Направих ти screenove около 2-3 на самото awp докато играеше с awp в това съм сигурен за да видя какъв е скина а тук не виждам нито една снимка на awp-то а няколко празни , което ме навежда на мисълта , че си ги преправял да не говорим , че се бави 1-2 часа ама кво си правил не е моя работа , моля мойте колеги да изгледат и самото демо а да не му махат бана като видя скренновете ( знаете че не обичам поовенчати работи) и все пак на 10000000% съм сигурен , че на няколко пъти ти снимах авп-то.
http://dox.bg/files/dw?a=1345557c7b ето я уе мой човек цункай я просто сравни с демото колко снимки са ми направени и колко съм качил да се види, че всичко е окей. По малко се обеснявайте ..и повече акъл ;) Защо ги няма 1,2,3 ? ми правил съм други снимки от вчера,онзи ден и затова почват от де–дъст20007 както казах повече акъл.
На мен ми стана пък интересно,че снимките от 7 до 11 са абсолютно същите като снимките от 14 до 18.
Другото което ми направи впечатление, е че първите снимки които са направени са с час 17:48 а тия дет се повтарят са с час 17:54.
Като повтарящите снимки са снимани с нормалния им час 17:48.
Интересно наистина,дали може да си преправял нещо ?
На самото демо имаш съмнителни моменти,но си личи че играеш със звук.
Мисля че няма хак,само тия снимки дали са преправени?