В началото на всяка карта преди да започнат рундовете отброява time (10,9,8,7) и т.н. през това време който играч се е паднал терорист пуска възможно най много капани, за да може като започне следващия рунд играчите да минат няколко трап-а на free. Предлагам да се добави плъгин след като започне всеки рунд бутоните да се ресват и да може да си ги пускаш. Не някой да наспами 4-5 бутона и минаваш 4-5 капана след това. Надявам се да сте ме разбрали

Запитване:
1.0 - unstuck-a бъг ли е? Защото малка част от играчите протестираха че е бъг. Пример картата deathrun_wild_easy когато влезнат 2-ма човека там при онова правоъгълното дет се затварят вратите ги unstuck-ва и 2-мата горе, след което терориста започва да хленчи. Аз не мисля че се счита за бъг, защото нито спираме действащ капан, нито правим така че да не се пусне. Просто стъква отгоре. Иначе unstuck-a си е добре. При капани които се минават трудно могат да влезнат 2-ма човека и да го минат.
1.1 - На картата deathrun_village_easy в началото когато скочиш от първия трап направо на bhop-a това счита ли се за SC? Аз не смятам че точно това е SC. Под sc разбирам да направиш така, че да минеш напряко през 3-4 капана.. А там скачаш просто на bhop-a..