Рандом клипче.

Аватар
ВИП
ВИП

Ник в играта: hah <3 MAKE ME BELIEVE
Скайп профил: killer135792468
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Рандом клипче.

Мнение от hahoto »

Качвам демото, защото в сървъра получих обвинения за скрипт/аутобхоп. Моля тези които разбират да се изкажат. http://dox.bg/files/dw?a=2425659cb9 :cheers: :mnms: :mnms:
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Blackcr0w
Обратна връзка:

Re: Рандом клипче.

Мнение от Blackcr0w »

Респект. Хубаво че най-добрият саймън е там .
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Качи някое стабилно демо, стига с тези по 1-2 MB, абсолютно нищо не се вижда от тези демота. Как очакваш да ти дадем мнение, след като аз като пусна демото и то вече свършва след 10 секунди? :D :D
Аватар
ВИП
ВИП

Обратна връзка:

Мнение от hahoto »

Melachka написа:Качи някое стабилно демо, стига с тези по 1-2 MB, абсолютно нищо не се вижда от тези демота. Как очакваш да ти дадем мнение, след като аз като пусна демото и то вече свършва след 10 секунди? :D :D
Казват скрипт, за това, което правя по стените? Какво по-дълго искаш, като само по тази причина ми вика скрипт? Причината е точно тази, как се движа по стените... :blink: :D :D
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Мнение от shenzo:D »

Иво е прав и ште се съфлася с него няма как да ти отговоря като виждам само демо от 1-2 мб криско и гери никол-ела и си вземи :)

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Мнение от shenzo:D »

Съглася*

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

Хора, да ви питам аз вас, знаете ли тайните на HNS?
Има наречено "Wallbug" , и той самия ме научи на това. Не трябва да си скрипт за да го можеш, aма ината над всичко.
Аватар
ВИП
ВИП

Обратна връзка:

Мнение от hahoto »

Naskoy ;] написа:Хора, да ви питам аз вас, знаете ли тайните на HNS?
Има наречено "Wallbug" , и той самия ме научи на това. Не трябва да си скрипт за да го можеш, aма ината над всичко.
Как очакваш да знаят, като хората(админите), които си нямат грам хабер от ХНС, те обвиняват, да не цитирам никове.
Аватар
cmg
Активен
Активен

Ник в играта: Can't be known
Обратна връзка:

Мнение от cmg »

В най лошия случай трябва всичките отговорници за сървъра (Админи) да четат и да научат тайните на хнс :D. Което е малко невъзможно защото има само един Админ който се сеща от хнс в (тази) верига и то доста и той е (sader's make me sad). За другите вериги не съм много запознат, но в БГ истината е, че всеки играе с хак/скрикпт 80% и 15% са чисти, но слаби и най накрая 5% дето са добри и се сещат от хнс ли било, кз ли или сърфинг изобщо. Ако един от тези играча беше Админ в хнс сървъра на слака, то бас баяс разлика щеше да има, но за съжаление нямат интерес хората в Български сървъри (което е много добро решение попринцип)
commicos
datslk
confused
comer
nsync
tasi
(Късмет, че sader's make me sad е тук да го има)
Най много да се консултират със садера главните кой да стане Админ или не, защото не виждам Админи запознати с играта достатъчно, че да са Админи. Който си иска да ме оспорва долу или критикува. Това е моето мнение и винаги ще е! Трийте цс-а или се научете на игра хорица! Не ме интерсува, ако някой Админ зелен ли син ли или розов се е обидил, който е саднат или не му харесва истината вместо да ми дава минус на репутацията да даде точен и ясен отговор, в който може да се защити против мен доказвайки, че е достатъчно запознат с играта, но в крайна сметка докато не видя човек със скилл да поиграе в rayish или amagad, не вярвам да струва повече от 1 лев.
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”