Мерси предварително.
Модератор: Развлечения
Полезно и то доста! Интересно ми е да направя тва за шведската стенаdafuqwe написа:Лостовете комбинирани с тежести за мен са най-добрата тренировка. Примерно почваш на лостовете без тежести - набирания (различни хватове), кофички (различни хватове), лицеви (различни хватове), корем всякакъв вид упражнения - https://www.youtube.com/watch?v=zUUuH-okLkw , клекове с тежести, без, един чалъм - отиваш до шведска стена един човек се качва отгоре, сяда ти на рамената и правиш клекове с него като се придържаш за стената, силови възлизания, коремни възлизания.
В даскало предполагам имате някакви фитнес уреди като лежанка, дъмбели, успоредки. На лежанката прави повторения, с дъмбелите за бицепс, трицепс, рамо. На успоредката можеш да правиш лицеви опори, които ще ти товарят много гърдите.
След като понапреднеш малко можеш да комбинираш тежести с лостове, тоест набирания с +10кг, кофи, лицеви и другите bodyweight упражнения.
Надявам се, че съм бил полезен с каквото знам.
Peace.
Повечко информация никога не е излишнаVIPERA написа:приятел момчето иска упражнения за напреднали за корем и гръб какви излишни работи си написал.....но е хубаво, че си споделил
Ще ти кажа упражнениятаПък ти си ги търси в нета за гръб с гири - Гребане с дъмбел - ако имаш 2 по тежки и мъртва тяга можеш да правиш общо взето за гърба с дъмбели си малко ограничен
може мечка да пробваш, но мисля, че няма да стане...
http://media.muskuli.com/category/treni ... gAHFtLtmko
http://vbox7.com/play:443fe6ad64
за корем колело много ефективно - полу коремни преси има и колело на лост ако имаш възможност да го правиш и силите естествено ще останеш доволен от резултата !
Не при всеки е така, но коремните преди не ме натоварват достатъчно.E.SALT написа:За корем за мене най-добре са си коремните преси и молитвата, тренирам от 4-5 години вече с прекъсвания лятото, и си правя коремните преси и молитвата когато си тренирам корема и те са ми най-добрите за мене, пробвал съм и други упражнения, но никакъв ефект от тях дори мускулна треска не съм имал, единствено и само коремни преси със и без килограми здраво и молитвата с килограми.
Да смешно е да имаш краката на Фики, но аз от сутрешния крос дето го правя съм развил краката до необходимотоdafuqwe написа:@VIPERA, отплеснал съм се от темата, но е хубаво да се каже, че не може само корема да се тренира. Все пак трябва да има симетрия. Не смяташ ли, че ще изглеждаш смешно ако имаш горна част развита като на Арнолд и долна част като на Фики (въпреки че Фики има страхотна симетрия в момента)? Винаги трябва да тренираш всеки един мускул, не може да тренираш само преса, а другото да го пренебрегваш.
@mazeCarptor, тренирай здраво цялото тяло, не се зоби и се старай да не претренираш. Хубаво е тренировките да не траят повече от час, час и половина. Не прави много дълги почивки и най-важното да се възстановиш добре: яж хубаво като се прибереш след тренировка (можеш да си правиш яйца, протеинов шейк, изяж няколко банана, месо и прочие) и си удряй по един хубав сън (минимум 7-8 часа). Надявам се да съм ти бил полезен с това което знам.
Аз това го правя, исках да разбера дали има и други начини да го тренирамVIPERA написа:За трапец дръж 2 те гири и повдигай с трапеца - повдигай рамене - изправен кръст - леко наведен напред и повдигаш от 8 до 12 пов. взависимост от тежината на гирите ...
Почти всяко упрaжнение зa рaмо нaтовaрвa горнaтa чaст нa трaпецa. Зa среднa и долнa спомaгaт упрaжнениятa зa гръб кaто гребaне и тягa, особено тягa.mazeCarptor написа:Да смешно е да имаш краката на Фики, но аз от сутрешния крос дето го правя съм развил краката до необходимотоdafuqwe написа:@VIPERA, отплеснал съм се от темата, но е хубаво да се каже, че не може само корема да се тренира. Все пак трябва да има симетрия. Не смяташ ли, че ще изглеждаш смешно ако имаш горна част развита като на Арнолд и долна част като на Фики (въпреки че Фики има страхотна симетрия в момента)? Винаги трябва да тренираш всеки един мускул, не може да тренираш само преса, а другото да го пренебрегваш.
@mazeCarptor, тренирай здраво цялото тяло, не се зоби и се старай да не претренираш. Хубаво е тренировките да не траят повече от час, час и половина. Не прави много дълги почивки и най-важното да се възстановиш добре: яж хубаво като се прибереш след тренировка (можеш да си правиш яйца, протеинов шейк, изяж няколко банана, месо и прочие) и си удряй по един хубав сън (минимум 7-8 часа). Надявам се да съм ти бил полезен с това което знам.
Скоро ще ми доставят една машинк,а дето ще си правя протеинови смутита след тренировка за да си възвърна и набавя нужните витамини и т.н. Естествено, няма да взимам протеин на прах и подобни химии, искам да изградя всичко от-до 100%натурално с естествения протеин, който извличам от храните/плодове/зеленчуци. Благодаря ви, много няхте полезни, особено за това снхраните
Аз това го правя, исках да разбера дали има и други начини да го тренирамVIPERA написа:За трапец дръж 2 те гири и повдигай с трапеца - повдигай рамене - изправен кръст - леко наведен напред и повдигаш от 8 до 12 пов. взависимост от тежината на гирите ...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост