Оплакване от Админ - Melachka
- Respected
- Ник в играта: mnmu
- Скайп профил: Имам
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Оплакване от Админ - Melachka
1. Nick на Админа: Melachka
2. IP на Админа: .
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Убива ме без основателна пречина . Ета и какво става :
Играем на картата jb_4ever . Както сте наястно до race има игра за чупене . И ни е зададена следната команда "freeze na razlichni pozicii za chupene , udari mre " . Когато е пуснат таймер аз отивам на избрана позиция от мен . Имам frash граната . На последните секунди хвърляв към стъклото flasha , за да счупи повечето стъклени части . Флаша счупва 5-6 от стъклените части . Следкато се изяснява екрана ( вече не е бял ) ме убива даденият админ с пречина че съм чупил . В командата няма никъде чупи мре , а имаме удари мре . Докато хвърлях флаша не бях и докоснал стъклените части и не съм удрял през това време . Когато се изяснява екрана аз съм още на дървената част . Общо взето убийството е направено , защото съм счупил стъклените части , а нямам нито "koito chupi mre" или "koito hitree mre"
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър).Нямам демо , о смятам че админа ще потвърди макал и в сървъра да го беше направил . http://prikachi.com/images.php?images/887/8302887J.jpg
5. Сървър:JB
2. IP на Админа: .
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Убива ме без основателна пречина . Ета и какво става :
Играем на картата jb_4ever . Както сте наястно до race има игра за чупене . И ни е зададена следната команда "freeze na razlichni pozicii za chupene , udari mre " . Когато е пуснат таймер аз отивам на избрана позиция от мен . Имам frash граната . На последните секунди хвърляв към стъклото flasha , за да счупи повечето стъклени части . Флаша счупва 5-6 от стъклените части . Следкато се изяснява екрана ( вече не е бял ) ме убива даденият админ с пречина че съм чупил . В командата няма никъде чупи мре , а имаме удари мре . Докато хвърлях флаша не бях и докоснал стъклените части и не съм удрял през това време . Когато се изяснява екрана аз съм още на дървената част . Общо взето убийството е направено , защото съм счупил стъклените части , а нямам нито "koito chupi mre" или "koito hitree mre"
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър).Нямам демо , о смятам че админа ще потвърди макал и в сървъра да го беше направил . http://prikachi.com/images.php?images/887/8302887J.jpg
5. Сървър:JB

- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от Админ - Melachka
Пуснал съм команда, който мами/хитрее/чупи по-рано мре, тъкмо го пуснах и ти пусна флаша. Това си е 100 % хитреене. Доста закъсня с това оплакване, очаквах го по-рано
Обвиняваш ме, че съм Free Killer ли?
Оплакваш се без доказателство, поне да беше копирал и другата ми команда, а не само първата. Другата ми команда е "koito mami/hitree/chupi po-rano mre" и ти пусна флаша, а това си е хитреене, счупи всичките стъкла. Винаги, когато не стане по твоята си пускаш оплаквания
Трябваше да ми направиш демо и да пуснеш мнение в тема "оплакване от играчи", за да ме баннат за FK...

- Respected
- Ник в играта: mnmu
- Скайп профил: Имам
- Обратна връзка:
Командата който мами/хитрее/чупи по-рано мре, я пусна следкато метнах флаша и затова мисля , че съм с правото си . В тази ситуация мже и да греша не знам , но мисля че си виновен тук малко или многоMelachka написа:Пуснал съм команда, който мами/хитрее/чупи по-рано мре, тъкмо го пуснах и ти пусна флаша. Това си е 100 % хитреене. Доста закъсня с това оплакване, очаквах го по-рано![]()
Обвиняваш ме, че съм Free Killer ли?
Последно промяна от mnmu на 16 Авг 2015, 20:46, променено общо 1 път.

- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Командата е малко по-надолу, просто не си я снимал
и за какво искаш да ме предупреждават, че правя fk само и единствено на теб? Винаги, когато не ви е удобно на вас играчите и не е станало по вашата, изкарвате админа/надзирателя виновен. 

- Respected
От предоставените доказателства трудно може да се разбере кой е крив и кой е прав. Колегата е можел да те измести на друга позиция, но е решил да ти отнеме живота директно, за да не се бави играта на останалите играчи. Вие си знаете как се е разразила ситуацията, но другия път с demo, за да преценим и ние ситуацията. Ако реално си убит неправомерно за един freeday няма смисъл да пускаш цяла тема, че да червиш очи пред целия форум. Всеки гледа в крайна сметка да изхитрее, за да получи свободен ден или да се сдъвчи с някой.
- Баннат
- Ник в играта: Mainak
- Скайп профил: aki_04
Ако съдим по това което си написал... удари мре ми е се тая ами имаш фреезе? Това също е причина да те убие :( 

- Супер потребител
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Дори и админа да е бил виновен,няма как да се докаже без демо.Смятам темата за приключена.