Ъпдеитвам го чрез "Settings/About phone/Wirelles update" но нищо...
Някои да ми помогне да си я ъпдеитна?
Опитах там някви приложения чрез google play ма не вършат работа.

Модератор: Развлечения
Андроид версията, ся съм на 4.2.1 и искам например да стане 4.2.2JukeCity написа:А ти какво очакваш да се промени ?
Това , че си пуснал ъпдейт няма да ти повиши андройда , а ако има някакви грешки или бъгове нещо такова :] , ако беше с всеки ъпдейт да съм с по-голям андройд сега трябваде да съм 69.96 : )XaMBuPgeP написа:Андроид версията, ся съм на 4.2.1 и искам например да стане 4.2.2JukeCity написа:А ти какво очакваш да се промени ?
JukeCity написа:Ами от самсунг се правят тези работи като искаш си качиш андройда - Руут ваш го, вземаш супер усер контрол-а , теглиш от нета 5.0.1 и си ти човека - да , обаче ти не знаеш как стават тези работи нали?Успех!
Иначе да чакаш ъпгрейд от самия телефон ще чакаш до 2069 докато пуснат по-висок-а версия на андройд специално за S4 :]
Допълнение : Ако се ровиш из нета и гледаш как да вземеш супер усер контрола- прави го на собствен риск може да доведе до бъгване на телефона , а да и гаранцията ти пада :]
Да , обаче ти пада гаранцията ; ] (освен ако не е свършила си на плюс) и освен , че си на 5.1 хем върви супер , няма лаг , сеч и такива смисъл пушкаAcerka ;* написа:Аз съм със Самсунг галакси с2 плюс и нямаше никаква разлика между 4.1.2 и 4.2.2 .. разрових се из нета видях че е възможно да се сложи по-нова версия на андроид. Руутнах си телефона и след това с няколко стъпки си сложих лолипоп (5.1). Върви супер , даже по-добре от преди .. не забива не се бави .. общо взето се избавих:P
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта