Търся телефон

Модератор: Развлечения

Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: MonSterko
Скайп профил: staniislawww
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Търся телефон

Мнение от MonSterko^^ »

Здравейте бях писал преди много други такива теми но се чудя между 3 телефона кои да избера.

http://www.technopolis.bg/bg/GSM/GSM-AL ... Y/p/576351
http://www.technopolis.bg/bg/GSM/GSM-HT ... H/p/570474
http://www.technopolis.bg/bg/GSM/GSM-SA ... K/p/573961

Основно ми трябва за игри, интернет, музика, чатове и трайност на батерията. Парите не са проблем стига да са до 400лв.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: V.I.P.E.R.A
Скайп профил: lovehunter195
Обратна връзка:

Re: Търся телефон

Мнение от VIPERA »

Алкатела го махай след време дават дефекти (най-често след като ти изтече гаранцията :D) самсунга с3 е много добър избор, но лесно им се чупят екраните- слагаш един стъклен протектор и си чук... HTC също е добър избор, но лично аз не бих го избрал... Погледни и новичките модели на Lenovo да Lenovo ! Тази марка навлиза с много добри модели и още няма популярност затова цените на хубавите телефони не са високи !
аз имам Sony Xperia Z ! :)
Офтопик:
BMW E36 328i COMPACT ^_^

Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Dzh.
Скайп профил: Ligla_Petq
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

HTC ти препоръчвам.. стария ми беше подобен и са много издържливи.. Както и вайпъра каза Lenovo също са много хубави.. порови се из някое друго сайтче и погледни..
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Моя телефон е ХТС 610 и пак от технополис купен и го имам 9 месеца и никакви проблеми нямам. Взимай го!
Самсунга не го гледай.. Стария ми телефон беше алкател и не бях доволен
Изображение
Аватар
JailBreak Бунтар
JailBreak Бунтар

Ник в играта: Air Jordan ✅
Скайп профил: Лично Съобщение.
Обратна връзка:

Мнение от Air Jordan »

Самсунга е по-добрия, аз бих се спрял на него от трите, а колко до това, че бързо им се чупят екраните те от самосебе си не може да се счупят, като си го пазиш и него пълнеш с излишни глупости ще ти е перфектен.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Air Jordan написа:Самсунга е по-добрия, аз бих се спрял на него от трите, а колко до това, че бързо им се чупят екраните те от самосебе си не може да се счупят, като си го пазиш и него пълнеш с излишни глупости ще ти е перфектен.
Абе самсунгите са най-шиба/ите телефони. Изпуснеш го 1 път и става на нищо. Колко хора съжаляват, че са си зели самсунг не е истина. И тъча им е много гаден, бързо почват да забиват и дизайните са им най-тъпите, всички са 1 и същи.
Изображение
Аватар
JailBreak Бунтар
JailBreak Бунтар

Ник в играта: Air Jordan ✅
Скайп профил: Лично Съобщение.
Обратна връзка:

Мнение от Air Jordan »

puRple* написа:
Air Jordan написа:Самсунга е по-добрия, аз бих се спрял на него от трите, а колко до това, че бързо им се чупят екраните те от самосебе си не може да се счупят, като си го пазиш и него пълнеш с излишни глупости ще ти е перфектен.
Абе самсунгите са най-шиба/ите телефони. Изпуснеш го 1 път и става на нищо. Колко хора съжаляват, че са си зели самсунг не е истина. И тъча им е много гаден, бързо почват да забиват и дизайните са им най-тъпите, всички са 1 и същи.
Виж ся братле, всеки с вкусовете си, брат ми има същия самсунг и е доволен много от него, аз съм работил с неговия и мога да кажа същото, за това му препоръчвам него, а избора си е негов все пак. :)
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Diana
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Diana »

Моя е леново и ми върши чудесна работа.Доста му издържа батерията и игрите не забиват.С3-ката също е добър избор.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

400 лева = 180 евро, което в Евpoпа (следователно и в света) са нисък клас телефони. Ако искаш наистина качествен телефон, който реално да ти върши работа си задели поне 350-400 евро или около 800-900 лева. За 400 лева можеш да провериш някой стар Samsung или Nokia, които за мен са най- добрите марки телефони (просто избери най- скъпия до 400 лева) :)
Последно промяна от kofein на 23 Сеп 2015, 14:49, променено общо 2 пъти.
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: bexx / GTA

Мнение от bexx »

Ако ги сравня 3-те телефона по тип харектеристики ХТЦ-то, което го хвалят хората над мен по нищо не блесва пред другите два телефона. Вградената му памет е 8 ГБ, а Алкатела и Самсунга имат по 16 ГБ (видима разлика).Също така ХТЦ-то не поддържа HD резолюция на дисплея и видео резолюцията му е 720p (Алкатела и Самсунга са с 1080p). Още на пръв поглед ХТЦ-то се изявява като не толкова добър избор. Вече за избора между Самсунг-а и Алкател-а е въпрос на личен избор. Самсунга има по-силна батерия,по-бърз процесор и по-добър екран(Super AMOLED). От друга страна Алкател-а пък поддържа 4G, тази екстра която другите два телефона я нямат, Алкател-а има и по-добра предна и задна камера камера (13MP задна и 5MP предна), също така версията на Андроида му е 5.0 Lollipop. (За по-подробен анализ има google). И puRple всичко зависи от това как се използва телефона. При правилно ползване няма да има никакви проблеми с който и да е от телефоните по-горе ^ .
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: ......
Скайп профил: ls

Мнение от Асен »

http://www.technopolis.bg/bg/GSM/GSM-SA ... K/p/573961 Аз съм с тоя телефон от 1 година не цепи,няма проблеми,и не му пада батерията бързо може да имаш 3-4 игри.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: E.SALT
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от E.SALT »

Стария ми телефон Nokia Lumia 900, в момента го ползвам само за музика, и в началото на септември тази година си взех Nokia Lumia 930, още по-уникален телефон, батерията издържа 2 дена при почти непрекъсната работа с телефона, камерата е много добра 20 MP PureView, 32 GB вградена... Телефона е уникален ето и характеристики да видиш: http://www.phonearena.bg/phones/Nokia-Lumia-930_id8571
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Я съм със самсунга, бе батка звука го вади, ма не ти го препоръчвам.Няма смисъл да си взимаш такива телефони дето са под 700-800 лева, щото след 1 година ще са прекалено стари и неактуални.Земи си една нокиа, събери пари за нещо читаво от около 1000+ лъвчета.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: '

Мнение от nZero »

Събери си още 150 лева и си вземи Samsung galaxy s4
Аватар
Прекалено добър за тук
Прекалено добър за тук

Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
Скайп профил: Лс.
Обратна връзка:

Мнение от mazeCarptor »

Баце аз си купих преди около 2, 3 седмици samsung galaxy s4 black edition и да ти кажа няма никви проблеми! Тъча е страхотен, също и качеството на видео заснемане както и 13 мпх камера :) изобщо не ми лаги, за чат интернет и игри нямаш проблеми ! :) само дето е 600 лева, но ако ги събереш няма да съжаляваш!
Изображение
Офтопик:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: V.I.P.E.R.A
Скайп профил: lovehunter195
Обратна връзка:

Мнение от VIPERA »

Аве кво го баламосвате събери събери не е само телефона... :D виж и 2ра рака телефончета ! има хубави класове ако набараш такъв в гаранция си чук виж Sony Xperia Z1 Z2 и Lenovo ! :)
Офтопик:
BMW E36 328i COMPACT ^_^

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: LM ^^
Обратна връзка:

Мнение от LM ^^ »

Подкрепям адаша, взимай или HTC-то, или някое Леново, много е добра марката и няма да съжеляваш.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: MonSterko
Скайп профил: staniislawww
Обратна връзка:

Мнение от MonSterko^^ »

Благодаря за многото мнения :D За самсунг вече знам че не само тези с дуал сим версийте забиват след време. Аз в момента имам Samsung Galaxy Grand Duos. Взех го преди 1 година и вече 1 път съм сменявал стъклото. Изпуснах го с протектор на паркета вкъщи и стана отново на паяжина. Батерията му е издула, че капака неможе да се затвори и само калъфа го държи. Бъзика се и нестава въобще за интернет. Благодаря още веднъж за изказаните мнения за сега съм за HTC-то но ще търся още вариянти!
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2015г.]”