Вашите сънища. Награда-Код за СМС Админ.

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "РАЗВЛЕЧЕНИЯ".

Модератор: Развлечения

Аватар
Прекалено добър за тук
Прекалено добър за тук

Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
Скайп профил: Лс.
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Вашите сънища. Награда-Код за СМС Админ.

Мнение от mazeCarptor »

Здравейте пак! Явно няма да се получи със старите игри.
Разкажете ми най-вълнуващия сън, който сте имали или поне си спомняте.
Участника с най-интересен сън ще спечели код за СМС Админ.

*Право на участие имат всички регистрирани потребители в сайта независимо от ранга.
*Кода ще бъде пратен на ЛС на победителя, а той трябва да докаже, че го е получил като пише в темата.
*Срока е до днес 20:00.
Успех.
Последно промяна от mazeCarptor на 12 Окт 2015, 16:35, променено общо 2 пъти.
Изображение
Офтопик:
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: sLaughtereD-
Скайп профил: Лс!
Обратна връзка:

Re: Игра - СМС Код "MR. OLYMPIA 2015"

Мнение от XaMBuPgeP »

Аз бях сънувал , че съм в филма бързи и яростни 7 и накрая с песента see you again вместо вин дизел , аз съм там и карам с Paul Walker , като последно състезание :victory:
Последно промяна от XaMBuPgeP на 12 Окт 2015, 22:14, променено общо 4 пъти.
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: miroslavv
Обратна връзка:

Re: Вашите сънища. Награда-Код за СМС Админ.

Мнение от miroslavv »

Скъпи потребители на SlackServ!
Момчето е променило темата и можете да налазвате, за да си спечелите лесно един СМС КОД.
Моля победителя да представи доказателство пред Администратор или Глобален админ, че е получил кода.
Успех на всички.
Най-активен във форум: Отхвърлени кандидатури
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: Jeff Hardy
Скайп профил: Л.С
Обратна връзка:

Мнение от mamuta »

Веднъж сънувах, че съм супермен..почнах да се бия с някъв маскиран и се събудих :D
Офтопик:
[12:53:33 AM] ‎- Spoxxy™: и я щипнах между големия ми пръст
[12:53:35 AM] ‎- Spoxxy™: и другите
Изображение
Аватар
JailBreak Бунтар
JailBreak Бунтар

Ник в играта: Air Jordan ✅
Скайп профил: Лично Съобщение.
Обратна връзка:

Мнение от Air Jordan »

Веднъж, мисля че беше на скоро, сънувах, че се намирам пред църквата във нашия град, ако някой е ходил в Раковски или я е виждал знае как изглежда ще дам и снимка ето как изглежда тогава сънувах, че тази статуя , която виждате на църквата някакси се превърна в жива, и започна да говори с един много красив глас... Може би съм сънувал Бог? Кой знае... Но сънят беше просто много реалистичен, това е един от най-хубавите сънища, който съм сънувал, може да не вярвате, но е истина, дори съм го споделял на нашите, не ламтя за кода, просто исках удобен момент както този сега, за да споделя това с Вас.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: inappropriate
Обратна връзка:

Мнение от madrid <3 »

Веднъж сънувах, като летя и после паднах и се събудих от съня :D
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: * ` floddy
Скайп профил: floddy18
Обратна връзка:

Мнение от floddy »

Ето и най-интересния сън, който си спомням. Бях го сънувал още преди 2-3 години, но още го помня, не знам как.. :D
Един ден с майка ми отидохме на гости до едни съседи. Мама и приятелката и влезнаха вкъщи, а аз се загледах към двора им(той беше нещо подобни на джунгла, с високи дървета, животни и много зеленина. Знаете как е в джунглата. :D) и случайно зърнах един тигър. Спогледахме се в очите и той започна да ме гони из целия двор. Бягам, бягам из двора и викам за помощ, но никой не ме чуваше. Стигнах до входа на къщата и тогава майка ми излезе и незнайно как двора си стана нормален и нямаше нито тигри, нито дървета, нито нищо. И след малко ми звънна алармата за училище. :D
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Така някой може да си измисли нещо
На морето сънувах как излизаме с един приятел с коне и виждаме 3 приятелки и отиваме в една беседка, обаче 2 от момичетата яздят конете. После заваля дъжд и излезнах от беседката и видях 7 слънца :D
Много луди неща сънувам на вилата на морето ..
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: JBBUNTARI> Chocho :33
Скайп профил: chochoiam.
Обратна връзка:

Мнение от Chocho :33 »

Ами не беше скоро моят сън, за това и спомените ми са доста бледи, но в движение ще се мъча да си спомня кое как се подреждаше.
Бяхме в гъста гора, 2ма приятелчета и едно момиче, нямам спомени кои бяха точно. Бяхме се събрали в една къща, като в приказката "Червената шапчица", но за разлика гората беше крайно гъста, с непроходими храсти и прочие. Периода на действието е било явно преди христа, тъй като в него беше замесена Римската Империя.. странно, тъй като бяхме облечени модерно.. или да сме се завърнали назад във времето? Кой знае :/.
Та трябваше да преходим през гората с мачете, като си проправяме път през храсталаците.. след дълго ходене достигнахме някакъв лагер, който беше крайно зле окрепен. Че имаше стени, имаше, но те бяха високи, не повече от пъпа ми и бяха изключително лесни за преодоляване. След кратка разходка в лагера, бяхме ескортирани до водача на племето, какво сме си говорили нямам спомени, но докато го правихме бяхме атакувани от Римляни, селото беше завладяно, а ние бяхме пленени. Впоследствие, за да спечелим свободата си трябваше да участвам в надпиване с някакъв изтъкнат военен пияница от легиона, който тотално надпих и бях обявен за извънземен, тъй като съм бил пил като НЕЧОВЕК. Та не знам каква ще да е била тази свобода, тъй като докато не се събудих бягах по някакви пътища от римляните, които ме преследваха за да ме заловят отново. Пиянски истории братко.. :D това си спомням от него и това ви го разказвам. :D
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

mamuta написа:Веднъж сънувах, че съм супермен..почнах да се бия с някъв маскиран и се събудих :D
Супермен версия мамут 2.3 :D

Аз па сънувах Gery - Nikol и после се събудих :/ Сори Мотори толкоз :D .. Снощи сънувах , че печеля 1000 крави от бинго милиони и ги продавах за 350 лева всяка бях дърт селянин и после се събудих :D и си викам де*а тва аз ли съм :D
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: Waldy
Обратна връзка:

Мнение от Waldy »

Една вечер сънувах буквално, че ч*кам една много яка брюнетка. Толкова реално беше, че чак се събудих от ерекцията. :lmao: :lmao:
Последно промяна от DamnY0U на 12 Окт 2015, 19:45, променено общо 1 път.
Причина: По-леко с употребата на тези думи
"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

DamnY0U написа:Сънувах , че е някаква война и жените за да не говорим ни режеха езика обаче само аз оцелях с отрязан език и щяха да ми правят операция за да го зашият, но като ме прегърнаха 2-ма хора се оправи от само себе си :D А аз се радвах, че ще ми правят операция ...
От 29 Мар 2015 малко старо, но класика :D

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

Преди няколко години,сънувах че съм в Антарктида. Беше пълен студ,имах чувството че седях там с месеци. Беше -69 градуса.
После търсих пещера,в която да спя. Намерих,но беше пълен мрак там вътре. Запалих огън в студа. Като си лягах да спя на снега,нещо започна да тропа. Чувах стъпки,излязох да видя кой е навън,а по това време е още по-студено. Беше -87 градуса,и продължаваше да се понижава. Та до къде бях стигнал? Ааа да, и така , излязох от пещерата да видя кой е там,мислех че тук няма друго освен ледници,и ненормални температури. Нямаше никой,върнах се пак при огънчето. След малко това продължи да тропа, пещерата постоянно цъкаше,имах чувството че пещерата ще се срути,така и стана. За щастие излязох тъкмо на време.
Но като се обърнах,видях полу-мечка полу-пингвин. Не знаех дали да бягам или да го снимам,но реших да бягам. Когато мечкогвина ме притисна,си мислех "ооох,поживях си добре" , и тогава точно в този момент,се събудих.

ЕДИТ : Срока изтече,вече е 20:00.
Аватар
Прекалено добър за тук
Прекалено добър за тук

Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
Скайп профил: Лс.
Обратна връзка:

Мнение от mazeCarptor »

Air Jordan написа:Веднъж, мисля че беше на скоро, сънувах, че се намирам пред църквата във нашия град, ако някой е ходил в Раковски или я е виждал знае как изглежда ще дам и снимка ето как изглежда тогава сънувах, че тази статуя , която виждате на църквата някакси се превърна в жива, и започна да говори с един много красив глас... Може би съм сънувал Бог? Кой знае... Но сънят беше просто много реалистичен, това е един от най-хубавите сънища, който съм сънувал, може да не вярвате, но е истина, дори съм го споделял на нашите, не ламтя за кода, просто исках удобен момент както този сега, за да споделя това с Вас.
Не знам защо, ама ме грабна. Лично вярвам, че сънищата не се сънуват случайно и винаги има някаква причина. Честито, може да докажеш, ще ти е изпратен кода :)

Пс. Извинявам се, че сега пиша ама се загледах във вип брадъра и отлетя времето :D
Изображение
Офтопик:
Изображение
Аватар
JailBreak Бунтар
JailBreak Бунтар

Ник в играта: Air Jordan ✅
Скайп профил: Лично Съобщение.
Обратна връзка:

Мнение от Air Jordan »

Кода е получен от мен, няма проблеми!
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: miroslavv
Обратна връзка:

Мнение от miroslavv »

Честито, след като кодът е получен темата се заключва!
Най-активен във форум: Отхвърлени кандидатури
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "Развлечения"”