Оплакване от Админ - DamnY0U

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от Админ - DamnY0U

Мнение от fondos »

1. Nick на Админа: DamnY0U
2. IP на Админа: Вие го имате.
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Копира админски ник.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър).
Моето демо: http://dox.bg/files/dw?a=7fa9df25bf
Демото на DamnY0U: http://dox.bg/files/dw?a=e7f96ca860
Офтопик:
Надявам се да не ревне че съм и взел демото.
5. Сървър: d2
Ето как седят нещата: DamnY0U твърди, че се е писала "SektorA" на базик. *17. Забранени са никове, които:

17.1 Наподобяват или приличат на администраторските. (Пример: Genata - Genata. и др.)*

В това правило на сървъра пише че е забранено. Тя копирва админски ник умишлено, и очаквам да бъде санкционирана или предупредена. Поне най малкото да е предупредена. Ако бях аз, или някой друг играч който да каже че го прави на базик, щеше да получи еднократно предупреждение => след това бан. Бил съм свидетел на такива потребители преди доста време. Правилата са за всички, и трябва да се спазват. Какъв пример дава DamnY0U когато прави така? Незнам вече какво да кажа. Преди време беше гагнала "Nat" защото влезна в сървъра и е написала "hi" това също е било на шега, но тогава пак спорише че е било на шега, но в крайна сметка беше предупредена. Защо другите админи не правят така, а само тя прави? Дай всичко да правиме на шега, а тези правила за какво са? След това как очаквате другите играчи да ги спазват след като ваш член на екипа не го прави? На шега или не, забранено е да се копирва ник. Както казах по - горе ако бях аз, или някой друг веднага щеше да изяде бана за "Копирва админски ник". Моля замислете се поне малко над това оплакване, недейте да пишете безмислени коментари от рода - " Аз го правих на базик, аз се бях разбрал/а с него, ние така се базикаме" Правилата са за всички, не само за играчите :) Мисля че няма какво още да добавя, ако имате някакви въпроси пишете.. :bgflag: Ще помоля да няма също така коментари от сорта "Поредното глупаво опалвание" и т.н. Нито едно оплакване не е глупаво, просто не е доволен от действието на админ :)
Офтопик:
Ще помоля да не се започва спам както става и с другите оплаквания. По темата нека се изказват хора с ранг, които могат да санкционират, и да предупреждават админите си. Защото ако сега този админ не бъде предупреден просто незнам кога друг път ще може. Мене ме предупреждавахте за най - малкото, а тя с това оплакване да се размине просто няма да е много справедливо.. Очаквам сериозни изказвания :)
На моето демо се вижда всичко :victory:
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Админ - DamnY0U

Мнение от DamnY0U »

Здравей, мили Fondos!
Благодаря за нелепото оплакване от твоя страна. Въпросния админ ме наказа за това, че му копирам ника с кик!(С ПОЗВОЛЕНИЕТО НА АДМИНА) И не виждам смисъл да се оплакваш. По време на кика бях с твоя ник и затова като влезнах да питам защо ме кикна ти ме гагна без причина. Въпроса ми беше за относно ника Fondos1, а не SektorA. Понеже е забранено на Админи да се копират никовете, но не и на СМС админи. Въпросния админ ми беше позволил да се пиша така и накрая реши да ме кикне за да си сменя ника, но не виждам закво беше твоя НЕЛЕП гаг(МЕКО КАЗАНО). Според мен няма смисъл от това оплакване понеже админа ме наказа още в игра. А ти се мъчиш да се изкараш невинен за твоя прост и тъп гаг, който въобще не беше в правото си.

С много обич, DamnY0U! :inlovee: :inlovee:

Ех само от мен са оплака, а имаше още 4 човека с такива никове.. Каква любов, какво чудо :inlovee:

Да добавя като влезна и видя, че има Админ и някой копира ника му. Винаги съм питала дали е позволил.

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Обратна връзка:

Мнение от fondos »

DamnY0U написа:Здравей, мили Fondos!
Благодаря за нелепото оплакване от твоя страна. Въпросния админ ме наказа за това, че му копирам ника с кик!(С ПОЗВОЛЕНИЕТО НА АДМИНА) И не виждам смисъл да се оплакваш. По време на кика бях с твоя ник и затова като влезнах да питам защо ме кикна ти ме гагна без причина. Въпроса ми беше за относно ника Fondos1, а не SektorA. Понеже е забранено на Админи да се копират никовете, но не и на СМС админи. Въпросния админ ми беше позволил да се пиша така и накрая реши да ме кикне за да си сменя ника, но не виждам закво беше твоя НЕЛЕП гаг(МЕКО КАЗАНО). Според мен няма смисъл от това оплакване понеже админа ме наказа още в игра. А ти се мъчиш да се изкараш невинен за твоя прост и тъп гаг, който въобще не беше в правото си.

С много обич, DamnY0U! :inlovee: :inlovee:

Ех само от мен са оплака, а имаше още 4 човека с такива никове.. Каква любов, какво чудо :inlovee:
Оплакох се точно от теб, защото не видях друг Админ който да копира никнейма на сектора. Колкото и нелепо оплакване да е това за теб, аз държа темата да не се заключва докато Администратор не се разпише в нея. Хайде да не пишем вече, а някой с по виш ранг :)
Ти си админ и трябва най много да спазваш правилата, защото имаш доверието на екипа :)
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: skeleta
Скайп профил: igrata_1990
Обратна връзка:

Мнение от dqvola18 »

Говорил съм с нея и е предупредена :)