Здравейте.
Пиша тази тема, поради несправедливото ми предупреждение. - http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... &start=160
Несправедливото ми предупреждението ми беше от администратора "r1oday".
Причината за това беше неясното разбиране на администратора "Melachka" и бързото несмислено предупреждение на "r1oday". Представих доказателство 2 пъти и се оправдах два пъти, но така и не ми обърнаха внимание.
Първият път беше в самата тема, защитих се, предоставих доказателство, даже обясних какво е станало.
Вторият път като ме предупредиха, докладвах самото мнение с доказателство и пак нищо не направиха. Макар, че казах на админа.
Имам чувството, че ако нямаш ранк "Администратор", "Гл Модератор", "Гл. Админ", "Сървър админ или пък "П. Админ" - мнението ти въобще не се чете. Просто се подминава, сякаш не е видяно/забелязано.
Относно оплакването аз преместих дадения играч, защото предния рунд стреляше буквално, моя имаше оръжие - за това. А аз си изпълнявах командата, която беше да варя на WALK след симона, но ни разделяше една стена от изолатора. Аз излизах, а той почна да стреля буквално и ме уцели. Преместих го следващия рунд, защото изчаках FD, което не получих. И даже + това админа и играча ми казаха че няма да получа FD. А админа въобще не следеше ситуацията. От неговото демо, можем да съдим, че само съм го преместил. Да не говорим за админа, който ме е предупредил.
Писах му на скайп, а той ми каза че не разбирал много от "такива работи" и се консултирал със колегата му "Excione".
Абе човек... Ти като не разбираш от "такива работи", какво правиш на този пост?
Искам предупреждението ми да бъде премахнато, а администратора да бъде лишен от даденото му "титла"!
Демо: http://dox.bg/files/dw?a=d8d69295e1
ОТНОСНО НЕСПРАВЕДЛИВО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- Аматьор
- Ник в играта: P@T0K@ D@F|
- Скайп профил: DAFI_2000
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
ОТНОСНО НЕСПРАВЕДЛИВО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
НАУЧИ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
13. Забранява се всякакви коментари, постове, аватари и подписи които са с цел реклама на други сайтове или сървъри свързани с играта Counter-strike!
ПРИ СЛЕДВАЩ ПОДОБЕН ПОДПИС/СИГНАТУРА ПРАСКАМ ТИ БАНА И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ/КОЯ СИ ЯСНO by u3HEHAga
13. Забранява се всякакви коментари, постове, аватари и подписи които са с цел реклама на други сайтове или сървъри свързани с играта Counter-strike!
ПРИ СЛЕДВАЩ ПОДОБЕН ПОДПИС/СИГНАТУРА ПРАСКАМ ТИ БАНА И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ/КОЯ СИ ЯСНO by u3HEHAga
- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
Re: ОТНОСНО НЕСПРАВЕДЛИВО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
Според мен предупреждението ти си е справедливо, след като имаш зададена команда от Симон ,дори той да умре тя все още е в сила ,а тъй като те са двама е ясно ,че Жордана ще стане Симон изгледах демото 2 пъти и се вижда ,че след като убиха мелачката ти започна да ръниш при положение ,че имаш walk Айр е в правото си да те убие ,а ти не си в правото си да го върнеш Т ,защото дори да си убит неправомерно първо трябва да го слейнеш преди да го върнеш директно Т ,това си е абсолютно и само твоя грешка и не виждам смисъл да се оплакваш!

- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Абсурдна тема. Ти изобщо не знаеш правилата на този мод и редовно си измисляш свои. Още тогава на момента ти казах, че ти ФД НЯМА как да получиш, защото командата остава дори и след смъртта на Simon, а ти я наруши. Абсурдна тема, абсурдно оплакване от твоя страна, заслужено предупреждение и поредно доказателство, че ти не си наясно с правилата. Това е цялостният анализ на ситуацията, в която си сгрешил, но се правиш на света вода и се опитваш да изкараш виновния мен. 
П.П. ти си абсолютно, ама абсолютно никой, че да пишеш в свой пост на кого искаш да му бъдат свалени правата и кой какво правил/вършил на даден пост и да ни изкарваш едва ли не, че не знаем какво е CS. Това няма да се хареса на нито един мой колега, повярвай.
ЕДИТ: Моля някой като Excione, 4:20, kofein, Jeff Hardy, HuliganaKuncho, LM^^, Spy, Life ли някой друг, който да разбира достатъчно от Jailbreak да се изкаже по темата, защото след като аз и xaer0 в този пост му написахме, че не е прав,
явно му трябва спешно опътване за това какво е Jailbreak.

П.П. ти си абсолютно, ама абсолютно никой, че да пишеш в свой пост на кого искаш да му бъдат свалени правата и кой какво правил/вършил на даден пост и да ни изкарваш едва ли не, че не знаем какво е CS. Това няма да се хареса на нито един мой колега, повярвай.

ЕДИТ: Моля някой като Excione, 4:20, kofein, Jeff Hardy, HuliganaKuncho, LM^^, Spy, Life ли някой друг, който да разбира достатъчно от Jailbreak да се изкаже по темата, защото след като аз и xaer0 в този пост му написахме, че не е прав,
явно му трябва спешно опътване за това какво е Jailbreak.
Последно промяна от Melachka на 19 Авг 2015, 13:49, променено общо 2 пъти.
- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Първо прочети правилата за JailBreak и после пиши тема срещу някой, а не първо да напишеш някаква мега абсурдната тема и да се излагаш то на демото ти сам се издаваш че не знаеш правилата и че трябва на теб да ти се понижът правата а не на Мелачката защото той знае как да си върши работата ама явно ти не знаеш.
- Активен
- Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
- Скайп профил: wwronger
- Обратна връзка:
Така дафи по какъв повод искам да ми кажеш се оплакваш ? Да се изкараш невинен ,за да можем да ти гласуваме доверие и да си мислиш ,че не си извършил нарушението ли ?
По правилник ти си длъжен да слушаш какво е казал човека с по-голям ранг от теб ,добре мелачка явно не го признаваш за такъв и се оплакваш ,но след това като ти е казано не от С.А или Екип Банове ,а Глоб .админ ,че грешката е изцяло твоя и не си прав ,къде е смисъла да пробваш да изкараш грешката си ,че не е такава ?
П.С Смс админа е виновен в случая и смятам,че тази тема е безсмислена ...Друг път те съветвам вместо да пускаш такива теми ,по-добре се извини за постъпката ти
Не разбрах и откъде на къде желаеш да бъде свален от ранга си ,като не само той е казал ,че си виновен ти ,а не някой друг ?
Едита няма да ти помогне какво имаш предвид това ? Казах ,че говориш каквото не трябва стига се пали за най-малкото
Ако си се обидила извинявай 
По правилник ти си длъжен да слушаш какво е казал човека с по-голям ранг от теб ,добре мелачка явно не го признаваш за такъв и се оплакваш ,но след това като ти е казано не от С.А или Екип Банове ,а Глоб .админ ,че грешката е изцяло твоя и не си прав ,къде е смисъла да пробваш да изкараш грешката си ,че не е такава ?
П.С Смс админа е виновен в случая и смятам,че тази тема е безсмислена ...Друг път те съветвам вместо да пускаш такива теми ,по-добре се извини за постъпката ти

Не разбрах и откъде на къде желаеш да бъде свален от ранга си ,като не само той е казал ,че си виновен ти ,а не някой друг ?
Едита няма да ти помогне какво имаш предвид това ? Казах ,че говориш каквото не трябва стига се пали за най-малкото

Последно промяна от LifeStyleeeer на 19 Авг 2015, 14:11, променено общо 2 пъти.
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Предупреждението е правилно. След като симон умре командата остава в сила докато не вземе друг играч симон.
Ако имаш ФЗ от място седиш на него. Ако имаш след мен валк по стъпки, си длъжен да останеш на тях докато не вземат симон!
Темата я смятам за приключена.
А колкото до титлата на Р1о няма да се бара и даже я позлатихме
Ако имаш ФЗ от място седиш на него. Ако имаш след мен валк по стъпки, си длъжен да останеш на тях докато не вземат симон!
Темата я смятам за приключена.
А колкото до титлата на Р1о няма да се бара и даже я позлатихме

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"