител
- Ник в играта: miroslavv
- Обратна връзка:
1-За 6-Против
Предложението се ОТХВЪРЛЯ!
Предложението се ОТХВЪРЛЯ!
Най-активен във форум: Отхвърлени кандидатури
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)