Оплакване от сървър администратор

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Sony
Обратна връзка:

Оплакване от сървър администратор

Мнение от Sony »

1. Nick на Админа: SectorG

2. IP на Админа: 193.68..x.x

3. Причина, поради която искате да бъде наказан:

Имах съмнение към даден играч, че използва непозволени средства. Когато влязох спектатор, бях изхвърлен от играта от горе посочения админ. Влязох отново и пак бях изхвърлен. Отвърнах му, че има причина да съм на позиция спектатор, но той продължи да ме изхвърля. До колкото знам, за да нямам право да стоя спектатор трябва сървъра да е пълен, а той не беше. Също така, дадения админ съм го засичал много често да гагва играчите, а самия той използва доста често нецензурирани думи.

4. Доказателство: Няма как да предоставя доказателство, тъй като при изхвърляне не пише конкретно кой. Но той беше единствения админ в играта.

5. Сървър: Dust 2 Arena
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: SektorG
Скайп профил: bobi_9307
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Оплакване от сървър администратор

Мнение от Bache Kiko »

Оуууу чичо ви Sony казва че съм използвал нецензурирани думи тцтц , а доказателства ? И я кажи по точно как ги гагвам , че малко ............... нали съм за това. А относно кикването може да е с цел трупане на часове от къде да знам кой си и що си.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Относно използването на нецензурни думи без доказателство нищо не може да се направи,но спокойно можеш да дадеш демото в което те киква.Ние има начи да разберем дали дефакто те е киквал или не.Така,че очаквам да качиш демото.
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от Bache Kiko »

Абе аз за кикването не отричам просто ви казах ,че може да трупа часове и т.н от къде да го знам кой e.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Sony »

За нецензурирания език мен не ме касае, но когато му кажа, че имам причина да стоя спектатор и пак да ме изхвърля е... не е приятно. Добре знаете "r1odayftw", че при влизане в игра демото се замества от ново.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Sony »

Screenshots: http://dox.abv.bg/files/listtree

Прикачвам две снимки. На първата се вижда админа как отново извърля играчи наред. На втората снимка ми слага забрана да не пиша без причина, а през цялата игра не бях писал даже.
Последно промяна от Musti на 09 Окт 2015, 14:01, променено общо 1 път.
Причина: Несъществуващ файл/папка.
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от Bache Kiko »

Първо научи правилата на форума тогава пусни оплакване :cska: ;)
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

<STEAM_ID_LAN> <193.68.222.38> SektorG : samo gledai kvi spreltaci me ubivat tctc
<STEAM_ID_LAN> <193.68.222.38> *DEAD*SektorG : gl kvi spreltaci me ubivat
Тва видях от Сектора.
Секторе за всеки случай и ти внимавай малко с думите.Ти си задмин за да пазиш реда в сървърра,а не да използваш такива думи в сървъра. Някои се засягат и от това!

<STEAM_ID_LAN> <83.228.17.122> *DEAD**SPEC*gReen : @ nqma da mi kazvash ti dali da vlqza da igraq
<STEAM_ID_LAN> <83.228.17.122> *DEAD**SPEC*gReen : @ moje mi ima prichina da sym spectate
<STEAM_ID_LAN> <83.228.17.122> *DEAD**SPEC*gReen : @ shte se vidish vyv foruma
Тва е от Sony.

18. Забранено е стоенето Spectator , освен ако не правите доклад на хакер и не предупредите Админите, в случай че няма админ и играчите ви питат и не отговаряте при кандидатстване часовете не се вземат на сериозно.(Не важи за Админите).
  • Наказва се с: Kick.

По темата след като нямаш никакви доказателства, не може да разберем дали си предупредил админа или не си.

Админа е длъжен 1 път да ти каже да влезеш в игра,а не да кикне директно.Не казвам че е кикнал директно,просто така трябва да е.
Темата е прикючена,за следващия път си качи демото след като си кикнат,а не да избързаш и да влизаш наново и да се оплакваш без доказателства.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”