Оплакване от Админ - Musti
- Баннат
- Ник в играта: HiMyNameIsWut
- Скайп профил: facebook:djigalov
- Вашият пол е: Мъж
Оплакване от Админ - Musti
1. Nick на Админа: Musti
2. IP на Админа: Имате го.
3. Причина, поради която искате да бъде наказан:Знаете, че той беше дал разрешението на Melachkata да ми хвърли гаг предполагам.Е, след като ми беше премахнат чувствам тази несигурност и нужда да бъда на ръба всяка секунда. Играя си аз в JB и виждам как Musti ме гледа цял мап и чака да кажа нещо накриво само за да може да ми върне този гаг. Днес пак го срещнах в Deathrun и реших да питам дали Майка му случайно е виждала Стара Планина, при което получих 10 минутен гаг, но не е това проблема, проблема е , че след като му казах да си избива комплексите някъде другаде получих 30 минутен гаг и влизах с никнейм-ове който не го обиждаха по никакъв начин или когото и да е било но получавах кик + смяна на никнейм, ето Ви примерни имена.
Must'NotRagePoorkid'I
lemustiPrevishavaPrava
Sosisadnatmusche
Общо казано... такива комплексирани дечица да имат подобни права е малко отчайващо
4. Доказателство: Знаете, че няма как да кача демо, но поне мога да пратя console? А и се съмнявам да отрече каквото и да е, ако има достойнство.Sosisadnatmusche_Deathrun[SS].dem
Sosisadnatmusche killed self with trigger_hurt
[SS] Zapisvaneto e zapochnalo v 16:55:18
Kicked by Console
Kicked
Comple
lemustiPrevishavaPrava_Deathrun[SS].dem
Gospod` killed self with trigger_hurt
[SS] Zapisvaneto e zapochnalo v 16:56:00
Kicked by Console
Kicked
Completed
и така...
5. Сървър:
Deathrun+JB
2. IP на Админа: Имате го.
3. Причина, поради която искате да бъде наказан:Знаете, че той беше дал разрешението на Melachkata да ми хвърли гаг предполагам.Е, след като ми беше премахнат чувствам тази несигурност и нужда да бъда на ръба всяка секунда. Играя си аз в JB и виждам как Musti ме гледа цял мап и чака да кажа нещо накриво само за да може да ми върне този гаг. Днес пак го срещнах в Deathrun и реших да питам дали Майка му случайно е виждала Стара Планина, при което получих 10 минутен гаг, но не е това проблема, проблема е , че след като му казах да си избива комплексите някъде другаде получих 30 минутен гаг и влизах с никнейм-ове който не го обиждаха по никакъв начин или когото и да е било но получавах кик + смяна на никнейм, ето Ви примерни имена.
Must'NotRagePoorkid'I
lemustiPrevishavaPrava
Sosisadnatmusche
Общо казано... такива комплексирани дечица да имат подобни права е малко отчайващо
4. Доказателство: Знаете, че няма как да кача демо, но поне мога да пратя console? А и се съмнявам да отрече каквото и да е, ако има достойнство.Sosisadnatmusche_Deathrun[SS].dem
Sosisadnatmusche killed self with trigger_hurt
[SS] Zapisvaneto e zapochnalo v 16:55:18
Kicked by Console
Kicked
Comple
lemustiPrevishavaPrava_Deathrun[SS].dem
Gospod` killed self with trigger_hurt
[SS] Zapisvaneto e zapochnalo v 16:56:00
Kicked by Console
Kicked
Completed
и така...
5. Сървър:
Deathrun+JB
I<3 FOOD
- Зарибен
- Ник в играта: Waldy
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от Админ - Musti
Добре, не ми е ясно ти щом си такова кокиченце, защо изобщо продължаваш да обиждаш ? Ако на мен кажеш нещо за моето семейство повярвай ми, каквото и да е, ще згазиш лука. След гаг-а продължаваш да се заяждаш с Musti с по-горните никове, чудно ми е само как не те е баннал...

Последно промяна от Waldy на 04 Ное 2015, 18:48, променено общо 1 път.
"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
- Баннат
- Ник в играта: HiMyNameIsWut
- Скайп профил: facebook:djigalov
С риск да получа флаг или квото е там, искам да отговоря в това. То да наричаш някой комплексар(примерно) не знам да е обида?
А и не виждам нещо обидно в никовете. За деца като него-Детински никове !
Как да ти го кажа, аз ако не му сляза на нивото няма да съм аз. Не продължих с никовете за да търся внимание или какво и да е, и дори и да бях го изтърпял, пак щеше да намери за нещо за което да ме гагне, докато другите админи се смеят да подобни неща. Като се види как се дразни, как да не продължиш? Явно дете си е. А и го направих шот ми писна да ме гледа непрестанно. И аз лично не виждам обида в другото което цитира.
Как да ти го кажа, аз ако не му сляза на нивото няма да съм аз. Не продължих с никовете за да търся внимание или какво и да е, и дори и да бях го изтърпял, пак щеше да намери за нещо за което да ме гагне, докато другите админи се смеят да подобни неща. Като се види как се дразни, как да не продължиш? Явно дете си е. А и го направих шот ми писна да ме гледа непрестанно. И аз лично не виждам обида в другото което цитира.
Последно промяна от HiMyNameIsWut на 04 Ное 2015, 18:58, променено общо 1 път.
I<3 FOOD
- Зарибен
- Ник в играта: Waldy
- Обратна връзка:
Комплексар ? Не ти говоря за тази думичка. "Майка му дали е виждала стара планина", ето че ти си започнал с една дума да го дърпаш там където не трябва. Относно никовете "детинските", представям си ти колко си се комплексирал за да продължиш с тях след гага. Ти ако си " китка" щеше да си изтърпиш гага или въобще нямаше да се обаждаш. Явно имаш нужда от внимание ?
"No matter how many mistakes you make
- Аматьор
- Ник в играта: Sharoo
- Скайп профил: taina
- Обратна връзка:
"Waldy" има право!!! 

Последно промяна от Excione ツ на 04 Ное 2015, 19:01, променено общо 2 пъти.
Причина: Безсмислен коментар при следващ такъв +1 предупреждение!
Причина: Безсмислен коментар при следващ такъв +1 предупреждение!
Учаквай това което неискаш да учакваш !
- Баннат
Значи от както ти бяха махнати правата всяка секунда търсиш да се заяждаш с мен по различни начини.Правата ти бяха махнати за това че не искаш да правиш доклади тва е друга тема. Където и да ме срещнеш все се опитваш да се дразниш и т.н.
Влизаш нарочно със сумати различни никове в които присъства и моето и искаш да те оставя да играеш ли ?
А именно ника ми идва от името Мустафа,а не от твоите детски сериалчета и прочие.
А както знаеш че те предупредих и преди 30 минутния гаг,ако продължаваш така ти обещавам че ще си получиш обратно перманентния гаг,и няма да ти позволя да играеш и да се заяждаш с играчите по този начин!
Ето това даже не си го споменал нали?
Мисля че бях прекалено ясен,темата е приключена!
Влизаш нарочно със сумати различни никове в които присъства и моето и искаш да те оставя да играеш ли ?
До колкото това ти си комлексирания до такава степен че дори не знаеш какво означава ника ми:HiMyNameIsWut написа:То да наричаш някой комплексар(примерно) не знам да е обида?
А именно ника ми идва от името Мустафа,а не от твоите детски сериалчета и прочие.
А както знаеш че те предупредих и преди 30 минутния гаг,ако продължаваш така ти обещавам че ще си получиш обратно перманентния гаг,и няма да ти позволя да играеш и да се заяждаш с играчите по този начин!
Код за потвърждение: Избери целия код
ADMIN Musti: change nick of musKOMPLEKSAti to "WutPlater"
[AMXX] Changed nick of musKOMPLEKSAti to "WutPlater"
Мисля че бях прекалено ясен,темата е приключена!
- Respected
Добавям, че ако те видя да се заяждаш с който и да е ще ти спра чата за дадения сървър. Дори и да е най-малката нотка.