Да не би да си фен на Ирина Флорин

Модератор: Развлечения
Пич си, добър на дрън ,заслужаваш шанс отново да станеш админ, защото разбираш от мода и човек се учи от грешките си!floddy написа:Мнение за мен ?
JukeCity написа:Пърпъл на стола.
Здравей Алекс - О Петре
Ко прайш - Гледам телевизия
Как си - Може и по-добре
Що си - Може и по-добре
Какво учиш(специалност) - Художествена дърворезба и рисуване
Какво ще следваш - Не знам още
Мнение - Пич си се пак си скорпионче, маняк, бивш спамер от първите ми дружки си станахме и админи по едно време и така.
НяямBaDaZz написа:Мнение за мен?
r1odayftw написа:От къде го измисли тоя ник ? Преди един приятел се пишеше Orange* и аз реших да съм puRple* и играх доста време само с тоя ник и реших преди абе няколко месеца да го тунинговам. ;d
Да не би да си фен на Ирина Флорин? Не
Musti написа:1. Здравей. Здрасти
2. Как си? Малко болен
3. За кой път сядаш на стола? Ами бил съм по веднъж и в трите теми значиии 3
4. Мнение за екипа? Има някой дето не понасям ( не си от тях) има и такива детооо просто все едно ги познавам лично и са ми приятели макар и в цс. Има много несериозни хора. Не знам дали усещате, че това доверяване на новите играчи дето нямат опит доста често не свършва добре. Ако се замислиш има 3-4 такива без да се замислям за други. Иии поне като аз бях в екипа доста интриги има ама няма как много хора са в него различни характери и цели ..
5. Мнение за Веригата? Веригата ми е на сърце, вече 2 години играя само тук, но бeз спор има по-добре направени сървъри.
6. Кой Потребител според теб заслужава да е админ и обратното кой Админ заслужава да е потребител? Melachka, защото това момче беше 2 месеца розов и това ме кара да мисля, че нещо не е на ред.. Стана СА за няма и месец и пак е ПА не знам какъв му е случая. СА искам да стане скобката защото разбира от работата си и е много стар играя
7. Има ли членове на екипа, които да мразиш? Ако да, кои са те? Не да мразя не, но melachka, anonimen ии абе те са са ми по-неприятни.. Васко и той ме дразни с някой неща но анонимен преди ми беше партия ама стана ЕБ и му порасна работата
8. Според теб от къде трябва да се почне,за да се подобрява екипа и веригата? Като изхвърлите боклука. И ако се намери някой дето да бачка по сървърите освен Гошо и Петър се пак и те имат личен живот и са заети
9. Мнение? Знаеш какво ми е мнението, нито много добро, нито лошо просто си по-странна птичка за мен. И понеже казвам какво мисля мнението ти на кандидатурата си напълно прав, но в края не съм съгласен с това, че съм на моменти. И ти напусна екипа няколко пъти преди 1-2 седмини беше и потребител, нз защо и това е
10. Приятно отговаряне на въпросите!
Епа да еnZero написа:Аресваш ли ма? :Д
Димитрова. написа:Хей, здрасти. Здрасти
Как си? Бива
Какво правиш? Ядосвам се
От кой/къде разбра за SlackServ? Преди бая време беше
Какво ти е мнението за веригата/сървърите/екипа? По-горе
Ако беше Администратор/Собственик кай би премахнал и какво би променил? Доста членове на екипа щяха да си идат
Мнение ако имаш ? :] Много се дразниш с много хора което не е добре главно за теб..
Лека.![]()
DamnY0U написа:ООООООО сърбин
Как си ? Болен
Що си ? Боооооленн
Кво праиш ? Лекувам се
Мнение за любимия ти човек (Аз) ? Обичаш да влизаш в спорове и понякога прекаляваш с гагове и прочие ама като изключим това си голям пич, обичаш да си пущаш сръбско![]()
Ще ходим ли на концерти на Цеца, Индира и Драгана в Сърбия ? Дай първо на Лепа Брена да иден на 25-ти![]()
Нямам мнение- xaer0 написа:Мнение за мен боте и кат си платя нета щи го върна да си знаеш!
Air Jordan написа:Дай едно мнение за мен? Пич си, разбираш от джайл, не знам защо спря да играеш със стария ник. Всички имаха добро мнение за теб когато беше с него, не помня да си гафил..
Знам знам, и ти си пич! :Д, аре чао .
Не те познавам добре, защото си админ в ББ а там не влизам ама изглеждаш свестен и добър админ.The Rock! написа:Удари ми едно мнение баце.
BaDaZz написа:Мнение за мен както админ? Добра админка си
Мнение за HNS сървъра? Бива го има и по-хубави, но този ми е на сърце. Малко админи да имаше и да го пипнат малко и е готов
Какво трябва да се промени? Да се оправят проблемите в него. И да станат по-активни админите.
Ще гледаме ли съседите?А не бе
![]()
![]()
Абе бот не реви пич си, добър админ, не знам защо те харесвам още като беше потребител и исках да станеш админ- xaer0 написа:Така ли ве oг,ог мерси за мнението![]()
златомира написа:Здр.
Как си? Болен
Мнение? Нямам
Кой искаш следващ да е на стола? E.SALT
Айде чао че ме мързи да пиша ;д.
shenzo:D написа:Здравей как си ? Любим сървър ? ХНС и дрън Искаш ли ранг по голям от този ? И да и не Мнение за веригата и за мен като майка поради причината че имам бебе ? аххахаааахахахахахаххаххахахах Кой мислиш че ште е победител в вип брадър ? Светлана![]()
skobata написа:ооо тиквичката ми :Д
Отново ли на стола ? Пак
Горещ ли е много ? По-горещ от преди
Кой искаш да е следващия на стола ? Салатата
Опиши веригата с 2/3 изречения - Ооо пак ли айде с 2-3 думиХубава известна и има нужда да се направят подобрения в екипа и сървърите
Направи си селфи и качи снимката тук :Д Ей са
Кой въпрос ти е най противен от всички задавани на стола ? Как си защото всички ме питат
Защо ? Защото всички ме питат
На колко години беше ? Бях на 13 и на 14 съм бил абе на много години съм бил
Любим стил музика ? Чалга рап
А песен ?
А певец? За чалгата Борис Дали а за рапа 2pac,сега ми е тъпо, че го поставям в едно изречение с тоя първия ..
А певица ? Преславка и Алисия
Big Brother vs Фермата ? Дори не знам какво се прави в тая ферма
Пума или Адидас ? Адидас бадка
Колко плащаш на месец за интернет ? 34
Каква марка ти е телефона ? ТХС - ХТС
Доволен ли си от него ? Като за парите да
Защо напусна екипа ? Ако помниш си писахме преди ти да напуснеш екипа и си казахме защо. Просто в екипа има страшни сещаш се и няма колегиалност, беше ми дошло в повече да се разправям с някви ..
Би ли се върнал ? Ако се върна нито ще влизам в скайпове и тн просто ще си ползвам правата както трябва и нищо повече
Блок или къща ? Къща
Защо ? Живея в къща
О Диана, хубава си, печена малко бадкаа добре е, че се върна. Сега администратора който те мрази го нямаDiana написа:мнениеее
Добра админка, малко по-активна трябва да станеш може би, пич с чувство за хумор. И поздравявай повечко..Lili Ivanova написа:Мнение за мен?
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 1 гост