[Кандидат админ] JailBreak ExTreMe - P@T0K@ D@F|

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: P@T0K@ D@F|
Скайп профил: DAFI_2000
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[Кандидат админ] JailBreak ExTreMe - P@T0K@ D@F|

Мнение от DAFI »

Здравейте. :)

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - На 15 години съм.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Да, имам. Имам малко повече от 30 часа.
3. Напишете Вашето име! - Методи.
4. Напишете Вашия ник! - P@T0K@ D@F|
5. За кой сървър кандидатствате? - JailBreak ExTreMe
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Искам да стана част от Вашият екип, защото виждам много играчи в нарушение, така и СМС АДМИНИСТРАТОРИ. Мятат ме често надзирател. Често се нарушават правилата на сървъра. Искам да променя това, искам в сървъра да има ред и дисциплина. А и сървъра много ми харесва.
7. Задължително Skype за връзка: - DAFI_2000

Искам да добавя нещо... Може да не играя от много отдавна в сървъра, но го посещавам и денем - и нощем. Само искам да кажа, че опита и времето са две различни неща. Имам часовете, имам изискванията, имам държание, имам и няколко доклади. И мисля, че може да ми се даде шанс.

Поздрави,
DAFI.
НАУЧИ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

13. Забранява се всякакви коментари, постове, аватари и подписи които са с цел реклама на други сайтове или сървъри свързани с играта Counter-strike!

ПРИ СЛЕДВАЩ ПОДОБЕН ПОДПИС/СИГНАТУРА ПРАСКАМ ТИ БАНА И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ/КОЯ СИ ЯСНO by u3HEHAga
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
Скайп профил: ivo_nfs200
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] JailBreak ExTreMe - P@T0K@ D@F|

Мнение от - xaer0 »

То е ясно ,че на всеки може да се даде шанс. На всеки може ,но аз ти давам против трябва да ти се доверя напълно и да ме грабнеш с нещо ,за да може да имаш моето за ,рано ти е според мен. Това не значи ,че трябва да се отказваш колкото и време да си в сървъра няма как да ти се доверя за толкова малък етап от време ,че ти играеш от има няма седмица когато аз пуснах първата си кандидатура вече играех 4 месеца в този сървър ,набрах опит там и знаех кое как стой бях готов. Не мисля ,че ти все още си готов ,съжалявам. Не може на едни да се дава шанс на други не.Успех ти пожелавам виждам ,че се стараеш продължавай така и след месец нещата може и да бъдат други кой знае. :victory:

Като бързате няма нищо да постигнете и аз го разбрах наскоро от шефовете си :D. Много избърза с кандидатурата.
Последно промяна от - xaer0 на 07 Авг 2015, 11:58, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

- xaer0 написа:То е ясно ,че на всеки може да се даде шанс. На всеки може ,но аз ти давам против трябва да ти се доверя напълно и да ме грабнеш с нещо ,за да може да имаш моето за ,рано ти е според мен. Това не значи ,че трябва да се отказваш колкото и време да си в сървъра няма как да ти се доверя за толкова малък етап от време ,че ти играеш от има няма седмица когато аз пуснах първата си кандидатура вече играех 4 месеца в този сървър ,набрах опит там и знаех кое как стой бях готов. Не мисля ,че ти все още си готов ,съжалявам. Не може на едни да се дава шанс на други не.Успех ти пожелавам виждам ,че се стараеш продължавай така и след месец нещата може и да бъдат други кой знае. :victory:
+ че играе от твърде скоро и има едва 30 часа и 5 минути ,което за тоя мод за изключително малко според мен.Рано ти е още - против
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Sorrow
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от PowerUP »

Стараеш се в игра, но както казаха колегите играеш от има няма 1 седмица, което е сравнително малко.Поиграй още 1-2 месеца та да се изгради някво мнение и чак тогава евентуално да видим дали заслужаваш поста.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Morski
Скайп профил: radoslav_conin1
Обратна връзка:

Мнение от Morskii »

- xaer0 написа:То е ясно ,че на всеки може да се даде шанс. На всеки може ,но аз ти давам против трябва да ти се доверя напълно и да ме грабнеш с нещо ,за да може да имаш моето за ,рано ти е според мен. Това не значи ,че трябва да се отказваш колкото и време да си в сървъра няма как да ти се доверя за толкова малък етап от време ,че ти играеш от има няма седмица когато аз пуснах първата си кандидатура вече играех 4 месеца в този сървър ,набрах опит там и знаех кое как стой бях готов. Не мисля ,че ти все още си готов ,съжалявам. Не може на едни да се дава шанс на други не.Успех ти пожелавам виждам ,че се стараеш продължавай така и след месец нещата може и да бъдат други кой знае. :victory:

Като бързате няма нищо да постигнете и аз го разбрах наскоро от шефовете си :D. Много избърза с кандидатурата.
Против
Изображение
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от monster »

Еми и от мен Против те колегите са казали защо.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
Скайп профил: wwronger
Обратна връзка:

Мнение от LifeStyleeeer »

Против и от мен ,колегите са си казали причините....
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Ник в играта: NiNjaaa
Скайп профил: lurkuwe
Обратна връзка:

Мнение от NiNjaaa »

Отхвърлен.
slackserv.com :rock:
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”