Оплакване от админ- Melachka.
- Напреднал
- Ник в играта: sLaughtereD-
- Скайп профил: Лс!
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Оплакване от админ- Melachka.
1. Nick на Админа: Melachka
2. IP на Админа: Не го взех , но мисля че не и нужно.
3. Причина, поради която искате да бъде наказан:
1рво - Нищо не е казвал по мое име , за да ми взима жбтата , защото събрах 13 жб и го беше страх да не бунтя, в края на демото се вижда всичко.
2ро - 1.Забранено е да давате/взимате JBpacks!
3то - държи се лошо с играчите.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). - http://dox.bg/files/dw?a=bda4ecbd41 .
5. Сървър: JailBreak.
2. IP на Админа: Не го взех , но мисля че не и нужно.
3. Причина, поради която искате да бъде наказан:
1рво - Нищо не е казвал по мое име , за да ми взима жбтата , защото събрах 13 жб и го беше страх да не бунтя, в края на демото се вижда всичко.
2ро - 1.Забранено е да давате/взимате JBpacks!
3то - държи се лошо с играчите.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). - http://dox.bg/files/dw?a=bda4ecbd41 .
5. Сървър: JailBreak.
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от админ- Melachka.
Значи първо, аз бях Simon и почти винаги когато аз съм Simon давам пакове на играчите, когато успешно завършат някакво състезание, игра, въпрос или каквото и да е. Днес дори съм дал 7 jbpacka на човек, който изкачи пирамидата на jail_pyramid до върха и го поощрих като му дадох 7 пакчета. Също така на теб съм ти задал въпрос, аз съм Simon и реших да те питам нещо и ти казах, че ако не отговориш на въпроса изобщо или пък сгрешиш ще си загубиш паковете, дори не съм те убил, а след това започна да се заяждаш и да ме заплашваш. Това за държанието ми с играчите няма да го коментирам, защото не съм обидил абсолютно никого и не съм казал нищо лошо. Мога само да ти кажа, че ти си ми един голям длъжник, защото вече на няколко пъти трябваше да си докладван за злоупотреба с правата си като СМС-ер и ако бях го направил може би щеше да имаш свалени поне 3 флага или пък изобщо целите ти права щеше да ги няма. Викам да ти дам шанс, че си се объркал или нещо подобно, да не те докладвам, обаче явно ще се наложи за в бъдеще да се погрижа да не съм толкова мил.
Пък ти ако ще и 113 пакове да имаш, мен не ми пречи да бунтиш
било ме страх, боже мой 

Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Изгледах демото ... нищо не видях melalchka ти зададе въпрос и ти каза , че ако не отговориш ще си загубиш паковете.. (доста тъпо наистина всичките му пакс) ... да не говорим , че спамеше шопа -
Може би този спам ти попречи да видиш командата дадена към теб
Към Melachka- този гаг беше малко пресилен ;d
За Рио - от къде да знам кое копче натиска , ако беше купил пистолет щяха да го видят...
Код за потвърждение: Избери целия код
[JailBreak] Trqbwat vi poveche JBPacks.
За Рио - от къде да знам кое копче натиска , ако беше купил пистолет щяха да го видят...
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
КАЗВАМ ГО ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ,НЯМАТЕ АБСОЛЮТНО НИКАКВО ПРАВО ДА ВЗИМАТЕ ЖБ ПАКОВЕТЕ НА ИГРАЧИТЕ,ТАКА ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАБРАВИТЕ ЗА ТИЯ ИГРИ,ИЛИ ЩЕ МЕ ПРИНУДИТЕ ДА ВИ ОРЕЖА ДОСТЪПА ДО МЕНЮТО С ЖБ ПАКОВЕТЕ !

- Баннат
Сега ще видя демото,обаче искам да направя една забележка по написаното от Мелачката.
Ти като админ и играч нямаш право да задаваш команди или въпроси, към които да кажеш че ако не изпълнява или не отговори правилно да вземаш паковете. По това нещо ако е вярно ще ти се наложи наказание! Като погледна демото ще пиша още!
Ти като админ и играч нямаш право да задаваш команди или въпроси, към които да кажеш че ако не изпълнява или не отговори правилно да вземаш паковете. По това нещо ако е вярно ще ти се наложи наказание! Като погледна демото ще пиша още!
- Respected
Стига се карахте, бе пиянкии 
Какво да кажа комплексирана работа
Затъпявате, като играете по цял ден тоя затвор.
Излезте и пийте студена водица от чучура
И аз съм правил баш подобни простотии като помощник, когато грам не съм разбирал от методиката на играта, но това е използване на правата за лична изгода. Няма да те виня пак казвам, защото и аз съм бил същия тъпоглавец, но да си знаеш от тук насетне.
Ползвайте това меню, за да поощрявате играчите за успешно спечелени игри, съревнования и всякакви неща да става кефа е замисъла на този вид модове. Кофти е да вляза да ви наредя 20T и да ви задам публичен въпрос изваден от най-тъмния ъгъл на учебника по философия и да ви взема всички packs.
Колега баш да му шариш 5 минути, че те е предупредил, че ще те докладва е пресилено. Ако иска ще се оплаче, че небето не е кафяво, а ние ще отсъдим.
Автора на темата, ако е разбрал всичко да ми пише ЛС да я махам.

Какво да кажа комплексирана работа

Излезте и пийте студена водица от чучура

И аз съм правил баш подобни простотии като помощник, когато грам не съм разбирал от методиката на играта, но това е използване на правата за лична изгода. Няма да те виня пак казвам, защото и аз съм бил същия тъпоглавец, но да си знаеш от тук насетне.
Ползвайте това меню, за да поощрявате играчите за успешно спечелени игри, съревнования и всякакви неща да става кефа е замисъла на този вид модове. Кофти е да вляза да ви наредя 20T и да ви задам публичен въпрос изваден от най-тъмния ъгъл на учебника по философия и да ви взема всички packs.
Колега баш да му шариш 5 минути, че те е предупредил, че ще те докладва е пресилено. Ако иска ще се оплаче, че небето не е кафяво, а ние ще отсъдим.
Автора на темата, ако е разбрал всичко да ми пише ЛС да я махам.
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
В демото се вижда че ти е дал въпрос и ако не отговориш ще ти вземе паковете за което за мен тва е глупост
другото което е мелачка тоя гаг не знам що го сложи
другото което е мелачка тоя гаг не знам що го сложи
- Глобален Модератор
Слушай ме сега за напред внимавай много с гаговете и със самите изрази който използваш към играчите защото от този гаг въобще нямаше никакъв смисъл а колкото до jb-tata са ти взети от въпрос а не че той ей така е решил да ти ги вземе!
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Спамеше,щото бъгна нещо /shopa.Не видя ли,че имаше 13 пака пък не му даваше да купи deagle.JukeCity написа:Изгледах демото ... нищо не видях melalchka ти зададе въпрос и ти каза , че ако не отговориш ще си загубиш паковете.. (доста тъпо наистина всичките му пакс) ... да не говорим , че спамеше шопа -Може би този спам ти попречи да видиш командата дадена към тебКод за потвърждение: Избери целия код
[JailBreak] Trqbwat vi poveche JBPacks. [JailBreak] Trqbwat vi poveche JBPacks. [JailBreak] Trqbwat vi poveche JBPacks. [JailBreak] Trqbwat vi poveche JBPacks. [JailBreak] Trqbwat vi poveche JBPacks. [JailBreak] Trqbwat vi poveche JBPacks. [JailBreak] Trqbwat vi poveche JBPacks. [JailBreak] Trqbwat vi poveche JBPacks. [JailBreak] Trqbwat vi poveche JBPacks. [JailBreak] Trqbwat vi poveche JBPacks.
А относно мелачка това беше супер долно от твоя страна,а гага беше МНОГООООООО пресилен.Човека е свободен да се оплачи във форума,като смята,че в случая ти не си прав.
- Баннат
Прегледах демото. За 3 месеца като помощник админ и някакъв стаж като Сървър Админ ти не можа да се научиш как да използваш тия права.
Ако не си админ нямаше да можеш да четеш чата и да знаеш, че играча иска да бунти. И отгоре на всичко най нахално му задаваш някъв измислен въпрос само и само да му вземеш паковете,за да не бунти.
Извинявай, но от теб никакъв админ няма да излезе.
Правата ти са свалени!
Ако не си админ нямаше да можеш да четеш чата и да знаеш, че играча иска да бунти. И отгоре на всичко най нахално му задаваш някъв измислен въпрос само и само да му вземеш паковете,за да не бунти.
Извинявай, но от теб никакъв админ няма да излезе.
Правата ти са свалени!