Какво става с SlackServ.com # Jailbreak?

Модератор: Развлечения

Аватар
JailBreak Бунтар
JailBreak Бунтар

Ник в играта: Air Jordan ✅
Скайп профил: Лично Съобщение.
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Какво става с SlackServ.com # Jailbreak?

Мнение от Air Jordan »

Напоследък никак не ми харесва това което се случва в сървъра, ето и няколко причини защо.
1. Много често не знайно защо сървъра крашва и тъкмо, когато ти е станало интересно, желанието ти бива убито..
2. Забелязах, че когато си CT и искаш да се върнеш във отбора на затворниците (Т) и натиснеш "Make me Terrorist" не става нищо, може да е при мен проблема, не знам ама се е случвало.
3. Играчите намаляват, а и този феик клиент като не им позволи да си влезнат нормално, търпението им се губи и лефкат.

Не критикувам никой за станалото, не търся сметка също, просто би било добре да се пооправят част от тези работи, за да понапълним сървъра с няколко % повече. Пак казвам, не съм аз този, който да ви казва едва ли не какво да правите, просто "предлагам" ако мога така да се изразя.

Нека всеки, който е забелязал тези неща също като мен да напише в темата или просто да се даде мнението. :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
Скайп профил: ivo_nfs200
Обратна връзка:

Re: Какво става с SlackServ.com # Jailbreak?

Мнение от - xaer0 »

И на мен много често ми се случва ,този проблем със "fake client" и моля не ми говорете глупости от сорда на "това е от теб ,защото си имал слаб интернет." Много чудно, как като влизам в други сървъри нямам слаб интернет? :D
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

- xaer0 написа:И на мен много често ми се случва ,този проблем със "fake client" и моля не ми говорете глупости от сорда на "това е от теб ,защото си имал слаб интернет." Много чудно, как като влизам в други сървъри нямам слаб интернет? :D
Да, същата работа и при мене. То е редовен номер даже. Първо ми казва фейк клиент, после се тутка 5 минути и казва таймд аут и после на третия път вече влизам...
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Мнение от shenzo:D »

и при мен е съштто ама от хулигана получих отговор заради слабия нет но май греши той то всеки път почти се появява.

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Изписването на фейк клиент при влизане в сървъра може да се дължи на две неща:
- Слаба връзка, поради която влизате бавно и дпрото ви засича за фейк клиент и ви гони.
- Зле направени настройки в дпрото, които кикват играчите, защото мисли, че това са фейк клиенти. Решението е просто да се изключи тази проверка и без това според мен нищо не прави. Новите платформи си имат защита от фейк клиент експлойта, тази проверка освен да гони играчи, друго не прави.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

Кънчо не разбра ли, че не е от слаба връзка?... Не може на всички играчи да е така и то напоследък... Преди не ме е киквало по 5-6 пъти, а не мисля, че скоростта на интернета ми се е променила.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: :o
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от златомира »

И на мен ми се е случвало това с "fake client" а интернет връзката ми беше наред.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Значи много е трудна ситуацията, защото хората, занимаващи се с това вече не са много амбицирани.Оправдават се с личния си живот и всякакви други неща.Недейте да изисквате толкова много, защото все пак съм сигурен, че след като ви дойде мозъчето в главата ще разберете, колко глупаво е да се дразните за такива неща.Вместо това си оправете правописа, защото не съм много сируген, че някой ще си вземе такава необразована госпожица(като тая горе) Същото важи и за всички останали.Глупаво е да гледаш едни тъкмо завършили хора, как умазват цялото си изречение, правейки го почти невъзможно за разбиране.Бъдете благодарни на хулигана, дето още ви угажда, защото не са много хората, които ще го правят безплатно.Няма как всичко да е 6 точки, защото всички сте различни и със различни предпочитания.Не се дразнете на проблемите със сървърите, защото за поддръжката на машините се дават реални пари.Не са 20 лева а много повече.И всичкото това на гърба на bugi_man.Да не говориме, че човека има и жена, и дете.Как вие бихте се почувствали, ако някой от семейството ви се занимава с бизнес на загуба?Всичките тия разлики, които се получават от недостатъчен брой СМС-и се покриват от него.И вместо той да си гледа семейството, хвърля едни глупави пари за вас.Бъдете търпеливи и спрете да изисквате толкова много, защото няма смисъл.
Последно промяна от KaRaJaTa1988 на 04 Окт 2015, 13:55, променено общо 1 път.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
JailBreak Бунтар
JailBreak Бунтар

Обратна връзка:

Мнение от Air Jordan »

Кажете нещо и за - 1. Много често не знайно защо сървъра крашва и тъкмо, когато ти е станало интересно, желанието ти бива убито..
2. Забелязах, че когато си CT и искаш да се върнеш във отбора на затворниците (Т) и натиснеш "Make me Terrorist" не става нищо, може да е при мен проблема, не знам ама се е случвало.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Dzh.
Скайп профил: Ligla_Petq
Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

Супер често ми се случва с това фейк клиент.. и не, не е от интернетите ни.. има някакъв проблем, не може при всички да е така.. не може всички да имат слаб интернет и то само тук, в този Jail..
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

Този проблем с fake client-a се случва отдавна,още от както е правен мода.
Проблема е в дпрото,което ни засича като фейк клиенти.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Ми тогава довечера ще махна проверката на дпрото, да видим дали нещата ще се оправят. Както и временно ще изключа емоциите, защото от няколко месеца ги подозирам като виновници, за грешката: "Overflowed", която на моменти киква играчи.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Аз пък за щастие нямам абсолютно никакъв проблем и никога не ми е изписвало "fake client" или нещо подобно, но ме е яд страшно много за тия крашове, които се получават по няколко пъти на ден, защото тъкмо в сървъра се съберем 20-25 играчи и като крашне оставаме 8-9... това е най-големият проблем на сървъра лично според мен, както и тъкмо започва някой рунд, сървъра full и изведнъж те киква и пише "rellable channel overflowed", тези 2 проблема на сървъра са главните за мене. Иначе колкото до това, написано от Air Jordan: "Забелязах, че когато си CT и искаш да се върнеш във отбора на затворниците (Т) и натиснеш "Make me Terrorist" не става нищо, може да е при мен проблема, не знам ама се е случвало." - проблемът мисля, че е в теб, защото на всички ни работи и се получава когато решим да се върнем T, не вярвам да е бъг ;)
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Melachka написа: Иначе колкото до това, написано от Air Jordan: "Забелязах, че когато си CT и искаш да се върнеш във отбора на затворниците (Т) и натиснеш "Make me Terrorist" не става нищо, може да е при мен проблема, не знам ама се е случвало." - проблемът мисля, че е в теб, защото на всички ни работи и се получава когато решим да се върнем T, не вярвам да е бъг ;)
А, да. Това работи, нещо е от теб.
Аватар
JailBreak Бунтар
JailBreak Бунтар

Обратна връзка:

Мнение от Air Jordan »

HuliganaKuncho написа:
Melachka написа: Иначе колкото до това, написано от Air Jordan: "Забелязах, че когато си CT и искаш да се върнеш във отбора на затворниците (Т) и натиснеш "Make me Terrorist" не става нищо, може да е при мен проблема, не знам ама се е случвало." - проблемът мисля, че е в теб, защото на всички ни работи и се получава когато решим да се върнем T, не вярвам да е бъг ;)
А, да. Това работи, нещо е от теб.
Супер, само да се оправи и проблема с краша и ще е идеалка (разбира се ако можеш). :bow: :bow:
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: sLaughtereD-
Скайп профил: Лс!
Обратна връзка:

Мнение от XaMBuPgeP »

+ да кажа че не е само в жб за феик клиент , ама и в авп мелее..
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: blqsa4ko
Скайп профил: ownernamoqjivot
Обратна връзка:

Мнение от blqcko »

На мен никога не ми се е случвал този Fake Client, само crash-а от reliable channel overflowed .. В началото на някои карти, след като са минали 2-3 рунда, даже повече сървъра crash-ва, мисля, че някои карти са прекалено тежки или нещо от този род. Мисля, че има решение на проблема, като се сложат по-леки карти или не знам .. не разбирам толкова много. Дано се оправи по-скоро, а казаното от Melachka тези причини, наистина влияят върху играчите и веригата.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Сега някой да ми каже, в последната седмица прави ли го това overflowed ?
Аватар
JailBreak Бунтар
JailBreak Бунтар

Обратна връзка:

Мнение от Air Jordan »

HuliganaKuncho написа:Сега някой да ми каже, в последната седмица прави ли го това overflowed ?
Правеше го, дори вчера играхме и крашна нещо. За сега ако си го оправил не знам, но ти казвам, че го забелязах.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: sLaughtereD-
Скайп профил: Лс!
Обратна връзка:

Мнение от XaMBuPgeP »

Мисля , че не , но ако стане ще ти пиша на лс кънчо.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2015г.]”