Въпрос за един сайт.
- Напреднал
- Ник в играта: MonSterko
- Скайп профил: staniislawww
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Въпрос за един сайт.
Имам един въпрос относно сайта gsmoferta.net (не е реклама), та искам да попитам Iphone 5, 5s качествени ли са от тях щото събрах пари, но понеже ги дават на много ниски цени се учудих дали не са китайските тия имитацийте дето са по 200 кинта чисто нови.
[img]http://slackserv.com/static/MonSterko^^.png[/img]
- Пенсия
- Ник в играта: Тайна
- Скайп профил: Тайна
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Ник в играта: MonSterko
- Скайп профил: staniislawww
- Обратна връзка:
Re: Въпрос за един сайт.
Май не си разбрал. Ако беше погледнал сайта щеше да видиш, че са втора ръка тия айфони. А за тия 200лв. ти пиша че ги има като имитаций.
[img]http://slackserv.com/static/MonSterko^^.png[/img]
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Телефон втора ръка от интернет- НЕ! Не го ли пипнеш, на място да видиш какво що и от там нататък ако не е фрапантно повреден /защото на 90% им има нещо/ да си поговорите за цената. Също не знам до колко си запознат с тънкостите при тези телефони ама погледни в отделението на сим картата има едно бяло нещо като бутонче, ако е синьо- телефона е мокрен. Също ако черен телефон се включва с бял екран и черна ябълка или обратното бял с черен екран и бяла ябълка просто се отказвай.
Също трябва да си наясно че тези телефони са крадени и заключен такъв НЕ трябва да вземаш щото ще ти искат за отключване колкото за един нормален + това че е ортала будала дали ще стане.
Също трябва да си наясно че тези телефони са крадени и заключен такъв НЕ трябва да вземаш щото ще ти искат за отключване колкото за един нормален + това че е ортала будала дали ще стане.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
Абе не знам някой да си вземе телефон за 1200 лева и да го продаде за 200.. 4-ките вървят по толкова.
Ивак отключват ги по 100 кинта не е чак толко
Промо iPhone 5S ФО ! 16GB 8MPix WiFi GPS!
Телефони » iPhone
579 лв. - Аз не виждам за 200 лева

Промо iPhone 5S ФО ! 16GB 8MPix WiFi GPS!
Телефони » iPhone
579 лв. - Аз не виждам за 200 лева

Последно промяна от puRple* на 29 Окт 2015, 22:47, променено общо 1 път.

- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Ехе ега далаверата.. дай аз ще ги нося ти ще ги отключваш и аз ще ги продавам.. бизнес за милиониpuRple* написа:Абе не знам някой да си вземе телефон за 1200 лева и да го продаде за 200.. 4-ките вървят по толкова.

Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
Един приятел си забрави паролата и го блокира и му взеха толковаiv00 написа:Ехе ега далаверата.. дай аз ще ги нося ти ще ги отключваш и аз ще ги продавам.. бизнес за милиониpuRple* написа:Абе не знам някой да си вземе телефон за 1200 лева и да го продаде за 200.. 4-ките вървят по толкова.