Предложение за премахване на правило

Тук ще се местят старите теми

Съгласни ли сте с предложението / аргументирайте се /

За.
22
56%
Против.
17
44%

Общо гласове: 39

Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Re: Предложение за премахване на правило

Мнение от NoWallzZz »

Какво стана с тая тема.. С риск да получа предупреждение за бъмп, но в крайна сметка ще се реши ли нещо за това предложение? Очевидно има повече ЗА-та на анкетата, и повече ЗА-та написани от потребителите, та някой червен ще даде ли мнение ще се премахне ли правилото или мнението на потребителите отново няма да се взима под внимание и си остава както си е било.... ?
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ----》卐《----
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от skobata »

Против! Още преди когато бях админ там и бях против и сега отново съм против:) Аз не го играя с слушалки и други глупости за звук и както казахте че едни слушалки са само 5 кинта няма да откажа :Д
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Dzh.
Скайп профил: Ligla_Petq
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

Той Евгени ясно каза, че и да са повечето За, предложението бива отхвърлено.. Изобщо какво ли се надяваме. Не вярвам да бъде прието, но все пак да видим какво ще кажат червените No Wallzz..
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Едно огромно ЗА по предложението, едно от малкото свестни предложения. Според мен трябва Саймън да може да дава гласови команди, това е адски известно, по този начин могат да се предотвратят огромен брой невалидно написани команди, Саймън ще дава команди по по-бърз начин, което значи, че ще има повече игри за Терористите и по-голямо разнообразие, вместо да се бъхти 10 минути да напише условието на някоя игра. Ще се олесни много играта, от друга страна е забавно, когато някой говори, пуска си шегички и прави много по-забавна играта, също така за неразбралите Саймън ще може да повтаря лесно командите, за да могат да ги изпълнят. Голяма работа са това гласовите команди, олесняват всичко. Ако някой няма слушалки, което много ме съмнява, понеже звукът е доста нужен, но ги има и тия 2 процента играчи, винаги могат да се водят по реакциите на другите, а и Саймън може специално за тях да пише някоя команда на ръка. Ако на някой микрофона му е гаден, че да пръщи или да говори неразбираемо, тогава нека да не му се дава да говори, но ако се чува ясно и гладко, защо пък да не говори? Надявам се да преразгледате темата, понеже това ще бъде в огромен плюс на съвръра.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Първо! Аз не използвам соунд, защото пречи на другите около мен. Второ добре слагам слушалките ами ако нямам ? В момента няма да дам пари за слушалки защото не ми трябват. Мислите ли че съм само аз ? Тролера преди даваше радио команди, НО и ги пишеше.
Направете го така да видим дали ще е добре за сървъра.
Това, че вие имате възможност не значи че всички имат!
И защо има само 1 ЗА повече, виждам 15 за 14 против? Ако това са 29 играча в сървъра 14 няма да разбират сещингс ?! Тва предложение не е за сефте предлагано. Се пак трябва да се съобразите с всички, ако ще и 2 ма да нямат саунд. :slap:
Опаа вече се изравниха :victory:
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: HiMyNameIsWut
Скайп профил: facebook:djigalov

Мнение от HiMyNameIsWut »

Добър вечер на всички, късно е и пиша от телефон, но искам да си споделя мнението. Аз лично вчера и днес използвах микрофон и говорех и изнасях команди чрез гласово съобщение, беше доста забавно и на всички им хареса, освен на един даден играч-Мелачката! За този пом админ добри думи нямам, тъй като той беше единственият който не ме чуваше правех постоянно изключение. Реших да го оставя с команда"замръзнал на маркирана стена "с цел да мога да говоря по микрифона на другите. Лично му написах командите и му написах, че следвашите команди(които той няма да чуе) ще се отнасят само към тези, които получат glow. Той естествено реши, че ако говоря по микрофона и той не ме чува автоматично говоря на него, и наруши миналата си команда като започна да мърда и следователно умря. Получих slay. Вие решете дали той или аз съм прав, но факт е че той ми уби цялото настроения да командвам чрез гласов чат, така и не си разбра грешката. Този човек е cancer за сървърът и бъдещето му. Човек лесно може да се ориентира от другите като ги гледа,сега ако имаме игра или нещо аз лично винаги пиша за да няма грешка. Също така не давам така наречените" tricky" команди, където съотборниците ти могат да не изпълнят както трябва команда и да те подведат и да загинеш. Аз съм ЗА!
I<3 FOOD
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: HiMyNameIsWut
Скайп профил: facebook:djigalov

Мнение от HiMyNameIsWut »

Също така искам да добавя, че повечето които са против ги виждам рядко в сървъра някои даже не съм ги и виждал. На "симон" не му пречи да попита кой няма звук и да му/им напише командите които не може да разберат като следват останалите.
Последно промяна от miroslavv на 05 Сеп 2015, 10:33, променено общо 1 път.
Причина: Забранени са двойните постове така наречени bump! Моля използвайте бутонът промени. Следващият път +1 предупреждение.
I<3 FOOD
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Dzh.
Скайп профил: Ligla_Petq
Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

Да питам, това чудо ще се отхвърля или не? За инфо, щот стои повече от месец . ^^
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: :o
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от златомира »

Аз лично съм ЗА, защото наистина когато е пълен сървъра и ако симон-а е някакъв бавен в писането, но може да дава команди, вместо хората да чакат да напише, може да го даде по микрофона.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Excelds ツ

Мнение от Стефан »

ЗА!
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: ......
Скайп профил: ls

Мнение от Асен »

За всичко е изброено.
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: Sharoo
Скайп профил: taina
Обратна връзка:

Мнение от Sharoo »

Ами донякаде За.
Последно промяна от Sharoo на 03 Ное 2015, 19:05, променено общо 1 път.
Учаквай това което неискаш да учакваш !
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: Sharoo
Скайп профил: taina
Обратна връзка:

Мнение от Sharoo »

За!! :cheers:
Учаквай това което неискаш да учакваш !
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Sharoo написа:За!! :cheers:
Аре да спреш да спамиш? Предложението дори не се вижда -.-
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Мнение от shenzo:D »

HuliganaKuncho написа:Мода е направен, за да се говори. Премахването на това правило, ще донесе единствено плюсове, поне според мен. Ето и защо:
- Значително (да не кажа 100%) ще се намалят невалидните команди и наказването заради тях (слей). Няма да има, невалидна беше дай ми фд, няма да има спам, няма да има нерви.
- Значително ще се повиши удоволствието от играта. Ще може много по-лесно да се правят игри, за които попринцип трябва да изпишеш 5 реда, като през това време трябва да се пазим от редицата неща в магазините на Т.
- Ще има някакъв баланс, тъй като по време на HappyHour СТ нямат АБСОЛЮТНО никакъв шанс, при над 10 Т. Така поне, няма да ги бунтят толкова лесно, ще има баланс.
- Значително ще се намали freekill-ването, недоразбирането на команди, излизането на играчи.
- Много играчи, ми казват говори, говори. Когато, някой иска да си слуша Джена или просто от инат не иска да си пусне звука, да ходи да играе в друг сървър. JB е направен за говорене по микрофона, половината мод (по подразбиране) е направен за гласови команди.
- Нищо не пречи, някой редовен играч, който поради стечение на обстоятелствата няма звук, да му се пише или да гледа от другите. Саймън винаги може да направи изключение. Не разбирам защо, трябва да правим изключение на 3-4 човека, като пренабрегваме други 15, които имат звук.
- Според мен, не трябва за 10-15тината играчи, които са без звук, да изгубим още много по толкова играчи, които са свикнали да играят на звук и като видят писане - излизат. Пример, вчера: Един влезе с приятел явно, попита дали тук командите се пишат, отговорихме им да и направо излязоха. Не са първите, не са последните. Вие си правете изводите. Според мен в сървъра ще има много повече забавление, ако се говори.
няма нужда да повтарям кънчо. За съм!

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Правилото ще остане непокътнато до второ преразглеждане.
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”