Нещо от трениращите в форума

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "РАЗВЛЕЧЕНИЯ".

Модератор: Развлечения

Аватар
Прекалено добър за тук
Прекалено добър за тук

Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
Скайп профил: Лс.
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Нещо от трениращите в форума

Мнение от mazeCarptor »

Искам някой от вас, дето се занимава с усилени тренировки да ми намери някой клип със смазващи коремните мускули упражнения, ако можете и за гръб с гири, не щанги :)
Мерси предварително.
Изображение
Офтопик:
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: fesd
Обратна връзка:

Re: Нещо от трениращите в форума

Мнение от dafuqwe »

Лостовете комбинирани с тежести за мен са най-добрата тренировка. Примерно почваш на лостовете без тежести - набирания (различни хватове), кофички (различни хватове), лицеви (различни хватове), корем всякакъв вид упражнения - https://www.youtube.com/watch?v=zUUuH-okLkw , клекове с тежести, без, един чалъм - отиваш до шведска стена един човек се качва отгоре, сяда ти на рамената и правиш клекове с него като се придържаш за стената, силови възлизания, коремни възлизания.

В даскало предполагам имате някакви фитнес уреди като лежанка, дъмбели, успоредки. На лежанката прави повторения, с дъмбелите за бицепс, трицепс, рамо. На успоредката можеш да правиш лицеви опори, които ще ти товарят много гърдите.

След като понапреднеш малко можеш да комбинираш тежести с лостове, тоест набирания с +10кг, кофи, лицеви и другите bodyweight упражнения.

Надявам се, че съм бил полезен с каквото знам.
Peace.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: V.I.P.E.R.A
Скайп профил: lovehunter195
Обратна връзка:

Мнение от VIPERA »

приятел момчето иска упражнения за напреднали за корем и гръб какви излишни работи си написал..... :D но е хубаво, че си споделил

Ще ти кажа упражненията :D Пък ти си ги търси в нета за гръб с гири - Гребане с дъмбел - ако имаш 2 по тежки и мъртва тяга можеш да правиш общо взето за гърба с дъмбели си малко ограничен :D може мечка да пробваш, но мисля, че няма да стане...
http://media.muskuli.com/category/treni ... gAHFtLtmko
http://vbox7.com/play:443fe6ad64
за корем колело много ефективно - полу коремни преси има и колело на лост ако имаш възможност да го правиш и силите естествено ще останеш доволен от резултата !
Офтопик:
BMW E36 328i COMPACT ^_^

Аватар
Прекалено добър за тук
Прекалено добър за тук

Обратна връзка:

Мнение от mazeCarptor »

dafuqwe написа:Лостовете комбинирани с тежести за мен са най-добрата тренировка. Примерно почваш на лостовете без тежести - набирания (различни хватове), кофички (различни хватове), лицеви (различни хватове), корем всякакъв вид упражнения - https://www.youtube.com/watch?v=zUUuH-okLkw , клекове с тежести, без, един чалъм - отиваш до шведска стена един човек се качва отгоре, сяда ти на рамената и правиш клекове с него като се придържаш за стената, силови възлизания, коремни възлизания.

В даскало предполагам имате някакви фитнес уреди като лежанка, дъмбели, успоредки. На лежанката прави повторения, с дъмбелите за бицепс, трицепс, рамо. На успоредката можеш да правиш лицеви опори, които ще ти товарят много гърдите.

След като понапреднеш малко можеш да комбинираш тежести с лостове, тоест набирания с +10кг, кофи, лицеви и другите bodyweight упражнения.

Надявам се, че съм бил полезен с каквото знам.
Peace.
Полезно и то доста! Интересно ми е да направя тва за шведската стена :D не е излишно и други части от тялото да тренирам нали :D имаме фитнес на даскало ама рядко ходя там щото няма много уреди, но пък има стрийт фитнес на близо. Мерси много :cheers:
VIPERA написа:приятел момчето иска упражнения за напреднали за корем и гръб какви излишни работи си написал..... :D но е хубаво, че си споделил

Ще ти кажа упражненията :D Пък ти си ги търси в нета за гръб с гири - Гребане с дъмбел - ако имаш 2 по тежки и мъртва тяга можеш да правиш общо взето за гърба с дъмбели си малко ограничен :D може мечка да пробваш, но мисля, че няма да стане...
http://media.muskuli.com/category/treni ... gAHFtLtmko
http://vbox7.com/play:443fe6ad64
за корем колело много ефективно - полу коремни преси има и колело на лост ако имаш възможност да го правиш и силите естествено ще останеш доволен от резултата !
Повечко информация никога не е излишна :D (y)
Надявам се до лятото да са нацепя с упражненията дето си ми дал и ест. другите на dafuqwe
Благодаря ви ии ако някой друг може да изкаже мнение за трапец и каквото друго се сетите да се чувства свободен да сподели :)
Изображение
Офтопик:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: E.SALT
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от E.SALT »

За корем за мене най-добре са си коремните преси и молитвата, тренирам от 4-5 години вече с прекъсвания лятото, и си правя коремните преси и молитвата когато си тренирам корема и те са ми най-добрите за мене, пробвал съм и други упражнения, но никакъв ефект от тях дори мускулна треска не съм имал, единствено и само коремни преси със и без килограми здраво и молитвата с килограми. :)
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
Аватар
Прекалено добър за тук
Прекалено добър за тук

Обратна връзка:

Мнение от mazeCarptor »

E.SALT написа:За корем за мене най-добре са си коремните преси и молитвата, тренирам от 4-5 години вече с прекъсвания лятото, и си правя коремните преси и молитвата когато си тренирам корема и те са ми най-добрите за мене, пробвал съм и други упражнения, но никакъв ефект от тях дори мускулна треска не съм имал, единствено и само коремни преси със и без килограми здраво и молитвата с килограми. :)
Не при всеки е така, но коремните преди не ме натоварват достатъчно. :) Все пак си ги правя и тях :D мерси
Изображение
Офтопик:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: V.I.P.E.R.A
Скайп профил: lovehunter195
Обратна връзка:

Мнение от VIPERA »

За трапец дръж 2 те гири и повдигай с трапеца - повдигай рамене - изправен кръст - леко наведен напред и повдигаш от 8 до 12 пов. взависимост от тежината на гирите ...
Офтопик:
BMW E36 328i COMPACT ^_^

Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: fesd
Обратна връзка:

Мнение от dafuqwe »

@VIPERA, отплеснал съм се от темата, но е хубаво да се каже, че не може само корема да се тренира. Все пак трябва да има симетрия. Не смяташ ли, че ще изглеждаш смешно ако имаш горна част развита като на Арнолд и долна част като на Фики (въпреки че Фики има страхотна симетрия в момента)? Винаги трябва да тренираш всеки един мускул, не може да тренираш само преса, а другото да го пренебрегваш.

@mazeCarptor, тренирай здраво цялото тяло, не се зоби и се старай да не претренираш. Хубаво е тренировките да не траят повече от час, час и половина. Не прави много дълги почивки и най-важното да се възстановиш добре: яж хубаво като се прибереш след тренировка (можеш да си правиш яйца, протеинов шейк, изяж няколко банана, месо и прочие) и си удряй по един хубав сън (минимум 7-8 часа). Надявам се да съм ти бил полезен с това което знам. :)
Аватар
Прекалено добър за тук
Прекалено добър за тук

Обратна връзка:

Мнение от mazeCarptor »

dafuqwe написа:@VIPERA, отплеснал съм се от темата, но е хубаво да се каже, че не може само корема да се тренира. Все пак трябва да има симетрия. Не смяташ ли, че ще изглеждаш смешно ако имаш горна част развита като на Арнолд и долна част като на Фики (въпреки че Фики има страхотна симетрия в момента)? Винаги трябва да тренираш всеки един мускул, не може да тренираш само преса, а другото да го пренебрегваш.

@mazeCarptor, тренирай здраво цялото тяло, не се зоби и се старай да не претренираш. Хубаво е тренировките да не траят повече от час, час и половина. Не прави много дълги почивки и най-важното да се възстановиш добре: яж хубаво като се прибереш след тренировка (можеш да си правиш яйца, протеинов шейк, изяж няколко банана, месо и прочие) и си удряй по един хубав сън (минимум 7-8 часа). Надявам се да съм ти бил полезен с това което знам. :)
Да смешно е да имаш краката на Фики, но аз от сутрешния крос дето го правя съм развил краката до необходимото :)
Скоро ще ми доставят една машинк,а дето ще си правя протеинови смутита след тренировка за да си възвърна и набавя нужните витамини и т.н. Естествено, няма да взимам протеин на прах и подобни химии, искам да изградя всичко от-до 100%натурално с естествения протеин, който извличам от храните/плодове/зеленчуци. Благодаря ви, много няхте полезни, особено за това снхраните :)
VIPERA написа:За трапец дръж 2 те гири и повдигай с трапеца - повдигай рамене - изправен кръст - леко наведен напред и повдигаш от 8 до 12 пов. взависимост от тежината на гирите ...
Аз това го правя, исках да разбера дали има и други начини да го тренирам :D
Изображение
Офтопик:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

mazeCarptor написа:
dafuqwe написа:@VIPERA, отплеснал съм се от темата, но е хубаво да се каже, че не може само корема да се тренира. Все пак трябва да има симетрия. Не смяташ ли, че ще изглеждаш смешно ако имаш горна част развита като на Арнолд и долна част като на Фики (въпреки че Фики има страхотна симетрия в момента)? Винаги трябва да тренираш всеки един мускул, не може да тренираш само преса, а другото да го пренебрегваш.

Да смешно е да имаш краката на Фики, но аз от сутрешния крос дето го правя съм развил краката до необходимото :)
Скоро ще ми доставят една машинк,а дето ще си правя протеинови смутита след тренировка за да си възвърна и набавя нужните витамини и т.н. Естествено, няма да взимам протеин на прах и подобни химии, искам да изградя всичко от-до 100%натурално с естествения протеин, който извличам от храните/плодове/зеленчуци. Благодаря ви, много няхте полезни, особено за това снхраните :)
VIPERA написа:За трапец дръж 2 те гири и повдигай с трапеца - повдигай рамене - изправен кръст - леко наведен напред и повдигаш от 8 до 12 пов. взависимост от тежината на гирите ...
Аз това го правя, исках да разбера дали има и други начини да го тренирам :D
Почти всяко упрaжнение зa рaмо нaтовaрвa горнaтa чaст нa трaпецa. Зa среднa и долнa спомaгaт упрaжнениятa зa гръб кaто гребaне и тягa, особено тягa. :D
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "Развлечения"”