mamuta написа:Хей- хей :3
Как си ? - супер
Как мина даскалото ? - бая добре, 3 контролни и едно устно хд
Разкажи за някой твой шантав детски спомен ? - била съм доста кротка като малка :Д
Toffifee или Milka ? - тофифи
Искаш ли да мина през Варна ? - имам някакво желание, което ме човърка
Мнение ? - ай не, бъди старомоден ;д
Обичаш ли да се снимаш ? - не
Кой искаш да седне на стола след теб ? - който има мерак да сяда
Sasho. написа:Ако можеше да направиш 1 потребител сървър админ и обратно, кого би избрала? - никой не ми дойде на ум, като прочетох въпроса.. може би MissSoffi или пък Spy
Кои са ти най-симпатичните хора във веригата? - JeffHardy, Himynameiswut, Bunny, guzeLka, MelachkaTA <-- женско е
Искаш ли да си нещо повече от Сървър админ? - мне
Ако не, защо? - така ми е добре, може би права в още един сървър, но по-нататъка
Мнение за мен? - ами сасо, бая си зле на детрън.. доста ти се хиля, като цъкаш, добра компанийка си, на прилично момче ми изглеждаш, но тва за мен за сега е още мит
marehoana- marehoana palar
![]()
VIPERA написа:Охоо Здравей- ахой, здравей
Как си ? - добре съм си
Какво правиш ? - решавам тестове по английски ~.~
Дай мнение за мен (дългоо) ! - дълго, късо, който както го предпочита.., ми пич си, ле, нямам какво да кажа друго q.q
Къде би искала да живееш ? - на някое спокойно местенце с някой приятен човек до мен
Какво искаш в момента ? - да успея да се наспя за утре (невъзможно, ще вися пак до 4)
Чаоче - байче
miroslavv написа:Олелел Мартинка на стола0 оле, аз :д
Мнение за мен? - имаш як глас! ;д готино момче си, знаем се отдавна хд
Най-добрият ти "приятел" във веригата?(Слагам приятел в кавички, защото не е точната дума, но ..) - тайна
DamnY0U написа:Мнение за мен - общителна си и се завързва лесно разговор с теб (:
r1odayftw написа:Мнение за мен ? нямам, единствено мога да кажа, че все "мълчиш" по сървърите >.>
Да им дам ли аз твоя снимка? ай не
![]()