Губи се същността на картината.Димитрова. написа:Защо не им сложиш някой цветове? Попринцип и аз рисувам графити и мисля, че и с цвят ще е хубаво. :]

Губи се същността на картината.Димитрова. написа:Защо не им сложиш някой цветове? Попринцип и аз рисувам графити и мисля, че и с цвят ще е хубаво. :]
Доста подло, ако питаш мен, да крадеш идеите на някой и да ги представяш за твои, като прерисуваш и пльоснеш твоя "таг" да не мислиш, че ти си ги измислил?Waldy написа:Виж подписа и ще разбереш дали са мои !
К'во? Да не казваш, че ти си ги измислил?Първо с молив си правя перспективата и после с маркер си оправям другите работи.
Като ще прерисуваш не ги представяй за своиWaldy написа:Да, гледал съм. Бях нов в този стил и ми беше някак си трудно. Никога не съм прекопирвал. Може да се каже, че от малак гледам всякакви картини и ги рисувам. Бих искал да видя картините на iHate ако е възможно.
Хаха, приятелю много грешиш. Едно е да копираш чужди идеи, друго е да измисляш свои и да имаш собствен стил.Waldy написа:Добре бе машино, искам да видя твои изработки. Не съм ги мислил аз, казал съм по-горе нито съм прекопирал. Знаеш ли какво е да прекопираш ? Всичко това е гледано и рисувано на ръка от мен, ако ти успееш да направиш същото без да слагаш листа на монитора тогава изказвай мнение. Хейтъри навсякъде, предоставил съм ти лично мое творение в предишните коментари рисувана през 2012 и от тогава не се занимавам с конкурси с една дума професионално.. Айде когато направиш същото тогава искам да го видя.![]()
#puRple - нямам, а и от години не се занимавам, но мисля да понаправя някоя друга скоро време.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта