Предложение за Jailbreak

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение за Jailbreak

Мнение от Melachka »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Искам да бъде премахната опцията от /shop1/prisoner shop - "test your luck". Не знам дали всички хора в сървъра можем да си даваме jbpacks, но ако само админи и випове могат, то злоупотребата отново и така е брутална. Като цяло опцията е хубава, но всички хора, които имат някакви права в сървъра, прекаляват. Преди малко се събрали 5-6 човека в сървъра и въртят помежду си, правят по 600-700 jbpacks и не става АБСОЛЮТНО никаква нормална игра в сървъра. Докато започне рунда и вече всички надзиратели са мъртви. Постоянно SAW + HE, godmode и teleport. Ама постоянно, няма никаква спирка. Може да направите следното - да разрешите всички да можем да си даваме jbpacks, а не само випове и админи, но да я няма опцията test your luck, защото когато се съберат 5-6 човека и започнат да въртят помежду си, то шанса за надзирателите е нулев. Правят се по няколко стотин jbpacks и телепортите, godmode-a и резачките изобилстват, никакъв шанс няма за нормална игра. Нямам абсолютно нищо против опцията test your luck, но просто всички злоупотребяват. Няма как да се проведе нормална игра с достатъчно игри и състезания, защото няколко затворници имат по стотици пакове и бунтовете не спират. Според мен ще е добре, ако опцията /give е достъпна за абсолютно всички играчи в сървъра, без значение дали си админ с кандидатура, смс админ или смс вип, а за абсолютно всичко, но просто опцията test your luck да бъде премахната.
2. В кой сървър искате да стане промяната? - Jailbreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - За една по-нормална, по-добра и по-спокойна игра и също така шанса ще е равен и за затворници, и за надзиратели, а в момента надзирателите нямат никакъв шанс, което според мен, а и съм напълно убеден, че не само според мен, е супер несправедливо.
Последно промяна от Melachka на 17 Авг 2015, 19:18, променено общо 4 пъти.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Re: Предложение за Jailbreak

Мнение от JukeCity »

Аз съм за да се пусне /give за всички и да се махне "Test your luck" а не Change както ти си го писал :D :D :D :D
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: mnmu
Скайп профил: Имам
Обратна връзка:

Мнение от mnmu »

Няма ли да е по-добре да се махне /give за всички , но за сметка на това да остане test your luck . :hmm:
Изображение
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

mnmu написа:Няма ли да е по-добре да се махне /give за всички , но за сметка на това да остане test your luck . :hmm:
Това щях и аз да напиша. :) По-добре всички да имат шанс да спечелят пакове от шопа, а не админи/смси/випове само да си разменят с приятелите... :)
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Гив остава, а тест-а се прави по веднъж на мап. И вълка сит и агнето цяло.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
Скайп профил: wwronger
Обратна връзка:

Мнение от LifeStyleeeer »

А какво ще кажете да можеш само 1 път да ползваш късмета на карта? А пък даването да си остане ,както си е сега :)

Ив0 и аз тва пишех тъкмо :дд
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

Аз ви предупредих, че ще стане така, ама трябва вътрешен да се обади... За
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

по скоро ще накара кънчо да го направи да може да са прави само веднъж на рунд или веднъж на 4 5 рунда
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Genata написа:по скоро ще накара кънчо да го направи да може да са прави само веднъж на рунд или веднъж на 4 5 рунда
То сега е веднъж на рунд, затова предложихме по-горе да се направи по 1 път на мап и ще е 6+ работата.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

По-скоро няма да се бута test your luck. Може да се ограничи до 3 опита на карта или да се ограничи /give опцията до 3 пъти.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Аз съм на мнението да се остави опцията "test your luck", а да се премахне /give. Така играчите ще могат да си изкарват паковете сами, бунтът ще стане обаче може би малко-труден на своя страна. Според мен така ще е най-удачно и ще се знае кой е истински бунтар и кой не. Също така няма да е лошо да се направи през 1 рунд, защото то може да спечелиш много пакове, обаче може и да загубиш много.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
Скайп профил: ivo_nfs200
Обратна връзка:

Мнение от - xaer0 »

Не ,не ,не!!! Аз съм против опцията /give да се премахне ,защото именно това донякъде свързва играчите и те играят отборно ,иначе всеки ще започне да се кара на еди кой си например ,че му е взел фрага.... По-скоро /give да си остане ,а Test Your Luck да се ограничи или да се премахне напълно! По-скоро нека се ограничи по 1 път на мап или по 3 пъти макс... Откакто има играч тук винаги е имало /give и никога не е имало проблеми докато не се добави и Test Your Luck ,аз съм за да се ограничи или да се направи нещо друго ,но /give ви моля да не ми го пипате ! :D
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: LM ^^
Обратна връзка:

Мнение от LM ^^ »

Напълно подкрепям казаното от xaer0.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

В момента пътувам. Имам едно на ум как ще балансирам нещата, като се прибера ще го направя. Както казаха и вълка да е сит и агнето да е цяло.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Crixus
Обратна връзка:

Мнение от ivan18 »

iv00 написа:Гив остава, а тест-а се прави по веднъж на мап. И вълка сит и агнето цяло.
И аз мисля същото обаче ако може да се направи пакове да се дават от всички играчи не само админи/вип-ове.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Направено е вече. /give отново е достъпно за всички, но може да се ползва веднъж на рунд и може да се дават най-много 3 пакета.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Браво, заключвайте. :lock:
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”