Оплакване от Админ- Musti

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: Voleyball Pro
Скайп профил: ЛС
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от Админ- Musti

Мнение от Mathem4 »

1. Nick на Админа: Musti
2. IP на Админа: имате го
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Измести ми предмета докато беше зомби и ми казва че съм бил аир а на демото ясно се вижда че несъм аир
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=fd60719455
5. Сървър: BaseBuilder
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Вашият пол е: Мъж
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Админ- Musti

Мнение от Musti »

От демото ясно се вижда че ти едвам едвам мина от там,където казах че си аир. С 300 зора го мина,после ти казах кво цепиш аир е,като не можах да го мина,а ти ми викаш че не си. Обаче си продължаваш да цепиш и не оставяш да го видя дали е аир или не. Като стигнах до там 2 ри път пак не можах да мина,а на теб не ти дреме и си цепиш за фрага. Никой не иска да му се разваля базата,но като кажа че си аир поне се спри да цепиш, за да се види дали е аир или не.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Админ- Musti

Мнение от Excione ツ »

Админа е действал спрямо ситуацията и няма за какво да се накаже, уведомен си и не си променил начина си на игра след уведомлението. Не е най-правилното процедиране, но в подобни ситуации ти като играч трябва да проявиш разбиране и да следващ стриктно наредбите му. Той като Админ е длъжен да провери постройките - дали са напълно достижими, това е неговото задължение и когато пречите не очаквайте съпричастност. Ако Админа беше благоволил в ситуация air да ти помогне и го стреляш в комбинация с треперенето на обектите нямаше да е много розово положението.
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”