Вашите сънища. Награда-Код за СМС Админ.
Модератор: Развлечения
- Прекалено добър за тук
- Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
- Скайп профил: Лс.
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Вашите сънища. Награда-Код за СМС Админ.
Здравейте пак! Явно няма да се получи със старите игри.
Разкажете ми най-вълнуващия сън, който сте имали или поне си спомняте.
Участника с най-интересен сън ще спечели код за СМС Админ.
*Право на участие имат всички регистрирани потребители в сайта независимо от ранга.
*Кода ще бъде пратен на ЛС на победителя, а той трябва да докаже, че го е получил като пише в темата.
*Срока е до днес 20:00.
Успех.
Разкажете ми най-вълнуващия сън, който сте имали или поне си спомняте.
Участника с най-интересен сън ще спечели код за СМС Админ.
*Право на участие имат всички регистрирани потребители в сайта независимо от ранга.
*Кода ще бъде пратен на ЛС на победителя, а той трябва да докаже, че го е получил като пише в темата.
*Срока е до днес 20:00.
Успех.
Последно промяна от mazeCarptor на 12 Окт 2015, 16:35, променено общо 2 пъти.

Офтопик:
- Напреднал
- Ник в играта: sLaughtereD-
- Скайп профил: Лс!
- Обратна връзка:
Re: Игра - СМС Код "MR. OLYMPIA 2015"
Аз бях сънувал , че съм в филма бързи и яростни 7 и накрая с песента see you again вместо вин дизел , аз съм там и карам с Paul Walker , като последно състезание 

Последно промяна от XaMBuPgeP на 12 Окт 2015, 22:14, променено общо 4 пъти.
- Супер потребител
- Ник в играта: miroslavv
- Обратна връзка:
Re: Вашите сънища. Награда-Код за СМС Админ.
Скъпи потребители на SlackServ!
Момчето е променило темата и можете да налазвате, за да си спечелите лесно един СМС КОД.
Моля победителя да представи доказателство пред Администратор или Глобален админ, че е получил кода.
Успех на всички.
Момчето е променило темата и можете да налазвате, за да си спечелите лесно един СМС КОД.
Моля победителя да представи доказателство пред Администратор или Глобален админ, че е получил кода.
Успех на всички.
Най-активен във форум: Отхвърлени кандидатури
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
- Зарибен
- Ник в играта: Jeff Hardy
- Скайп профил: Л.С
- Обратна връзка:
Веднъж сънувах, че съм супермен..почнах да се бия с някъв маскиран и се събудих 

Офтопик:

- JailBreak Бунтар
- Ник в играта: Air Jordan ✅
- Скайп профил: Лично Съобщение.
- Обратна връзка:
Веднъж, мисля че беше на скоро, сънувах, че се намирам пред църквата във нашия град, ако някой е ходил в Раковски или я е виждал знае как изглежда ще дам и снимка ето как изглежда тогава сънувах, че тази статуя , която виждате на църквата някакси се превърна в жива, и започна да говори с един много красив глас... Може би съм сънувал Бог? Кой знае... Но сънят беше просто много реалистичен, това е един от най-хубавите сънища, който съм сънувал, може да не вярвате, но е истина, дори съм го споделял на нашите, не ламтя за кода, просто исках удобен момент както този сега, за да споделя това с Вас.
- Много Добър
- Ник в играта: inappropriate
- Обратна връзка:
Веднъж сънувах, като летя и после паднах и се събудих от съня 

- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Обратна връзка:
Ето и най-интересния сън, който си спомням. Бях го сънувал още преди 2-3 години, но още го помня, не знам как.. 
Един ден с майка ми отидохме на гости до едни съседи. Мама и приятелката и влезнаха вкъщи, а аз се загледах към двора им(той беше нещо подобни на джунгла, с високи дървета, животни и много зеленина. Знаете как е в джунглата.
) и случайно зърнах един тигър. Спогледахме се в очите и той започна да ме гони из целия двор. Бягам, бягам из двора и викам за помощ, но никой не ме чуваше. Стигнах до входа на къщата и тогава майка ми излезе и незнайно как двора си стана нормален и нямаше нито тигри, нито дървета, нито нищо. И след малко ми звънна алармата за училище. 

Един ден с майка ми отидохме на гости до едни съседи. Мама и приятелката и влезнаха вкъщи, а аз се загледах към двора им(той беше нещо подобни на джунгла, с високи дървета, животни и много зеленина. Знаете как е в джунглата.

- Respected
Така някой може да си измисли нещо
На морето сънувах как излизаме с един приятел с коне и виждаме 3 приятелки и отиваме в една беседка, обаче 2 от момичетата яздят конете. После заваля дъжд и излезнах от беседката и видях 7 слънца
Много луди неща сънувам на вилата на морето ..
На морето сънувах как излизаме с един приятел с коне и виждаме 3 приятелки и отиваме в една беседка, обаче 2 от момичетата яздят конете. После заваля дъжд и излезнах от беседката и видях 7 слънца

Много луди неща сънувам на вилата на морето ..

- Новак
- Ник в играта: JBBUNTARI> Chocho :33
- Скайп профил: chochoiam.
- Обратна връзка:
Ами не беше скоро моят сън, за това и спомените ми са доста бледи, но в движение ще се мъча да си спомня кое как се подреждаше.
Бяхме в гъста гора, 2ма приятелчета и едно момиче, нямам спомени кои бяха точно. Бяхме се събрали в една къща, като в приказката "Червената шапчица", но за разлика гората беше крайно гъста, с непроходими храсти и прочие. Периода на действието е било явно преди христа, тъй като в него беше замесена Римската Империя.. странно, тъй като бяхме облечени модерно.. или да сме се завърнали назад във времето? Кой знае :/.
Та трябваше да преходим през гората с мачете, като си проправяме път през храсталаците.. след дълго ходене достигнахме някакъв лагер, който беше крайно зле окрепен. Че имаше стени, имаше, но те бяха високи, не повече от пъпа ми и бяха изключително лесни за преодоляване. След кратка разходка в лагера, бяхме ескортирани до водача на племето, какво сме си говорили нямам спомени, но докато го правихме бяхме атакувани от Римляни, селото беше завладяно, а ние бяхме пленени. Впоследствие, за да спечелим свободата си трябваше да участвам в надпиване с някакъв изтъкнат военен пияница от легиона, който тотално надпих и бях обявен за извънземен, тъй като съм бил пил като НЕЧОВЕК. Та не знам каква ще да е била тази свобода, тъй като докато не се събудих бягах по някакви пътища от римляните, които ме преследваха за да ме заловят отново. Пиянски истории братко..
това си спомням от него и това ви го разказвам. 
Бяхме в гъста гора, 2ма приятелчета и едно момиче, нямам спомени кои бяха точно. Бяхме се събрали в една къща, като в приказката "Червената шапчица", но за разлика гората беше крайно гъста, с непроходими храсти и прочие. Периода на действието е било явно преди христа, тъй като в него беше замесена Римската Империя.. странно, тъй като бяхме облечени модерно.. или да сме се завърнали назад във времето? Кой знае :/.
Та трябваше да преходим през гората с мачете, като си проправяме път през храсталаците.. след дълго ходене достигнахме някакъв лагер, който беше крайно зле окрепен. Че имаше стени, имаше, но те бяха високи, не повече от пъпа ми и бяха изключително лесни за преодоляване. След кратка разходка в лагера, бяхме ескортирани до водача на племето, какво сме си говорили нямам спомени, но докато го правихме бяхме атакувани от Римляни, селото беше завладяно, а ние бяхме пленени. Впоследствие, за да спечелим свободата си трябваше да участвам в надпиване с някакъв изтъкнат военен пияница от легиона, който тотално надпих и бях обявен за извънземен, тъй като съм бил пил като НЕЧОВЕК. Та не знам каква ще да е била тази свобода, тъй като докато не се събудих бягах по някакви пътища от римляните, които ме преследваха за да ме заловят отново. Пиянски истории братко..

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Супермен версия мамут 2.3mamuta написа:Веднъж сънувах, че съм супермен..почнах да се бия с някъв маскиран и се събудих

Аз па сънувах Gery - Nikol и после се събудих :/ Сори Мотори толкоз

- Зарибен
- Ник в играта: Waldy
- Обратна връзка:
Една вечер сънувах буквално, че ч*кам една много яка брюнетка. Толкова реално беше, че чак се събудих от ерекцията.

Последно промяна от DamnY0U на 12 Окт 2015, 19:45, променено общо 1 път.
Причина: По-леко с употребата на тези думи
Причина: По-леко с употребата на тези думи
"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
От 29 Мар 2015 малко старо, но класикаDamnY0U написа:Сънувах , че е някаква война и жените за да не говорим ни режеха езика обаче само аз оцелях с отрязан език и щяха да ми правят операция за да го зашият, но като ме прегърнаха 2-ма хора се оправи от само себе сиА аз се радвах, че ще ми правят операция ...

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Преди няколко години,сънувах че съм в Антарктида. Беше пълен студ,имах чувството че седях там с месеци. Беше -69 градуса.
После търсих пещера,в която да спя. Намерих,но беше пълен мрак там вътре. Запалих огън в студа. Като си лягах да спя на снега,нещо започна да тропа. Чувах стъпки,излязох да видя кой е навън,а по това време е още по-студено. Беше -87 градуса,и продължаваше да се понижава. Та до къде бях стигнал? Ааа да, и така , излязох от пещерата да видя кой е там,мислех че тук няма друго освен ледници,и ненормални температури. Нямаше никой,върнах се пак при огънчето. След малко това продължи да тропа, пещерата постоянно цъкаше,имах чувството че пещерата ще се срути,така и стана. За щастие излязох тъкмо на време.
Но като се обърнах,видях полу-мечка полу-пингвин. Не знаех дали да бягам или да го снимам,но реших да бягам. Когато мечкогвина ме притисна,си мислех "ооох,поживях си добре" , и тогава точно в този момент,се събудих.
ЕДИТ : Срока изтече,вече е 20:00.
После търсих пещера,в която да спя. Намерих,но беше пълен мрак там вътре. Запалих огън в студа. Като си лягах да спя на снега,нещо започна да тропа. Чувах стъпки,излязох да видя кой е навън,а по това време е още по-студено. Беше -87 градуса,и продължаваше да се понижава. Та до къде бях стигнал? Ааа да, и така , излязох от пещерата да видя кой е там,мислех че тук няма друго освен ледници,и ненормални температури. Нямаше никой,върнах се пак при огънчето. След малко това продължи да тропа, пещерата постоянно цъкаше,имах чувството че пещерата ще се срути,така и стана. За щастие излязох тъкмо на време.
Но като се обърнах,видях полу-мечка полу-пингвин. Не знаех дали да бягам или да го снимам,но реших да бягам. Когато мечкогвина ме притисна,си мислех "ооох,поживях си добре" , и тогава точно в този момент,се събудих.
ЕДИТ : Срока изтече,вече е 20:00.
- Прекалено добър за тук
- Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
- Скайп профил: Лс.
- Обратна връзка:
Не знам защо, ама ме грабна. Лично вярвам, че сънищата не се сънуват случайно и винаги има някаква причина. Честито, може да докажеш, ще ти е изпратен кодаAir Jordan написа:Веднъж, мисля че беше на скоро, сънувах, че се намирам пред църквата във нашия град, ако някой е ходил в Раковски или я е виждал знае как изглежда ще дам и снимка ето как изглежда тогава сънувах, че тази статуя , която виждате на църквата някакси се превърна в жива, и започна да говори с един много красив глас... Може би съм сънувал Бог? Кой знае... Но сънят беше просто много реалистичен, това е един от най-хубавите сънища, който съм сънувал, може да не вярвате, но е истина, дори съм го споделял на нашите, не ламтя за кода, просто исках удобен момент както този сега, за да споделя това с Вас.

Пс. Извинявам се, че сега пиша ама се загледах във вип брадъра и отлетя времето

Офтопик:
- JailBreak Бунтар
- Ник в играта: Air Jordan ✅
- Скайп профил: Лично Съобщение.
- Обратна връзка:
- Супер потребител
- Ник в играта: miroslavv
- Обратна връзка:
Честито, след като кодът е получен темата се заключва!
Най-активен във форум: Отхвърлени кандидатури