Предложение за Deathrun
- Активен
- Ник в играта: Dzh.
- Скайп профил: Ligla_Petq
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Предложение за Deathrun
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да се добави ново правило.
2. В кой сървър искате да стане промяната? - Deathrun
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Искам да бъде добавено правило което да гласи ,че може да се съкращава само ако има LJ ,HJ ,CJ Blocks..
2. В кой сървър искате да стане промяната? - Deathrun
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Искам да бъде добавено правило което да гласи ,че може да се съкращава само ако има LJ ,HJ ,CJ Blocks..
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Предложение за Deathrun
Категорично За! Така ще е по-добре, заради честите съкращения на някои мапове.
- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Обратна връзка:
Против. Това си е мое лично мнение. За мен щом има съкращение на мапа си е за минаване. Знам, че вие не сте на това мнение, но нали за това е темата, всеки да се изкаже. 

"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
Аз също съм За ако всички се хвърлят през телепорта то на Терориста му остават да пусне 2-3 капана.... И така остава без шанс(говоря за мапа inferno_beta1). Най-добре е да се направи така. Ще бъде много по-интересно. Все пак аз го предложих 

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Аз съм против,както е казала Камито,то ако автора е искал да има място за съкращавне щеше да го направи умишлено както в wild примерно.
- Баннат
Твърдо против! Накрая забранете на играча да мърда и мишката... Фен съм на свободната игра, на играта без купища безсмислени правила, няма смисъл да се добави още едно такова. Както е създадена картата така трябва да се играе.
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Обратна връзка:
Против забранено е сякакъв вид SC.
12.Забранено е минаването по преките пътища (SC) на маповете с цел по-бързо и лесно минаване.
А колкото до wild пак е съкращение,но както и да е.
12.Забранено е минаването по преките пътища (SC) на маповете с цел по-бързо и лесно минаване.
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Активен
Ко речи ? Щом го има на мапа , и е предназначено за пряк път как аджеба ще е забранено ? Get your shit togheter ppl.
Против.Предназначено ли е за по-бързо минаване се използва ...
Правилото трябва да е следното : "Ако мапа има път предназначен от създателя на картата за пряко минаване , е позволено"
Против.Предназначено ли е за по-бързо минаване се използва ...
Правилото трябва да е следното : "Ако мапа има път предназначен от създателя на картата за пряко минаване , е позволено"

- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Съкращаването си е абсолютно ментене. При wild/wild_easy никога не съм виждала да се слейва и да се приема като съкращаване, ако минеш от там. Но има и мапове с абсурдните начини за съкращаване на дори и един-два капана, които дори не са видими, а ако си го знаеш, че можеш да минеш от там и го има - минаваш. Капаните за какво са?! Ситуацията при wild/wild easy e, че ти трябват умения, за да скочиш 250 блок, разбрано е, че си добър и по този начин можеш да скип-неш първата част от мапа. И на други мапове с блокове не съм виждала да се слейва за този вид "съкращение". Според мен трябва и да си остане по този начин и единствено да не се счита за маповете с блокове.
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
Свобода,свобода хубаво. Айде да се напълни сървъра със 18 човека и 15 от тях да минат по този пряк път , и на Т-то като му останат 5-6 капана срещу толкова много ЦТ какъв шанс има?bexx написа:Твърдо против! Накрая забранете на играча да мърда и мишката... Фен съм на свободната игра, на играта без купища безсмислени правила, няма смисъл да се добави още едно такова. Както е създадена картата така трябва да се играе.
Ама там поне мапа е по-голям и има достатъчно капани ,за да може терориста да има някакъв шанс да ги избие, и да ти кажа не всеки може 250 бл и Терориста по този начин има доста по-голям шанс... Просто ако всеки тръгне да ползва телепорта на мапа inferno ,всички капани ще се обезсмислят и това няма да бъде нормален Deathrun... Това си е лично мое мнение аз също съм за това да се позволи съкращение само когато трябва да се премине през някакъв блок. Нали това е тръпката от мода да бъде трудно еднакво и за двата отбора 1 Т срещу всички и като половината му спестят и без това не толкова голямия шанс, повечето ще се откажат и да пускат капани и по този начин един вид всички минават на фрее което пак е забранено................. А ,ако искате пък толкова усилено свободна игра има и друг вариант. Мапа или да се фиксне или да се премахне което ще е жалко,въпреки прекия път мапа е доста игран и хубав.DamnY0U написа:Против забранено е сякакъв вид SC.
Последно промяна от - xaer0 на 12 Сеп 2015, 21:45, променено общо 1 път.

- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Обратна връзка:
Така, темата е пусната заради мапа inferno_beta1, значи на него трябва да се Slay-ва, защото там при съкращението не е нито блок, нито с някакво скачане, а е просто телепорт, в който влизаш. Така ли да го разбирам ?Lucky написа:Според мен трябва и да си остане по този начин и единствено да не се счита за маповете с блокове.
- Respected
На мнението на Марти съм.Lucky написа:Съкращаването си е абсолютно ментене. При wild/wild_easy никога не съм виждала да се слейва и да се приема като съкращаване, ако минеш от там. Но има и мапове с абсурдните начини за съкращаване на дори и един-два капана, които дори не са видими, а ако си го знаеш, че можеш да минеш от там и го има - минаваш. Капаните за какво са?! Ситуацията при wild/wild easy e, че ти трябват умения, за да скочиш 250 блок, разбрано е, че си добър и по този начин можеш да скип-неш първата част от мапа. И на други мапове с блокове не съм виждала да се слейва за този вид "съкращение". Според мен трябва и да си остане по този начин и единствено да не се счита за маповете с блокове.
Все пак мапа е направен така. Има една карта с КЗ на една стена и така се съкращават 2 капана. Друго се е ако някой съкрати чрез бъг или нещо подобно.

- Respected
- Ник в играта: Sasho
- Обратна връзка:
И аз съм за, все пак за wild трябва да имаш дадени умения, за да скочиш 250, докато на inferno просто вървиш до телепорта и те пуска 5-6 капана напред. Както каза xaer0 ако 15 човека минат, терориста няма шанс, докато на wild изключително рядко се случва през 250 да минат повече от двама, а и терориста има шанс да реагира.
Симона, наистина е по-бързо да минеш през 250, но не е по-лесно от това да минеш по нормалния път.
no hate enjoy *<:-)
Симона, наистина е по-бързо да минеш през 250, но не е по-лесно от това да минеш по нормалния път.
no hate enjoy *<:-)

- Зарибен
- Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
- Скайп профил: LS!!
- Обратна връзка:
Сашо най добре знае че аз съм фен на въображаемите ми скокове тоест мисля си го на момента пробвам ако го взема си го минавам така това не е вид ск за мен защото е вид ''air jump'' тоест пак се води hj аз лично обичам този стил на игра и го прилагам винаги за което никой не ми е правил забележка предполагам че няма и за какво мога да дам много примери но точно в момента ми се губят имената на маповете за които само аз си ги минавам така ( не съм виждал друг просто да го минава така не че е трудно просто не съм) и Аз съм ЗА
Относно тоя новия мап деа знам айде да кажем че съм против щото то никъв скилл просто си се телепортираш там и минаваш халф мап фрее
Относно тоя новия мап деа знам айде да кажем че съм против щото то никъв скилл просто си се телепортираш там и минаваш халф мап фрее
- Напреднал
- Ник в играта: Diana
- Обратна връзка:
Против!Ками написа:Против. Това си е мое лично мнение. За мен щом има съкращение на мапа си е за минаване. Знам, че вие не сте на това мнение, но нали за това е темата, всеки да се изкаже.

- Глобален Модератор
И от мен Против!!r1odayftw написа:Аз съм против,както е казала Камито,то ако автора е искал да има място за съкращавне щеше да го направи умишлено както в wild примерно.
- Аматьор
- Ник в играта: fesd
- Обратна връзка:
Против!
Последно промяна от Lili Ivanova на 13 Сеп 2015, 16:58, променено общо 2 пъти.
Причина: Друг път се аргументирай !!
Причина: Друг път се аргументирай !!
- Активен
- Ник в играта: Lili Ivanova
- Скайп профил: :)
- Обратна връзка:
Няма да повтарям колегите и аз съм Против !!DamnY0U написа:Против забранено е сякакъв вид SC.

Понякога и ние сме като звездите. Падаме, за да сбъднем нечие друго желание !
- Баннат
- Ник в играта: Em0tRnG
- Скайп профил: emrah9994
- Обратна връзка:
Съгласен съм с другите,против! Това, че един може да скача, а двама не могат си е техен проблем 

- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка: