Предложение за Deathrun

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Dzh.
Скайп профил: Ligla_Petq
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Предложение за Deathrun

Мнение от Димитрова. »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да се добави ново правило.
2. В кой сървър искате да стане промяната? - Deathrun
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Искам да бъде добавено правило което да гласи ,че може да се съкращава само ако има LJ ,HJ ,CJ Blocks..
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: * ` floddy
Скайп профил: floddy18
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Предложение за Deathrun

Мнение от floddy »

Категорично За! Така ще е по-добре, заради честите съкращения на някои мапове.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

Против. Това си е мое лично мнение. За мен щом има съкращение на мапа си е за минаване. Знам, че вие не сте на това мнение, но нали за това е темата, всеки да се изкаже. :)
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
Скайп профил: ivo_nfs200
Обратна връзка:

Мнение от - xaer0 »

Аз също съм За ако всички се хвърлят през телепорта то на Терориста му остават да пусне 2-3 капана.... И така остава без шанс(говоря за мапа inferno_beta1). Най-добре е да се направи така. Ще бъде много по-интересно. Все пак аз го предложих :D
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Аз съм против,както е казала Камито,то ако автора е искал да има място за съкращавне щеше да го направи умишлено както в wild примерно.
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: bexx / GTA

Мнение от bexx »

Твърдо против! Накрая забранете на играча да мърда и мишката... Фен съм на свободната игра, на играта без купища безсмислени правила, няма смисъл да се добави още едно такова. Както е създадена картата така трябва да се играе.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

Против забранено е сякакъв вид SC.

12.Забранено е минаването по преките пътища (SC) на маповете с цел по-бързо и лесно минаване.

А колкото до wild пак е съкращение,но както и да е.

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: akali bokat
Обратна връзка:

Мнение от >sLk> »

Ко речи ? Щом го има на мапа , и е предназначено за пряк път как аджеба ще е забранено ? Get your shit togheter ppl.

Против.Предназначено ли е за по-бързо минаване се използва ...

Правилото трябва да е следното : "Ако мапа има път предназначен от създателя на картата за пряко минаване , е позволено"
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Съкращаването си е абсолютно ментене. При wild/wild_easy никога не съм виждала да се слейва и да се приема като съкращаване, ако минеш от там. Но има и мапове с абсурдните начини за съкращаване на дори и един-два капана, които дори не са видими, а ако си го знаеш, че можеш да минеш от там и го има - минаваш. Капаните за какво са?! Ситуацията при wild/wild easy e, че ти трябват умения, за да скочиш 250 блок, разбрано е, че си добър и по този начин можеш да скип-неш първата част от мапа. И на други мапове с блокове не съм виждала да се слейва за този вид "съкращение". Според мен трябва и да си остане по този начин и единствено да не се счита за маповете с блокове.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
Скайп профил: ivo_nfs200
Обратна връзка:

Мнение от - xaer0 »

bexx написа:Твърдо против! Накрая забранете на играча да мърда и мишката... Фен съм на свободната игра, на играта без купища безсмислени правила, няма смисъл да се добави още едно такова. Както е създадена картата така трябва да се играе.
Свобода,свобода хубаво. Айде да се напълни сървъра със 18 човека и 15 от тях да минат по този пряк път , и на Т-то като му останат 5-6 капана срещу толкова много ЦТ какъв шанс има?
DamnY0U написа:Против забранено е сякакъв вид SC.

12.Забранено е минаването по преките пътища (SC) на маповете с цел по-бързо и лесно минаване.

Ама там поне мапа е по-голям и има достатъчно капани ,за да може терориста да има някакъв шанс да ги избие, и да ти кажа не всеки може 250 бл и Терориста по този начин има доста по-голям шанс... Просто ако всеки тръгне да ползва телепорта на мапа inferno ,всички капани ще се обезсмислят и това няма да бъде нормален Deathrun... Това си е лично мое мнение аз също съм за това да се позволи съкращение само когато трябва да се премине през някакъв блок. Нали това е тръпката от мода да бъде трудно еднакво и за двата отбора 1 Т срещу всички и като половината му спестят и без това не толкова голямия шанс, повечето ще се откажат и да пускат капани и по този начин един вид всички минават на фрее което пак е забранено................. А ,ако искате пък толкова усилено свободна игра има и друг вариант. Мапа или да се фиксне или да се премахне което ще е жалко,въпреки прекия път мапа е доста игран и хубав.
Последно промяна от - xaer0 на 12 Сеп 2015, 21:45, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: * ` floddy
Скайп профил: floddy18
Обратна връзка:

Мнение от floddy »

Lucky написа:Според мен трябва и да си остане по този начин и единствено да не се счита за маповете с блокове.
Така, темата е пусната заради мапа inferno_beta1, значи на него трябва да се Slay-ва, защото там при съкращението не е нито блок, нито с някакво скачане, а е просто телепорт, в който влизаш. Така ли да го разбирам ?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Lucky написа:Съкращаването си е абсолютно ментене. При wild/wild_easy никога не съм виждала да се слейва и да се приема като съкращаване, ако минеш от там. Но има и мапове с абсурдните начини за съкращаване на дори и един-два капана, които дори не са видими, а ако си го знаеш, че можеш да минеш от там и го има - минаваш. Капаните за какво са?! Ситуацията при wild/wild easy e, че ти трябват умения, за да скочиш 250 блок, разбрано е, че си добър и по този начин можеш да скип-неш първата част от мапа. И на други мапове с блокове не съм виждала да се слейва за този вид "съкращение". Според мен трябва и да си остане по този начин и единствено да не се счита за маповете с блокове.
На мнението на Марти съм.
Все пак мапа е направен така. Има една карта с КЗ на една стена и така се съкращават 2 капана. Друго се е ако някой съкрати чрез бъг или нещо подобно.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Sasho
Обратна връзка:

Мнение от Sasho. »

И аз съм за, все пак за wild трябва да имаш дадени умения, за да скочиш 250, докато на inferno просто вървиш до телепорта и те пуска 5-6 капана напред. Както каза xaer0 ако 15 човека минат, терориста няма шанс, докато на wild изключително рядко се случва през 250 да минат повече от двама, а и терориста има шанс да реагира.

Симона, наистина е по-бързо да минеш през 250, но не е по-лесно от това да минеш по нормалния път.
no hate enjoy *<:-)
Изображение
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
Скайп профил: LS!!
Обратна връзка:

Мнение от vankata199 »

Сашо най добре знае че аз съм фен на въображаемите ми скокове тоест мисля си го на момента пробвам ако го взема си го минавам така това не е вид ск за мен защото е вид ''air jump'' тоест пак се води hj аз лично обичам този стил на игра и го прилагам винаги за което никой не ми е правил забележка предполагам че няма и за какво мога да дам много примери но точно в момента ми се губят имената на маповете за които само аз си ги минавам така ( не съм виждал друг просто да го минава така не че е трудно просто не съм) и Аз съм ЗА

Относно тоя новия мап деа знам айде да кажем че съм против щото то никъв скилл просто си се телепортираш там и минаваш халф мап фрее
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Diana
Обратна връзка:

Мнение от Diana »

Ками написа:Против. Това си е мое лично мнение. За мен щом има съкращение на мапа си е за минаване. Знам, че вие не сте на това мнение, но нали за това е темата, всеки да се изкаже. :)
Против! :victory:
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от monster »

r1odayftw написа:Аз съм против,както е казала Камито,то ако автора е искал да има място за съкращавне щеше да го направи умишлено както в wild примерно.
И от мен Против!!
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: fesd
Обратна връзка:

Мнение от dafuqwe »

Против!
Последно промяна от Lili Ivanova на 13 Сеп 2015, 16:58, променено общо 2 пъти.
Причина: Друг път се аргументирай !!
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Lili Ivanova
Скайп профил: :)
Обратна връзка:

Мнение от Lili Ivanova »

DamnY0U написа:Против забранено е сякакъв вид SC.

Няма да повтарям колегите и аз съм Против !! :victory:
Понякога и ние сме като звездите. Падаме, за да сбъднем нечие друго желание !
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Em0tRnG
Скайп профил: emrah9994
Обратна връзка:

Мнение от Em0tRnG »

Съгласен съм с другите,против! Това, че един може да скача, а двама не могат си е техен проблем :victory:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: skeleta
Скайп профил: igrata_1990
Обратна връзка:

Мнение от dqvola18 »

Предложението се отхвърля!
Изображение
Заключено Заключено