Малката ;* написа:Как си, Мустангиец? - Благодаря добре.
Любима храна? - Пържени картофи,тостери,хамбургери.
Кой от екипа с ранг Администратор те кефи най-много? Защо? - Тони и Гената,защото се движим на една вълна.
А от Сървър админите? Защо? - Ексион, разбран е и се допитва за всичко,интелигентен е,има и други които ме кефят.
Ходи ли някъде на почивка или тепърва ще ходиш? Къде? - Не не съм ходил,нямах време за това,и няма и да ходя,имам много работа за вършене.
Какво работиш? Харесва ли ти? - Ми честно безработен съм,излиза тук таме строителство и няква друга работа и така ходя. Да харесва ми да работя няма значение от работата,не съм мързелив.
Сърдиш ли ми се? - Малко да.
Какво мислиш за мен? - Ми мнението ми за теб е че си готино момиче,става приказка с теб,мненията ти и мисленето ти е адекватно,интелигентна си,само хубави неща мога да ти кажа.
Азис или Фики? - Честно казано нито единия,само последната им песен,дуета им ми харесва много.
Преслава или Галена? - Преслава.
Бойлер или Джорждано? - Бойлер.
Гърди или дупе? - Определено дупе.
Ако беше момиче би ли правил орална любов на момче? - Не знам.
А би ли правил анален точка? Защо? - Не знам не съм момиче и няма как да отговоря.
Да спирам ли с простотиите?

- Ми както си прецениш,не ми пречи иначе.
Гаджето к'во прай? - Ми дреме в скайп.
Имаш ли домашен любимец? (Ако да, как се казва?) Да имам котка и куче,кучето се казва Боби.
Кефи ли те подписа ми?

- Ми да готино е.
Дай 2,3 съвета към бъдещите админи на SS, за да не повтарят грешките на сегашните : Ми каквото и да кажа,знам че никой няма да се вслуша,така че нямам намерения да пиша излишни романи.
Чаооо ^^ - Чао.